- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
- Konu Sahibi sternoklavikular
Gece gece geldm buraya konu acıyorum çünkü şuan hiç huzurlu değilim az önce annemle tartıştık yıllık izindeyim 3 gün snra kına gecem olacak ama bn halen ev temizliğiyle uğraşıyorum çünkü benm annem pis titiz bir kadın değil evi hiç bir zaman şerli toplu olmadi ne zaman izin alıp gelsem 2 günüm temizlik yapmakla geçti rahat rahat gelip bir köşeye geçip kahvemi icemedim her seferinde temizlik yaptım yemek yptm bn gelince yemek yapmayı da bırakıyor yani bn geleceğim diye önceden bana yemek hazırlaması falanda yok gerçi istememde çünkü titiz bir kadın degil bn öyle olduğum için sevmiyorum ve az önce her zaman ki gbii ben yine temizlik başındayken söylendim artık yeter sen neden temiz değilsin dedim bn kına mı yapacagim temizlik mi dedim bıktım artık evlendikten sonra bu eve gelmeyeceğim dedim bayağı ağır şeyler söyledim annem ağladı gitti uyudu sonradan pişman oldum ama ben bu stres içinde birde bunlarla uğraşmak istemiyorum haksız mıyım güzellik le söylüyorm anlamıyor bağırınca ağlayıp gidiyor yetti canıma