- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Arkadaşlar fuat beyde tüp bebek aşamasında olan yokmu aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm cvp için tskler. Bende daha yeni laparoskopi oldum ali fuat beye.9 gün olduİnşallah hepimizin gönlüne göre versin.histeroskopi oldum 15 gün oldu.bebeğin yerini hazırladık dedi .herşeyin hayırlısı.kısmetimizde varsa artık anne oluruz.
cnm slm.. sen ali fuat bey e tüp bebek mi yaptırıosun? başladınmı? nedir nasıl oluyor? ücret nedir? detaylı bilgilendirirmisin?Arkadaşlar fuat beyde tüp bebek aşamasında olan yokmu aramızda
cnm mrb..duyduğun olumsuz şeyleri bizlede paylaşırmısın? neyle ilgili? tüp bebeklemi? drluğuylamı ilgili?Kızlar ben hiç Ali Fuat'a gitmedim ama hakkında okadar çok olumsuz şey duydumki ve yakınlarımdan şahit oldum. Bana imanınki tüm samimiyetimle söylüyorum ben tıp Fakültesi'nin tüp bebekteyim doktor Şafak beyden hemşirelerden ilgilerinden okadar memnunumki iki aşı iki tüp yaptık şimdi 20 günlük hamileyim size tavsiye ederim pişman olmazsınız
Slm canım başladım.18 haziranda yumurtalarım toplandı.ssk hasta olduğum için rapor çıkardım.fuat bey bize 4400 transfer işlemi dedi2000lira da ilaçlar dedi.yumurta toplama işlemine kadar ilgileniyor transfer için yan taraftaki tüp bebek merkezine yönlendirdi orda sadece 2 480 ödedik.ilaçlarıda ssk karşıladı ben yalnızca 600 lira ödedim..ekstranda ben histeroskopi ve muayene ücretlerini kan tahlillerini ödedim bana toplam 6500 lirayı buldu.ama canım sen ssk isen tahlilleri dışarda yaptıra biliyossuncnm slm.. sen ali fuat bey e tüp bebek mi yaptırıosun? başladınmı? nedir nasıl oluyor? ücret nedir? detaylı bilgilendirirmisin?
Merhaba olumsuz nedir.duyduklarınız..cnm mrb..duyduğun olumsuz şeyleri bizlede paylaşırmısın? neyle ilgili? tüp bebeklemi? drluğuylamı ilgili?
cnm öncelikle hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun inşallah..Slm canım başladım.18 haziranda yumurtalarım toplandı.ssk hasta olduğum için rapor çıkardım.fuat bey bize 4400 transfer işlemi dedi2000lira da ilaçlar dedi.yumurta toplama işlemine kadar ilgileniyor transfer için yan taraftaki tüp bebek merkezine yönlendirdi orda sadece 2 480 ödedik.ilaçlarıda ssk karşıladı ben yalnızca 600 lira ödedim..ekstranda ben histeroskopi ve muayene ücretlerini kan tahlillerini ödedim bana toplam 6500 lirayı buldu.ama canım sen ssk isen tahlilleri dışarda yaptıra biliyossun
Teşekkür ederim.bende sadece 5yumurta toplandı 2dollendi. 5.gun dondurulacak 12 ağustosta transfer edilecek..fuat beye odemiyorsun.antalya tüp bebek merkezine ödeme yapılıyor..yumurta toplama gununde yapılıyor ödeme hastaneye 2400+80lira muayene ûcreti ödeniyor..ilaçlat içinde ben 700lira ödedim..rapor içinde bütün dosyanla birlikte tüp bebek merkezine başvuruyorsun rapor için diye.onlar 1hafta içerisinde dönüş yapıyolar olumlu olduğu takdirde.daha sonra arayıp dr tüp bebekte kullanılacak ilaç reçetesini istiyolar bunu fuat bey veriyor.daha sonra rapor 10gun içerisinde çıkıyor..histeroskopiyide bebek yeri hazırlamak için yaptı fuat beycnm öncelikle hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun inşallah..
merak ettim kaç yumurta toplandı?
kusura bakma ama yazdıkların bana karışık geldi anlamadım
ssk var bende.ben sana sorsam :)
1- sskdan tüp bebek için raporu senmi yoksa ali beymi çıkarıyo? bişey yapıomusun
2- tüp bebek ne kadar a mal oldu
3-ilaçlar ne kadar a mal oldu
4-ne tahlileri istedi?
5-histeroskopi yi neden istedi?
6-ali fuata ayrı yan tarfataki tüp bebek merkezine ayrımı ödeme oluyo
kusura bakma şimdiden tşk ederim :)
saol cnm..şimdi anladım:) rahime çizik atıolarmış deme daha iyi tutunsun diye..sana da öyle bişeymi yaptı?Teşekkür ederim.bende sadece 5yumurta toplandı 2dollendi. 5.gun dondurulacak 12 ağustosta transfer edilecek..fuat beye odemiyorsun.antalya tüp bebek merkezine ödeme yapılıyor..yumurta toplama gununde yapılıyor ödeme hastaneye 2400+80lira muayene ûcreti ödeniyor..ilaçlat içinde ben 700lira ödedim..rapor içinde bütün dosyanla birlikte tüp bebek merkezine başvuruyorsun rapor için diye.onlar 1hafta içerisinde dönüş yapıyolar olumlu olduğu takdirde.daha sonra arayıp dr tüp bebekte kullanılacak ilaç reçetesini istiyolar bunu fuat bey veriyor.daha sonra rapor 10gun içerisinde çıkıyor..histeroskopiyide bebek yeri hazırlamak için yaptı fuat bey
Regl 2.günü git çünkü ilk olarak doğum kontrol hapı,coraspın ve vitaminle başlıyor.ama yumurtalarında sorun yoksa 2gunu git iğneler3.gun başlıyorsaol cnm..şimdi anladım:) rahime çizik atıolarmış deme daha iyi tutunsun diye..sana da öyle bişeymi yaptı?
o zaman ben şimdiden gidip başvuru mu yapsam antalya tüp bebek merkezine? anca olur 10 gün içinde. ben regl de gidicem hemen başlasın istiyorum.regl me 17 gün var..napsamki ali fuat beyle mi görüşsem bilemedim
Slm geçmiş oldu öncelikle ben 3defa fuat beyde yaptırdım 1defada tıp da yaptırdım hepside negatif.tıp fakültesiyle fuat bey arasında ki fark tıpda daha detaylı yapıyolar ilk günden son güne kadar gün aşırı gidip tahlil veriyosun ve aşılamayı yaptıktan sonra jel veriyolar tutunmayı kolaylaştırmak için fuat bey bana hiç vermedi onu.selamm arkadaşlar Ali Fuat Bey'e aşılama yaptıran varmı;
Neticesi ne oldu, ne kadar iğne ve hap verdi , yan etkisi oldu mu ? tavsiye şikayet ve yorumlarınızı bildirirseniz sevinirim
ben yıllar önce yani bundan 4 sene kadar önce ali fuata gittim ayrıntıya girmek istemiyorum ama tüp bebek konusunda çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum. Ben kesinlikle memnun kalmadım. ama laporoskopiyi Ali Fuat a oldum memnunum. bence laporoskopiyi ali Fuata olun ancak tüp bebek için Batu beye gidin derim. benim bir evladım Batu beyin sayesinde.cnm teşekkürler cvp yazdığın için..
Tüp bebek için memorial batu aydınuraz tavsiye ederim.Tüp bebekte çok iyi.Bence ona gidin derim ben.
Benim laparoskopi olmam lazım memorial çok fiyat verdi.;O yüzden Ali fuat bey de düşünüyorum..Hala sıra bekleniyormu o kadar yaa Sizin sorun neydi cnm? laparokopi oldun mu? Olduysan kime oldun?
Ama dediğim gibi tüp bebek kesinlikle memorial batu beye gidin cnm..Çok iyi bu işte...Zaten tüp bebek fiyatları hep aynı heryerde..
Evet herşey nasipse olur.Herşeyin bi zamanı var..Hayırlısı sağlıklısı inşallah hepimiz içinnn...
Amin cnm Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallaahh.. Bol bol dua et cnm ben öyle yapmaya çalışıyorum..
ben yıllar önce yani bundan 4 sene kadar önce ali fuata gittim ayrıntıya girmek istemiyorum ama tüp bebek konusunda çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum. Ben kesinlikle memnun kalmadım. ama laporoskopiyi Ali Fuat a oldum memnunum. bence laporoskopiyi ali Fuata olun ancak tüp bebek için Batu beye gidin derim. benim bir evladım Batu beyin sayesinde.cnm teşekkürler cvp yazdığın için..
Tüp bebek için memorial batu aydınuraz tavsiye ederim.Tüp bebekte çok iyi.Bence ona gidin derim ben.
Benim laparoskopi olmam lazım memorial çok fiyat verdi.;O yüzden Ali fuat bey de düşünüyorum..Hala sıra bekleniyormu o kadar yaa Sizin sorun neydi cnm? laparokopi oldun mu? Olduysan kime oldun?
Ama dediğim gibi tüp bebek kesinlikle memorial batu beye gidin cnm..Çok iyi bu işte...Zaten tüp bebek fiyatları hep aynı heryerde..
Evet herşey nasipse olur.Herşeyin bi zamanı var..Hayırlısı sağlıklısı inşallah hepimiz içinnn...
Amin cnm Allah ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallaahh.. Bol bol dua et cnm ben öyle yapmaya çalışıyorum..
Teşekkürler canım ama tıp fakültesine gitme gibi şansım yok zamanım yok vitaleye akşam gidiyorum neden bukadar aşılamadan sonra tutmadıki çok üzüldümSlm geçmiş oldu öncelikle ben 3defa fuat beyde yaptırdım 1defada tıp da yaptırdım hepside negatif.tıp fakültesiyle fuat bey arasında ki fark tıpda daha detaylı yapıyolar ilk günden son güne kadar gün aşırı gidip tahlil veriyosun ve aşılamayı yaptıktan sonra jel veriyolar tutunmayı kolaylaştırmak için fuat bey bana hiç vermedi onu.
Bende o yüzden gidemedim çalışıyorum satler uymuyor.vitale oyuzden tercih ettik.bende yumurta tembelliği vardı.fazla yumurtam olmuyoduTeşekkürler canım ama tıp fakültesine gitme gibi şansım yok zamanım yok vitaleye akşam gidiyorum neden bukadar aşılamadan sonra tutmadıki çok üzüldüm