• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdanım ve sarman

He biliyorum onu tik gibi birşey tüylü hiç birşeye dokunamama işte o kardeşlerden birtanesi aynı öyleydi :KK48: sonra işaret parmağıyla küçük küçük seve seve alıştı :spor: bak sende evdeki cansız oyuncağa denemeler yap bence yenmeye çalış o tiki :KK53: öyle güzelki onları sevmek bir bilsen :anne: diyorum ya küçüklüklerinde yavruları sevemediler şimdi nasıl pişmanlar :rolleyes:
Bayilacak gibi oluyorum,öyle böyle değil inan. Yoksa içime sokmak istiyorum öyle seviyorum ama iş faaliyete gelince olmuyor.
Ben küçükken büyük çöp konteynerları varya ona çöp attım poşetle bir gün,oradan kocaman bir kedi üzerime atladı ama ne korktum sana anlatamam. Kedide balıkcıların kedisiymiş ama kedi demeye bin şahit ister bir şişko bir şişko,neyse ondan sonra 2 sene geçti beni köpek kovaladi ve ısırdı kolumdan,köpeği zor ayırdilar benden,birde kuduz şüphesi vardı o köpeğin,günlerce kuduz ve tetanoz iğnesi oldum. Ondan sonra iflah olmadım ben sanırim artık olmamda. Son iki senedir besliyorum sokaktaki hayvanları bu bile benim için büyük gelişme. Eskiden yolumu değiştiriyordum düşün.

Haa bibi bak serbest büyütme kısmını atlamışım şimdi gördüm. Evet serbest büyüttüm kayınvalidem de aynı şeyi söylüyor :KK70: Ben de kendimi çocukları gittikleri evin canına okuyan ama dur çocuğum demeyen geniş anneler gibi hissediyorum :KK70: Demek bebeğim olsa benden nefret edecek herkes.

-Aa oğlum berkecansu vazoyu mu kırdın (yarım ağızla) Aman çocuk ya kıra döke büyüyecek. Kır evladım.
Aynen oyle olucak galiba :70: en sevmediğim ana modeli :70:

Bayilacak gibi oluyorum,öyle böyle değil inan. Yoksa içime sokmak istiyorum öyle seviyorum ama iş faaliyete gelince olmuyor.
Ben küçükken büyük çöp konteynerları varya ona çöp attım poşetle bir gün,oradan kocaman bir kedi üzerime atladı ama ne korktum sana anlatamam. Kedide balıkcıların kedisiymiş ama kedi demeye bin şahit ister bir şişko bir şişko,neyse ondan sonra 2 sene geçti beni köpek kovaladi ve ısırdı kolumdan,köpeği zor ayırdilar benden,birde kuduz şüphesi vardı o köpeğin,günlerce kuduz ve tetanoz iğnesi oldum. Ondan sonra iflah olmadım ben sanırim artık olmamda. Son iki senedir besliyorum sokaktaki hayvanları bu bile benim için büyük gelişme. Eskiden yolumu değiştiriyordum düşün.
Evet küçükken yaşadıklarindan kesin :KK60: ama ben hiç bir insanın isteyip başaramayacağı şey yoktur diye düşündüğumden üstüne geliyorum galiba kusura bakma :tokat::KK19:

Hayvan sahiplendirme sayfalarına fotoğraflarını koyup sıkıntını yazabilirsin güzel bir kedi muhakkak isteyeni çıkar. Bir ev için 4 kedi gerçekten zor özellikle de temizliğe önem veriyorsan. Ama seviliyor işte keretalar.

Evet küçükken yaşadıklarindan kesin :KK60: ama ben hiç bir insanın isteyip başaramayacağı şey yoktur diye düşündüğumden üstüne geliyorum galiba kusura bakma :tokat::KK19:
Yok canım
Yok canım benim ne kusuru,anladım ben seni:KK60:

Hayvan sahiplendirme sayfalarına fotoğraflarını koyup sıkıntını yazabilirsin güzel bir kedi muhakkak isteyeni çıkar. Bir ev için 4 kedi gerçekten zor özellikle de temizliğe önem veriyorsan. Ama seviliyor işte keretalar.

Titiz değil de temizim. Zaten ne kadar da süpürsek illa tüy oluyor sağda solda. Ama her hikmetin bir külfeti var, kedilerimi çok seviyorum o yüzden takmıyorum.

Cok isterim evde bi kedim olsun. Ama maalesef mumkum degil babam izin vermez.

IMG_5400.webp

Top oynuyoruz :dondurma:

Ayy cok iyi anlıyorum ya, ben cok titizim diyenlerden daha cok ev işi yapıyorum ben mesela ama ev göstermiyor hep dağınık hep:(
Arkanı döndüğün yer yine eski haline dönüyor hiç dokunmamışsın gibi, insan bazen cok bunalıyor.
Şunu anlamadım ama ya bir kedinin iç-dış paraziti nasıl 80lira oluyor? Çok pahalı. Baska bir veterinermi baksan? Sadece iç dış parazite 80alıyorsa aşıları ne kadardır düşünemedim şuan. 80e 4ünün de iç dış tedavisini yaptırırsın.

Yahu niye üzülüyorsun onlar bizim gibi mi. Hem ayrıca bak holavida üzüldüğünden evinde 4 kedi var sokaklar yaralı hasta eziyet gören kediler ve yavrularıyla dolu :KK12: kısırlaştırmak soylarınıda tükenmez ömürlerinide uzatır artık değiştirelim bu düşünceleri ;)

Ayy cok iyi anlıyorum ya, ben cok titizim diyenlerden daha cok ev işi yapıyorum ben mesela ama ev göstermiyor hep dağınık hep:KK43:
Arkanı döndüğün yer yine eski haline dönüyor hiç dokunmamışsın gibi, insan bazen cok bunalıyor.
Şunu anlamadım ama ya bir kedinin iç-dış paraziti nasıl 80lira oluyor? Çok pahalı. Baska bir veterinermi baksan? Sadece iç dış parazite 80alıyorsa aşıları ne kadardır düşünemedim şuan. 80e 4ünün de iç dış tedavisini yaptırırsın.
Bende 20 40 kırk arası diye biliyorum ama istanbulda o kadar pahalı mı ki?

Back
X