yatsan dan AVALANCHE model yatak beğendim ben harika bir yatak tavsiye ederim. eğer yakın bir yerlede yatsan bayiisi varsa dene derimyerimseniben
.
.
Yatsan'ın kataloğu var şu anda elimde canım, dediğin modelide gördüm ama dediğin gibi yerine gidip bi görmek ve fikir almak lazım..
Hmm.. Agoraya yada pehlivanoğlunun yanındakine bi bakayım ben... Teşekkür ederimm zemuszemus
canım ben aldım yatak ve bazayı sen naptın??
bu visco olayına takıldım ben de..bekarlık hayatım boyunca eşyalı evlerde uyduruk yataklarda yattım..o yüzden ahtım var en güzel yatakta yatacağım evlenince..ama bir türlü seçemiyorum..işbir bayiine gidip bu viscoya bktım...dokunur dokunmaz içine çöküyor..değişik bişi bir de çok pahalı 1500tl sadece yatak..eğer bu parayı verceksem değmesi lazım...hiç kullanan var mı acaba????
Canım baktım bende kararımı verdim.. Visco olucak, görünüşte çok güzel, süngerinide , işlenmiş şeklinide gördüm, süngerine elimi bastırdığımda izi çıkıyor, aynı şekilde yattığında vücüdunun şeklini aldığı için ağrı filanda yapmıyormuş.. siparişi verildi iki hafta içerisinde teslim etcekler, bakalım kullanmak mayıs ayında nasip olcak o zaman anlcam nasıl bişey :)))
Hmm bu arada yatsandan aldık..
yaw şu viscodan kullanan hiç yok mu?birisi ben kullandım memnunum dese kıyacam paraya alacam yani..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?