Yatak Odası Dekorasyonu Visco Yatak ?

lambb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
250
0
96
39
İzmir
Yatak odası takımıdır, bazasıdır tamam da kızlar yatağınızı nasıl almayı düşünüyorsunuz?

Ben Visco ve Faleks arasında kaldım ama en azından visco pedlerden almayı düşünüyorum..

Kulanan bayanlar bana fikir verirmisiniz lütfen ???

yatsan dan AVALANCHE model yatak beğendim ben harika bir yatak tavsiye ederim. eğer yakın bir yerlede yatsan bayiisi varsa dene derimyerimseniben
.
.

yatsan dan AVALANCHE model yatak beğendim ben harika bir yatak tavsiye ederim. eğer yakın bir yerlede yatsan bayiisi varsa dene derimyerimseniben
.
.

Yatsan'ın kataloğu var şu anda elimde canım, dediğin modelide gördüm ama dediğin gibi yerine gidip bi görmek ve fikir almak lazım..

Yatsan'ın kataloğu var şu anda elimde canım, dediğin modelide gördüm ama dediğin gibi yerine gidip bi görmek ve fikir almak lazım..

Agoranın içinde var yatsan, birde alsancakda ege sağlık ın orda var birde üçkuyularda pehlivanoğlunun yanında var. oralardan bakabilirmisin canım.. Evine hangisi yakın bilemiyorum ama..

Hmm.. Agoraya yada pehlivanoğlunun yanındakine bi bakayım ben... Teşekkür ederimm zemuszemus

bu visco olayına takıldım ben de..bekarlık hayatım boyunca eşyalı evlerde uyduruk yataklarda yattım..o yüzden ahtım var en güzel yatakta yatacağım evlenince..ama bir türlü seçemiyorum..işbir bayiine gidip bu viscoya bktım...dokunur dokunmaz içine çöküyor..değişik bişi bir de çok pahalı 1500tl sadece yatak..eğer bu parayı verceksem değmesi lazım...hiç kullanan var mı acaba????

canım ben aldım yatak ve bazayı sen naptın??

Canım baktım bende kararımı verdim.. Visco olucak, görünüşte çok güzel, süngerinide , işlenmiş şeklinide gördüm, süngerine elimi bastırdığımda izi çıkıyor, aynı şekilde yattığında vücüdunun şeklini aldığı için ağrı filanda yapmıyormuş.. siparişi verildi iki hafta içerisinde teslim etcekler, bakalım kullanmak mayıs ayında nasip olcak o zaman anlcam nasıl bişey :)))

Hmm bu arada yatsandan aldık..

Canım bende aynen senin gibi düşündüm ve viscoyu çok araştırdım, önerenlerin yanında önermeyenlerde çok oldu.. kanser yapıcı etkisi varmış dediler, hata amerikada yasaklanmış diye okudum.. internetten visco yatakları sordurursan daha faydalı bilgiler ediniyorsun.. en son yatsan firmasıyla görüştüm ve beni zararsız olduğuna ikna ettiler, kullanmak daha nasip olmadı ama umarım rahattır

tşk ederim canım..diyelimki zararsız..peki rahat mı?düşünsene her hareketinde çökecek..sen yamuldukça o da yamulacakkaydirigubbakcemile3 yani kullanımı rahat mı?bunu öğrenmek lazım..

hadi hayırlısı olsun gözünaydın canım.
Hangi modelden aldın?? Bir de hangi yatsandan?

her gun bel agrisi ile kalkiyorum yatacagim yatak rahat bi sey olsun isterim ben de..Kizlar siz kullanin rahat derseniz ben de alicam...

yaw şu viscodan kullanan hiç yok mu?birisi ben kullandım memnunum dese kıyacam paraya alacam yani..:bbo:

canım biraz komik olacak ama sen bir kaç saatliğine denemek için kullansan da nasıl olduğunu bize de anlatsan:)) belki o kadar menun kalırsın ki 24 saat uyursunalkisalkisalkis

ugurbocugum daha teslim edilmedi bile ama evimize yerleşsin ben senin için birkaç saatliğine bile olsun test edeceğim :1hug:

sea.1013 canım benim cvp vermemişim ben sana kusuruma bakma lütfen... karabağların girişinde bir mazası var, istediğimiz modelden orda varmış ordan aldık. modeli spring.

kızlarr merhaba biz de dün yatakodamıı aldık. aldığımız yerde işbir yatak visko yu satıyordu. bize 650ye verdi valla adam. yeri de istanbul fetih mobilyacılar çarsısı aydın mobilya

mrb arkadaşlar..
bende hep visco alırım diye düşünüyordum.. kas romatizması var bende ve sert yatakta yatınca sabah çok kötü ağrılarla uyanıyorum... ancak istikbalde çalışan bir komşumuz kesinlikle visco önermediğini söyledi.. alan bir müşterisi yatağı getirip kapıya koymuş... ki değişim olmadığı halde... yatarken vücudunun şeklini alıyor... ama yatakta dönünce daha önceden kalan boşluk hemen yükselmediği için oraya doğru tekrar kayıyormuşsun... ve bu konu çok sıkıntı yaratıyormuş..
bende istikbalden magic modelini denedim birkaç defa, çok memnun kaldım ve aldım..

Arkadaşlar yatak ve baza almak için dün yataş ve idaşa gittim.visco yatak 750 tl civarında bir rakama düşmüş ama ben önermiyorum. bana göre değil yattığınızda vücudunuzun şeklini alan yatak rahat olmaz diye düşündüm.ama almak isteyen varsa söylemke istedim indirimde yani....ben idaşta beğendim altın serisi full ortapedik yatak daha güzeldi tavsiye ederim....a.s

ben kullanıyorum çok rahat. o kadar yumuşak olmadığı için sen yamuldukça o da yamulmuyo yavaş yavaş çöküyo.
ilk bi kaç gün sert gelmişti ama şimdi alıştım çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…