- 29 Eylül 2014
- 508
- 336
- 33
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
-
Olabilir tutunma sorunu olabilir ama bununla ilgili hiçbişey söylenmedi yapılmadı işte.evet engel olmayabilir ama işi zorlaştırıyordur cnm bence
rahim filmine kdr aynı işlemler bana da uygulandı ama benm rahim filmimde yapışıklık cıktı ve daha dün ali beyde histeroskopi oldum cnm bnce vazgecme istersen dr la konus tanı amaçlı histeroskopi iste bu işlem baya iyi diyorlar ama bakalım zaman gösterecek bana da...
evet pts oldum korkuyordum bende ama hiçte korkulacak bir işlem değil di yani direk bayıltıyorlar yani hiç bişi hissetmiyorsun sen hangi sebepten histeroskopi olacaksın cnm korkma ve yaptır doktorum bana daha sonra cd yi izletti bebeğin tutunması için resmen rahimi tekrardan restore ediyorlar gibi bi işlem cnmmsarearjin merhaba. Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasil eylesin.
Histereskopi n nasil geçti ağrın oldu mu bu süreci bana anlatabilirmisin. Yeni tedavimde benimde önce histereskopi olmam gerekiyor ve bu konu hakkında biraz tedirginim.
Bir de ilk defa antalyada tedavi olcam?henüz doktor veya hastane konusunda hiçbir bilgim yok . onerebilceginiz doktor varsa çok sevinirim,simdiden teşekkürler
İki kere tup denemesi oldu,tani amaçlı olcagini soylemislerdi tutunmama sebebini öğrenmek icin. Belki çizik mi atacaklar mi neymis öyle bişey bende tam bilmiyorum inan neyse bakalım hayırlısı olsun inşallahevet pts oldum korkuyordum bende ama hiçte korkulacak bir işlem değil di yani direk bayıltıyorlar yani hiç bişi hissetmiyorsun sen hangi sebepten histeroskopi olacaksın cnm korkma ve yaptır doktorum bana daha sonra cd yi izletti bebeğin tutunması için resmen rahimi tekrardan restore ediyorlar gibi bi işlem cnmm
bencede tanı amaçlı olmalısın çünkü etkili bir yöntem cnm normalde tüp bebekten önce zaten yapılayormuş bu histeroskopi sana neden yapmadılar acaba tüp bebek yaptırdın tuttu da düştü mu kaçıncı hafta düştü cnm, evet rahime çizik atıyorlar sanırım hücreler falan yenilensin diye cnmİki kere tup denemesi oldu,tani amaçlı olcagini soylemislerdi tutunmama sebebini öğrenmek icin. Belki çizik mi atacaklar mi neymis öyle bişey bende tam bilmiyorum inan neyse bakalım hayırlısı olsun inşallah
cnm korkma cok basit anestezi alıyorsun cnkü ama adetin 3 günü olmaz ki adetin tamamen bitmesi gerek benim bildigim bnde oldum gecen pazartesi peki sen neden olacaksın histeroskopiarkadaşlar merhaba, ben de bu ay adetimin 2. veya 3. günü histeroskopi olacağım. Ben de korkuyorum. Allah herkese yardımcı olsun. Kaç dk. sürüyor canım
cnm korkma cok basit anestezi alıyorsun cnkü ama adetin 3 günü olmaz ki adetin tamamen bitmesi gerek benim bildigim bnde oldum gecen pazartesi peki sen neden olacaksın histeroskopi[/
histereskopi işlemi için ne kadar ücret ödedin canım
Mantar oluyordum canım ben sık sık, 5.500 tl sen ne kadar oldun
hangi hastanede olsun canım benim özel doktorum hem hastane hem doktor ücreticnm ben 700 verdim histeroskopi için gecen pazartesi oldum daha yeni yani
Ben yaptırıyorSelam hanımlar doktor ali fuat beydd igne tedavisi yaptiran var mi
Ben asilama yaptirdim bu ay tekrar yaptırıyorum kendisi yapıyor asilama işlemini yanında asistanı oluyorKIZLA ALİFUAT BEYE AŞILAMA YAPTIRAN VAR MI KENDİSİ Mİ YAPIYOR SPERMLERİ KOYMA İŞLEMİNİ YOKSA BAŞKA YERE Mİ YÖNLENDİRİYOR
ilk aşılaman neden tutmadı cnm bişi dedi mi alifuaf bey bide neden aşılama yaptırıyorsun sorun neBen asilama yaptirdim bu ay tekrar yaptırıyorum kendisi yapıyor asilama işlemini yanında asistanı oluyor
Benim 3uncu asilamam dun oldu cnmm biz tup bebege dogru gidiyoruzilk aşılaman neden tutmadı cnm bişi dedi mi alifuaf bey bide neden aşılama yaptırıyorsun sorun ne
anladm cnm inş tüpe gerek kalmamıstır bebegin tutunmustur bu aşılamada.. bende puregon 300 kullanıyorum bakalım ne olacak ilk kez kullandgm için cahilim bu konuda senin kaç tane yumurta olmustu cnm aşılamalarda birde kaçıncı gün olmustu aşılamanBenim 3uncu asilamam dun oldu cnmm biz tup bebege dogru gidiyoruz
inşallah canım solda 5 sagda 3 yumurtam oluştu gundu 100 vurdum 7 gun 2 gunde 150 vurdum 9 uncu gun catlatma iğnesi vurdurdum 10 uncu gun aşılamam olduanladm cnm inş tüpe gerek kalmamıstır bebegin tutunmustur bu aşılamada.. bende puregon 300 kullanıyorum bakalım ne olacak ilk kez kullandgm için cahilim bu konuda senin kaç tane yumurta olmustu cnm aşılamalarda birde kaçıncı gün olmustu aşılaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?