Vicdanım, mantığım, duygularım ....

Bir lütuf gibi yazmışsın ama zaten harcamana ya da kıyafetine karışması kimsenin haddi değil. Yani bunlar olumlu özellik değil, olması gereken. Bunun dışında yazdıkların da tam bir baş belası.

Deme kuzum korkutma lütfen. Halledicem inanıyorum . Yada kafayı kırıcam

Valla inan ben de demek istemem ama gerçekler bu yönde ne yazık ki :) benim kaynana bile kafayı bozduysa ohooo. Etliye sütlüye karışmayan kadın oğlumunu kendisi doğurmuş gibi davranıyordu :) hepi topu toplasan 2 aydır sık sık görüyordu sadece. Öncesinde (7 -8 ayda toplam) 3 kere mi ne görmüştü. Ama tabii inşallah sen yaşamazsın ve her şey gönlünce olur.

Tekbiri mekanda keramet vardır derler şöyle uzak, havadar bir eve ciksan rahatlarsin bence.

Tekbiri mekanda keramet vardır derler şöyle uzak, havadar bir eve ciksan rahatlarsin bence.
Bugün yeğenimin bir yaş doğum günü var bir eşbisem var onu ilk defa giyicem kafamda ama bir düğmesi kopuk bende onu idareten iğnelerim dedim çünkü göğüs üstü olan bişey anam ara ara yok elbise meğersem terziye vermiş ya neden sormuyorsun annem neden söylemiyorsun ya da snirimdrn ağladım hıçkıra hıçkıra eşime demediğim kalmadı. Ya bana iyilik yapmasın inanın istemiyorım karışmasın. Keşke azıcık uzaklaşsak...

Reactions: Den
Yaşayıp görücem merak ediyorum bende ama aramız bozulacak adım gibi eminim . Ben elimden geleni yaptım dicem sonunda. Evet birde bugun kendi annem bana benzesin istermisin diye gülerek soruyor hayır dedim kayınvalidemde bana dedi hayır anne dedim ikinizede benzemesn neden benzesin ki bir bozuldu kayınvalidem yav nedne benzesin Kocama benzesin bana benzesin ...

Oha

Bebek olunca torun sevme bahanesine gelir. Ayni sitede bile olmanali evler. Mumkunse farkli semtlerde olmali evler. Sen esinle degil annesiyke evlenmissin. Annedi kantarin topuzunu kacirmis.

Bebek olunca torun sevme bahanesine gelir. Ayni sitede bile olmanali evler. Mumkunse farkli semtlerde olmali evler. Sen esinle degil annesiyke evlenmissin. Annedi kantarin topuzunu kacirmis.
Yav gelsin de çok sesli konuşuyor inan ablam bebeğini alıp gelemiyor çocuk sürekli ağlıyor kendisini nedne bu duruma düşürüyor ki anlamıyorum hiç mi engel olamıyor kendisine .

Bebek doguyunca daha çok gelecek emin ol. Onun için aynı siteyi kabul etme. Biraz uzak olsun ki birbirinize misafir olun. Tadı olsun.

Bebek doguyunca daha çok gelecek emin ol. Onun için aynı siteyi kabul etme. Biraz uzak olsun ki birbirinize misafir olun. Tadı olsun.
Evet diyim ki, misafir ol gel bana börekler açayım sana :) çünkü şuan böreği bırak dışarı çıkmak istemiyorum denk gelirim diye eşime dedim dün aşkım şuan pek annemin sesinide duymak istemiyorum görmek de anla olur mu dedm o da tamam aşkım dedi sağolsun bakalım yarına neler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…