virüs bulaştı uyarısı

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.976
798
merhaba
birkaç gündür sitede gezinirken virüs bulaştı uyarısı alıyorum.
ve beni otomatikmen kapanmayan bir antivirüs sayfasına yönlendiriyor.

diğer sitelerde bu sorun olmuyor sadece KK da.

promo.apptis.me diye bir siteye yönlendiriyor.

Curly Kazen

yine aynı sorun.
konu okurken bu çıktı.

Merhaba,
Bu bir reklam ama hangi mecradan geldiğini bulamıyorum.
Google a bu reklam adresini engelledim fakat sanırım reklamı girerken google ı da kandırarak başka bir şekilde reklamın girişini yapıyorlar.
Konuyu ilgili yerlere bildirdim. Reklamın kaynağını bulmaya çalışıyorlar

Bu arada bu sayfa ile devamlı mı karşılaşıyorsunuz? Yoksa günde 1 kere falan mı ?
Birde her hangi bir sayfada mı çıkıyor yoksa belirli bir sayfada mı? Telefonunuz android mi ?

Bu arada bu sayfa ile devamlı mı karşılaşıyorsunuz? Yoksa günde 1 kere falan mı ?
Birde her hangi bir sayfada mı çıkıyor yoksa belirli bir sayfada mı? Telefonunuz android mi ?
merhaba.
sayfada gezinirken tahminen yarım saat içinde geliyor ekrana.
tarayıcıyı tamamen kapatıp açınca düzeliyor. yarım saat gezinirken tekrar çıkıyor.
telefonum samsung galaxy ve anroid sistem kullanıyorum.

mesajınızı yeni gördüm.
biraz gezineyim. inşallah çıkmaz.

Tamam en son hangi sayfada çıktığını da söylerseniz o sayfada çıkan reklamlardan biri buna sebep oluyor en azından bulmamıza yardımcı olabilir.

Bende sayfada sorun yaşıyorum çok zor açılıyor. Acaba sayfada bir sorun mu var?

Tamam en son hangi sayfada çıktığını da söylerseniz o sayfada çıkan reklamlardan biri buna sebep oluyor en azından bulmamıza yardımcı olabilir.
24 dakikadır çıkmadı.
inşallah hallolmuştur.

Genel olarak yavaşlık var.
Şimdi bu sayfa için sayfa yüklenme süresi 4.17 sn. (Arkaplanda yüklenenlerle beraber 5.34sn.)

Siizn bölgenizden KK sunucularına doğru bir yavaşlık söz konusu olabilir. Sayfa yüklenme süresini ölçme şansınız var mı ?
Yaklaşık süre verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…