Kekler - Pastalar Vişneli Pasta- Dr. Outker Sponsorluğunda

Bir pasta canavarı olarak çok canım çekti, vişnenin buruk tadı da ne kadar yakışmıştır pastaya, sade krema olduğu için hafifte olur, hafif, mayhoş, ağızda dağılan pandispanyasıyla harika görünüyor

Ellerinize emeklerinize sağlık

Maşallah çok güzel görünüyor lezzetide muhteşemdir eminim meyveli pastaları severim ekşi tatlı tatları sverim çok güzel olmuş yeğenimin doğum gününde pastası benden cesaret edebilirsem bende katılmayı düsünüyorum yarışmaya

Ellerinize sağlık Çok güzel gözüküyor. Mayhoş mayhoşş yemek vardı şimdiiii

Harika bir görüntü olmuş benicimEllerine emeğine sağlık, yine bomba gibisin mashhBaşarılar diliyorum canım

Gorur gormez dedim kaybettik
Ellerine saglik canim

Çoğu tarifte hazır krema olduğu için yapmıyorum ben. Yeri gelmişken sorayım. Hazır krema yerine başka ne yapılır? Sevmiyorum pakette olan çoğu şeyi. Krema gibi.
Vuslatin dedigi gibi pastaci kremasi olabilir
Hazir pasta kremalarini bende sevmiyorum oldukca yagli oluyor
krem santide fazla tatli geliyor bana:))
Ben genelde bu tarz yaparim sivi krema ve icine burda labne tarzi peynir yada suzme yogurtlar var onlardan katarim daha hafif oluyor

O neyidi gız.cok güzel olmuş.eksili ne güzeldir.
Tesekkurler guzeldi

ellerine sağlık beni çok güzel görünüyor başarılar dilerim
Tesekkur ederim cnm

sabahh sabahhhh

mükemmelll ellerinize sağlıkkk
Tesekkurler

Tesekkur ederim bekleriz

çok tatlı görünüyor eline sağlık canım başarılar
Tesekkur ederim cnm senide bekleriz

Genemi sen ya beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evet yine yeniden yine ben

Elinize sağlık görüntü çok hoş tadı da öyledir eminim
Tesekkur ederim cnm

Lezziz görünüyor eline sağlık
Cok tesekkurler

Ellerinize sağlık Çok güzel gözüküyor. Mayhoş mayhoşş yemek vardı şimdiiii
Cok tesekkurler meyveli pasta sevenler icin superdi gercekten

Harika görünüyor.Korktum birden aniden
Basarilar dilerim
Tesekkur ederim cnmama daha ne guzel pstalar gelicek eminim bekliyoruz senide

Harika bir görüntü olmuş benicimEllerine emeğine sağlık, yine bomba gibisin mashhBaşarılar diliyorum canım
Tesekkur ederim arkadasım begenmene sevındım senın pasta nasil harika olur kımbılır beklıyoruz

Sahane gorunuyor ellerinize saglik
Cok tesekkurler

Yine bir Be_Ni_1012 klasiği.Sunum,tarif ve çekimin güzelliği,keşke olsa da yesek .
Cok tesekkur ederim deynep ikram etme sansimiz olsaydi seve seve

Gorur gormez dedim kaybettik
Ellerine saglik canim
Tesekkur ederim cnm daha guzel pastalari bekliyoruz sizlerden

Cok tesekkur ederim oyle guzel yazmissiniz ki tekrar yiyesim geldi begenmenize sevindim

Cok tesekkur ederim oyle guzel yazmissiniz ki tekrar yiyesim geldi begenmenize sevindim
Valla inanır mısınız bilmiyorum ama sabaha karşı en sevdiğim meyvelerden biriyle yapılmış bu pastayı görünce, ki pastayı çok severim hele de meyvelisini, sanki gerçekten yiyormuşum gibi tadını hissettim
Size afiyet olsun, başarılar diliyorum

Ne mutlu bana o hissi verebilmissem cok tesekkurler

Valla bi düşündüm bak şimdi bir dilim olsa ne iyi olurdu diye..

Yaz günü fresh bi tat olur vişneyle krema uyumu ya

Ellerinize emeğinize sağlık...Pandispanyası,kreması,görüntüsü çekimi her şey çok güzel gözüküyor...

Yarışmada başarılar dilerim...
Bide şey ya bitti dimi şimdi o pasta bitti yani..Bi parmak ataydık en azından iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…