- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.807
Ben de bebişimizin canına değsin ye derdim.Oooo diyetini bozdurmazdım bak abla ben yerdim sen hiç zahmet etmee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bebişimizin canına değsin ye derdim.Oooo diyetini bozdurmazdım bak abla ben yerdim sen hiç zahmet etmee
Rica ederim canımTeşekkür ederim bitanem
Haha cansınnn senBen de bebişimizin canına değsin ye derdim.
Canım çok teşekkür ederim.Bayıldım çok güzel olmuş Eline sağlık abla
Canım Ekürim çok teşekkür ederim.Çıtırım ekürim ellerine sağlık olsun harika olmuş kekin,danteller nostaljik radyo filan muhteşem başarılar diliyorum yarışmada
Rica ederim bitanem ne demek,ellerine sağlıkolsun çok beğendim.Canım Ekürim çok teşekkür ederim.
Dostluğun, arkadaşlığın paha biçilmez sen de benim için muhteşemsin.
Teşekkür ederim güzel hemşehrim Ben de bol şanslar dilerim.Eline sağlık.
Hoş bir sunumu var.
Nostaljik bol şans
Sağolun . Sizde mi anteplisiniz ? Öyleyse bilmiyordum.Teşekkür ederim güzel hemşehrim Ben de bol şanslar dilerim.
Teşekkür ederim canocumEllerine sağlık ablacım. Harika olmuş Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim Nevriye hanım.Ellerinize sağlık yarışmada bol şanslarr diliyorum
Sağ olasın bitanem. İlk kez denedim vişneli keki bu zamana kadar denememek kayipmis. Köstebek pastaya da ilk kez denemişligim var o da çok güzeldi aklında olsun. Şimdiden ellerine sağlık. Ekşi tatlı dengesi süper sonuç veriyor.Ellerine sağlık ablacım çok ama çok güzel olmuş mis gibi kokusu geldi buralara annemin buzluğa koymam için verdiği vişneler vardı bu tarifi yapıp kullanayım onları çok teşekkürler
Rakip oldum tolincim. Ama senin kekin daha güzel emin ol. Başarılar seninle olsun.Ooooo elhan hanımcım rakip mi oldunuz bana ?
Teşekkür ederim. Gerçekten tadı çok güzel. İlk gün kitirlik yumuşaklık bir aradaydi . Ertesi gün sadece yumusaklik. Hemen bitirmek lazım.Ellerinize sağlık, Lezzetli duruyor
Evet Bu yüzden nickinizi her gördüğümde içime bir sıcaklık doluyor.Sağolun . Sizde mi anteplisiniz ? Öyleyse bilmiyordum.
Teşekkür ederim .Evet Bu yüzden nickinizi her gördüğümde içime bir sıcaklık doluyor.