Tüp Bebek Merkezleri VİTALE HASTANESİ ALİ FUAT ŞENGÖR HASTALARI GÜNCEL!!!

Bugün 12. Gün. Ama bişey hissetmiyorum ya sadece göğüs hassasiyeti var o kadar. Benimde olmadı sanırım var gibi hissetmiyorum. Umudum yok yani. Ya benimde histeroskopi mi olmam lazım acaba ya bilemiyorum 2. Aşı yaparmıyım bilmiyorum. Kararsızım artık. Kan testi çarşamba yapcam bakalım artık hayırlısı inşallah tabi. Senin bu ay iyi olur inşallah.

benim 2 düşük öyküm var. ikisi de 7. haftalarda kesesi bozuldu 9. haftada kürtaj olundu. ayrıca ikisinde de mayısın sonlarında gebe kalmış haziranın sonunda kürtaj olmuştum ilkini antalya medicalpark dr. burcu aykan klomen hap tedavisi ile sonrasında çatlama iğnesi ile tedeviyi yaptı. sonuç pozitifti. :) dediğim gibi kese bozuldu sonucu hüsran ikincisini de (düşükten sonra) 1.5 yıl aradan sonra dr. ali fuat beye gittim. o zamnlar medicalparkta çalışıyordum. ordaki iş arkadaşlarımda ali fuat beyde çocuk sahibi olanlar vardı. neyse... dr. ali fuat bey çok ilgilendi hemen aşılama dedi. tüm tetkiklerim tamdı çünki. aşılama oldum tuttu. :) yani bende çocuk olmama değil durmama problem. günler geçti tabi ali fuat bey yoğun olduğundan akşam saatleri benm için (çalıştığım için) bana uygundu. yine de yoğunluktan fuat bey bizi sinan beye yönlendirdi. yine çok memnun kaldık. ve gebeliğimin çoğul olduğunu öğrendik. yine i kanama belirtisi ile bebişlerimi kaybettim. sonrasında histeroskopi dedi. aradan 2 yıl geçti şimdilerde yaptırayım diyorum. bnde onu merak edyrm. acılı mı sonrası istihrt varmı? yaptıran varsa güncel fiyat nedir?

Canım öncelikle geçmiş olsun senle öykümuz aynı gibi bende iki defa düşük yaptım ali beyde histeroskopi ve laparoskopi oldum istirahat gerek yok diyorlar ama laparoskopi de olacaksan kesinlikle bi kaç gün dinlenmek gerekiyor ağrı çok oluyor ama sadece histeroskopi olacaksan istirahat gerekmiyor şuan sigorta li fiyat 700 TL

laporoskopi ile farkı ne ki histeroskopinin? bana bebek için yuva oluşturcakmış. işte polip temizlemesi vs.

Merhaba benimde olmadı malesef. Kan negatif çıktı adet oldum. Tekrar muayeneye gidicem artık. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Birde Histeroskopi mi olmuştun sadece, nasıl oldu süreç nasıldı?

Kızlar bana histereskopi hakkında bilgi verebilir misiniz
Adetliyken mi yapılıyor operasyon?
Ücreti ne kadar?
Operasyon sonunda yattiniz mi hep yoksa normal hayata mi döndünüz. Bende ali fuat bey e yaptırmak istiyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

Mrb öncelikle geçmiş olsun ben iki ay önce oldum ali beye çok memnun kaldım yatış yok aynı gün eve dönüyorsunuz ağrılı bi işlem değil ama histeroskopi ile aynı anda laparoskopi olduğum için bende ilk gün şiddetli ağrı olmuştu ancak sadece histeroskopi basit bi işlem ve ücreti sigortalı 700 özel 1000 TL

Sağol canım. Ben 2 kere tüp tedavisi oldum ikisinde de histereskopi önermişti doktor ama gel gelelim yapmadılar nasıl olsa para basıyoruz ya kolay geliyo heralde onlara
Bana sadece histereskopi dediler.laparoskopi nasıl oluyor canım
Birde tüp bebek fiyatı ne kdr vitale de
Uff tekrar bu süreçlerden geçmek olmamın sıkıntısı şimdiden başladı
Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben yeni tanıştım ali fuat hocayla kasım ayında ilk gittim evet çooook yoğun bir doktor başarılı deniyor ama bakalım tüm iğneler bitti salı günü yumurrta toplama işlemim var ıvf hastanesine gönderdi ali fust hoca tüp bebeği kendi yapmıyor bakalım hayırlısı

Kızlar eşi proxed pluss ve evicap kullanan var mı Varsa eğer günde kaç kere nasıl kullanıyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Tamam inşallah iyi geçer, nasıl oluyor nasıl geçiyor bilgi verirsin banada o zaman :) bende çekiniyorum bira z

arkadaşlar ali fuat bey bana da rahimde eğrilik var dedi geçen sene de kendiliğinden hamile kaldım ve düşük yaptım.düşüğün nedeni rahimdeki eğrilik dedi.ve sonuç olarak ne laparsokobi ne de histereskapi önremeden hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi...

bir de merak ettim ama düşük hikayesi olan kişilere genelde rahimde eğrilik mi var deniyor.forumu okudum çoğu kişiye aynı şey söylenmiş sizce nedir durum ??

Eğrilik büyük oranda düşüğe sebep oluyor ama olmayanda var. Böyle durumlarda genelde önce ameliyat yapılıyor. Tüp bebek de yapılsa tehlike devam ediyor ama sürekli takip ve yatmak gerekiyor. Bir arkadaşım aynı şekilde bir düşüğü var eğrilikden ilk tüp bebek de tutundu ilk 3 ay yatarak geçirdi inşallah sizinde şans yüzünüze güler de bebeğiniz olur.

forumları okuyorum herkesin bir hikayesi var ama araştıra araştıra kendim uzman olucam neredeyse.
hakkımızda hayırlısı ama ameliyat olsan bi türlü rezerv riske giriyor olmasan bu sefer tutunma sorunu yaşıyorsun bende artık şaşırdım hangisi en doğrusu...

Evet ameliyat da riskli o yüzden bir tüp bebek denenebilir. Ben doktorumu değiştirdim artık Akdeniz tıp da tüp bölümüne gidiyorum bu kadar ilgi alakayı özellerde görmedim çok fazla sıra bile beklemiyorum. Mart da başlayacak tedavim benimde eğrilik var ama çok olumsyz birşey değil dedi doktorlar ilk denemem olacak tabi hiç hamilelik yaşamadım

vitaleyi neden bıraktın sadece yoğunluk mu nedeni özel değilse merak ettim??
tıpta randevuylamı gidiyorsun hangi doktora gidiyorsun ??

Kızlar önce Allahın sonra da ali beyin yardımıyla bugün hamile olduğumu öğrendim şimdilik ikiz gibi görünüyor Rabbim isteyen herkese versin darısı sizlerin başına şuan tek duam sağlıklı bir şekilde bu yolu yürüyebilmek ve kucağıma almak (AMIN) dualarınızı eksik etmeyin

Gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

vitaleyi neden bıraktın sadece yoğunluk mu nedeni özel değilse merak ettim??
tıpta randevuylamı gidiyorsun hangi doktora gidiyorsun ??
Ali bey iyi bir doktor biraz yoğun çok fazla konuşmak için vakit olmuyor ben 9 ay kadar gittim ama sonuç alamadık malesef daha ayrıntılı bir araştırma yaptık ve geçen zaman boşunaymış malesef ben ve eşimde hipertiroidmişiz başka bi doktorda öğrendik ilaçlarla düzenledik yeni düzeldi. Sonuçda troid hormonları fazlasıyla etkiliyor. Ali bey malesef hiçbir test istememişti bizden. Tıp da şafak bey var çok iyi bir doktor inşallah önümüzdeki ay iyi sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…