• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Vigo kullanmak

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Kızlar, vigo kullanmayı biliyor musunuz? Ben çok güzel fön çekiyorum ya da maşa yapabiliyorum ama makinenin vigo başlığını kullanmayı bir türlü beceremiyorum benneyaptımki Bir bilen anlatabilir mi? a.s

ben onla saçıma dalga yapabilceimi sanmştm kafamı öne eğip vigoyu makinaya takıp saç dibimde dolaştırmştm saçlarm karman çorman kabarık çok fena olmuştukaydirigubbakcemile3 hiç bşiye benzetemedm
ama dalgalı saçlar ya da kıvırcık saçlar kullanıo die bliorm canım o başlıktakilere sor bence

Ben de senin dediğin gibi ve yaptım ve karman çorman berbat bir görüntüsü oldu. Nasıl kullansam bir anlasam CADIARZU

bende biraz yapabildim hacimli oluyor saçlarım (saçlarım düze daha meyilli )
arkadaşımın saçları kıvırcık vigo kullandığında saçları çook güzel oluyor

Vigo dediğim saç kurutma makinesinin çanak şeklinde olan yuvarlak büyük başlığı. Yok mu bunu kullanan?

ben saçlarımm nemli iken başımı öne eğerek hafif jöle ile kullanıyorum gayet güzel hacimli ve dalgalı oluyor.

ben saçlarımm nemli iken başımı öne eğerek hafif jöle ile kullanıyorum gayet güzel hacimli ve dalgalı oluyor.

Teşekkür ederim er_ca, peki hafif jöle sürdük ve başımızı öne eğdik diyelim, vigoyu kullanırken ne yapmamız lazım? Yani saçımızı tarar gibi mi kullanıyoruz, tutam tutam mı alıyoruz vigoya koyup bırakıyoruz? Anlatamadım pek ama nasıl kullanacağımı bir türlü keşfedemedim kaç yıldır. Vigo kullanıp çok güzel dalgaları olanlar oluyor, nasıl öyle şekil verilebiliyor?

başını öne eğ
saç tutamlarını vigonun içine koy ve saç dibine yapıştırıp 1-2 dk. beklet
sonra diğer tutama aynısını uygula.
saçların tamamen kuruyana kadar aynı işlemi uygula

* saçın düz ise sert jöle yada köpük kullanmalısın

başını öne eğ
saç tutamlarını vigonun içine koy ve saç dibine yapıştırıp 1-2 dk. beklet
sonra diğer tutama aynısını uygula.
saçların tamamen kuruyana kadar aynı işlemi uygula

* saçın düz ise sert jöle yada köpük kullanmalısın

Teşekkür ederim anlatımın için :46: Bir dahaki sefere anlattığın gibi tutam tutam deneyeceğim. Tutamları vigoya nasıl koyuyoruz peki? Vigonun dişlerine mi doluyoruz, yoksa rastgele saçı büküp mü yerleştiriyoruz?

Sen elinle yerleştirmeye çalışma.
Sadece vigoyu yönlendir elinle..
Vigonun içine düşen tutamlara da dokunma onlar kendisi yerleşsin dağınık olarak
Öylece kurut daha doğal olur.

Rica ederim.

vigoyu kafana dokundurup (bastırıp) birkaç dk. bekle. bölüm bölüm böyle yap.
zaten birkaç ken kullandıktan sonra sende keşfedeceksindir. :)

Back