Pudra, Fondöten, Kapatıcılar VICHY Corrective Foundation SPF 20

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
5.728
5.868
Kızlar Vichy'nin fondoten pudra ve kapatıcısını almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı? Önerir misiniz?

Fondotenin porcalein ini almak istiyorum.

Kapatıcının light ını almak istiyorum.

Ben kullanıyorum fondoteni cilt rengin beyazsa en açık rengi opal bile koyu gelir boşa alma ama kapatıcılığı güzel en açık rengi buğday tene göre malesef

Ben kullanıyorum fondoteni cilt rengin beyazsa en açık rengi opal bile koyu gelir boşa alma ama kapatıcılığı güzel en açık rengi buğday tene göre malesef

cevabın için tşk ederim canım. Normalde tenim çok açıktır.. ama bir süre bronzer kullandım ve buğday fondotenlerle tenimi oldukça koyultuyordum. Artık bronzer ve koyu fondoten kullanmak istemiyorum. Oldukça açık bi fondoten almak istiyorum. Ozaman vichy nin sadece kapatıcısı ve pudrasını alıyım yeni fondoten arayışı içine giriyim. :)) este nin ve max factor un buğday tonlarını kullandım.. este de öyle benim istediğim açıklıkta bir ton da yok..

Kapatıcı ve pudrasının açık rengi varsa bende alırım ama yok diye biliyorum açık renkte
pudra birtek flormarın bulabildim istediğim gibi bembeyaz :kedi:

canım bunlarda fondoten renkleri

sen en açığının opal olduğunu söylemişsin sanki porcelain tonu daha açık gibi?? ama denemeden de resimlerden pek anlayamıyorum ben. sen hiç denedin mi?

canım bunlarda fondoten renkleri

sen en açığının opal olduğunu söylemişsin sanki porcelain tonu daha açık gibi?? ama denemeden de resimlerden pek anlayamıyorum ben. sen hiç denedin mi?

Ya bu kadar renk seçeneği yoktuki belki yeni çıkarmışlardır ben alalı baya oldu aslında tekrardan bi bakarım daha açık porcelain rengi

Bunlar vardı ben aldığımda yarın sorarım eczaneye senin gösterdiğin resim yabancı siteden galiba belki yurtdışında vardır burda varmıdır ki

evet canım bu vishy com yabancı site inşallah burdada vardır. çünkü porcelain sanki tam benim istediğim ton gibi duruyor. Ben bgn bize en yakın eczaneye gittim ama vishy bayiliini almadıı için satılmadıını söledi :))) en yakın zamanda bulup denicem çok merak ettim.

aaaaa benimki bundan değil spf yazmıyor son yolladıiğım resimle ilk resime bak farklılar bikaç çeşidi mi var acaba

evet farklı gibi görünüyor ama ikisi de dermablend belki tasarım değişmiştir.. dediğin gibi yeni tonlar eklenmişde olabilir ince bir tabaka olarak güzel sürülüyor değilmi dağılması falan nasıl cnm?

Evet kullandığım en iyi fondoten aslında ama bide rengi uysa süper olucak.Bayada gidiyor kaç ay önce aldım hala yarılanmadı bile diğer kullandığım fondotenler gibi pütürlenmiyorda ama az sürmek gerekiyor yoksa kalıp gibi oluyor

işte benim de amacım öle incecik olmasına rağmen kapatsın (zaten cildimde problem yok) aydınlık görüntüm olsum açık pembe de allık bol rimel açık pembe lipgloss :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…