Tüp Bebek Merkezleri VİTALE HASTANESİ ALİ FUAT ŞENGÖR HASTALARI GÜNCEL!!!

sarearjin merhaba. Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasil eylesin.
Histereskopi n nasil geçti ağrın oldu mu bu süreci bana anlatabilirmisin. Yeni tedavimde benimde önce histereskopi olmam gerekiyor ve bu konu hakkında biraz tedirginim.
Bir de ilk defa antalyada tedavi olcam?henüz doktor veya hastane konusunda hiçbir bilgim yok . onerebilceginiz doktor varsa çok sevinirim,simdiden teşekkürler

evet pts oldum korkuyordum bende ama hiçte korkulacak bir işlem değil di yani direk bayıltıyorlar yani hiç bişi hissetmiyorsun sen hangi sebepten histeroskopi olacaksın cnm korkma ve yaptır doktorum bana daha sonra cd yi izletti bebeğin tutunması için resmen rahimi tekrardan restore ediyorlar gibi bi işlem cnmm

İki kere tup denemesi oldu,tani amaçlı olcagini soylemislerdi tutunmama sebebini öğrenmek icin. Belki çizik mi atacaklar mi neymis öyle bişey bende tam bilmiyorum inan neyse bakalım hayırlısı olsun inşallah

İki kere tup denemesi oldu,tani amaçlı olcagini soylemislerdi tutunmama sebebini öğrenmek icin. Belki çizik mi atacaklar mi neymis öyle bişey bende tam bilmiyorum inan neyse bakalım hayırlısı olsun inşallah
bencede tanı amaçlı olmalısın çünkü etkili bir yöntem cnm normalde tüp bebekten önce zaten yapılayormuş bu histeroskopi sana neden yapmadılar acaba tüp bebek yaptırdın tuttu da düştü mu kaçıncı hafta düştü cnm, evet rahime çizik atıyorlar sanırım hücreler falan yenilensin diye cnm

arkadaşlar merhaba, ben de bu ay adetimin 2. veya 3. günü histeroskopi olacağım. Ben de korkuyorum. Allah herkese yardımcı olsun. Kaç dk. sürüyor canım

arkadaşlar merhaba, ben de bu ay adetimin 2. veya 3. günü histeroskopi olacağım. Ben de korkuyorum. Allah herkese yardımcı olsun. Kaç dk. sürüyor canım
cnm korkma cok basit anestezi alıyorsun cnkü ama adetin 3 günü olmaz ki adetin tamamen bitmesi gerek benim bildigim bnde oldum gecen pazartesi peki sen neden olacaksın histeroskopi

Benim 3uncu asilamam dun oldu cnmm biz tup bebege dogru gidiyoruz
anladm cnm inş tüpe gerek kalmamıstır bebegin tutunmustur bu aşılamada.. bende puregon 300 kullanıyorum bakalım ne olacak ilk kez kullandgm için cahilim bu konuda senin kaç tane yumurta olmustu cnm aşılamalarda birde kaçıncı gün olmustu aşılaman

inşallah canım solda 5 sagda 3 yumurtam oluştu gundu 100 vurdum 7 gun 2 gunde 150 vurdum 9 uncu gun catlatma iğnesi vurdurdum 10 uncu gun aşılamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…