- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 37
- Konu Sahibi vayarkadas
-
Evet onu açık net söylüyorum bundan sonra ayrı apartman diye. Aynı site ayrı apartman.Başka bir yere taşınmak tek çaren
Evet onu açık net söylüyorum bundan sonra ayrı apartman diye. Aynı site ayrı apartman.
Deneyeceğim elimden geldiğince inan bişey değişmeyecek çünkü gelemiyor istediği zaman onu aştık biraz benden okadar rahatlığı alamadı maalesef. Aslında çok şükür. Ama seneye alınca ev muhtemelen aynı apt olmayacak.Niye aynı site, kadın 100 m yürümeye mi üşenecek ki
Sen muhteşemsin. Tam analiz. Evet az kaldı istemeyerek de olsa o cinnet geçirilecek.Düşkün ya da acınacak hali yok anlattığına göre tamamen bencil ve baskın karakter sen kırmamaya çalıştıkça da bence bunu lehine kullanıyor anlamazdan gelip o yaşayacağını yaşamış, göreceğini görmüş sizi de kendi keyfine göre peşinden sürüklüyor, burda sevdiğim bi motto var bu noktada ufak bi cinnet her şeyi çözer gibi :) insanlara arada dişlerini göstermek gerek, ısır demiyorum ama dişlerinin olduğunu bilsinler
Deneyeceğim elimden geldiğince inan bişey değişmeyecek çünkü gelemiyor istediği zaman onu aştık biraz benden okadar rahatlığı alamadı maalesef. Aslında çok şükür. Ama seneye alınca ev muhtemelen aynı apt olmayacak.
O ne demek kızBu gün Bdv de güzel kalpli gelinler günü mü:)Bence uzak bir yere taşınmanız tek çözüm...
Dur canım dur ağzını hayrı aç .Sen bir de doğurunca gör artık :) bakalım o zaman bu kadar üzülüp vicdan duyacak mısın. (İnş yanıltır kayınvaliden)
Hayır ,Anne yerine koymuşsunuz,her satırınızda içtenlik ve vicdan var.....Sadece mesafeye ihtiyacınız var.....O ne demek kızlaf sokmadın dimi bana:)
Var var , yapacağım bunu artık zamanı geldi.Hayır ,Anne yerine koymuşsunuz,her satırınızda içtenlik ve vicdan var.....Sadece mesafeye ihtiyacınız var.....
Dur canım dur ağzını hayrı aç .
Minnoşluk kelimesi az yapmacık olur. Yaptığı iyiliklerin altında eze eze kendi istediği şekli vermeye çalıştı . Saygısızlık yapamam hakkını yiyemem ama bundan sonra mesafemi hissedecek.Valla psikolojinizi bozan birine karşı bu minnoşluk niye onu anlamıyorum ben de boşanma aşamasına gelmişsiniz ilaç kullanmışsınız hala annecimler havada uçuşuyorBu kadar iyi niyet sizden götürür iki senedir hem esiniz hem anneciğiniz iyi niyetinizi kullanmış sonuna kadar. Biraz gözünüzü açma zamanı gelmiş geçiyor haberiniz olsun.
Ya hayatım millet dedi sakın aynı ağartmanda oturma o gelin sen kaynana dediker annemi uyardılar ben şimdi onu o duruma düşüremem ki demezler mi bak anlaşamadılar uzaklaştılar. Ev alırken ki seneye düşünüyoruz ayrı yerlerden alıcaz . Bu düşünce mi biraz sesli dile getireceğim artık.Haha kötü anlamda söylemedm :) ilgisi artacak anlamında söyledim. Bence yaz çıkmadan evi değiştirmeye bak, çocuk doğduktan sonra taşınması/uzaklaşmask zor olur. Çocuk doğmadan evler uzaklaşsın ki üstüne alınmasın, pabucu dama atıldı gibi hissetmesin.
Saygı ayrı bir durum hem ezdi diyosunuz hem annecim diyosunuz halen bi tezatlık var ortada. Umarım orta yolu bulursunuz ne diyeyimMinnoşluk kelimesi az yapmacık olur. Yaptığı iyiliklerin altında eze eze kendi istediği şekli vermeye çalıştı . Saygısızlık yapamam hakkını yiyemem ama bundan sonra mesafemi hissedecek.
Ya hayatım millet dedi sakın aynı ağartmanda oturma o gelin sen kaynana dediker annemi uyardılar ben şimdi onu o duruma düşüremem ki demezler mi bak anlaşamadılar uzaklaştılar. Ev alırken ki seneye düşünüyoruz ayrı yerlerden alıcaz . Bu düşünce mi biraz sesli dile getireceğim artık.
Deme kuzum korkutma lütfen. Halledicem inanıyorum . Yada kafayı kırıcamO zaman ev alınana kadar güzel güzel işlemen lazım yoksa çok zor. Çocuk olunca kaynanalara bi haller oluyor inan ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?