vicdan yapıyorum ama haklıyım ya sizce...

Bence iyi olmus cunku o insan sizin devamli huzurunuzu kaciracakti cok bile saretmissin.

Valla çok güzel yapmışsın canım hakedene hakettiğini vermişsin sustukça kendilerini birşey zannediyorlar lafında cup diye oturmuş

Bunca seyi sineye cekmissiniz. Kucucuk bir seyde patlamissiniz. Ki cok ama cok haklisiniz. Keske o aksesuarlariyla ilgili cumlesinde lafi soksaydiniz. Boylelerine sabretmek salakliktan baska bir sey olmuyor cok afedersiniz. Ne igrenc bir insanmis eltiniz. Allah size de hayirli kapilar acsin insallah. Zaten o kadin sizi patlatmak icin, esini araya sokmak icin size demedigini birakmamis. Sonunda istedigini vermissiniz iste ona. Esinizin de sizin yaninizda olmasina cok sevindim, helal olsun.

Birakin ne yaparlarsa yapsinlar. Vicdan azabi cekmeyin.

yanlış olayda patlamışssın.
eltine söyleyeceklerini başkaca bir durumda yansıtsaydın ,hatta üstü kapalı lafını verseydin daha iyi olurdu sanırım.
çünkü bir nevi hırsızlıkla suçlamak gibi olmuş.bu mesajı okuyanlar ,eltinle artanda geçenlerin öncesini filan düşünmez ki direk bunun üzerinden yorum yaparlar.
eltin belli ki görgüsüz hazımsız bir insanmış.ona böyle kullanabileceği bir malzeme vermeseydin keşke.
eltinin genel davranışları üzmesi konusunda haklısın ama bu şekilde mesaj atmakla hata etmişstin cnaım.
yine de uzatmayabilirlerdi onlarda büyütmeyi seçmişler.
olaylar unutuluncaya kadar sukunetinizi koruyun.
sonra gidişata göre arayı düzeltirsiniz.

Susmuşsunuz bu zamana kadar evet ama sindirmemişsiniz eltinizin laflarını.
Oyuncak da patlama noktası olmuş.
Eltiniz buraya beni kıskanıyor diye konu açsa yeridir inanın. O kozu vermişsiniz eline. Keşke biriktirmeden sicağı sıcağına cevap verseydiniz eltinizin aşağılayan tavırlarına.

Yüzüne karşı söyleseydin daha iyi olurdu bunları. Yoksa sessiz kaldıkça tepene binen çok olur diye bir laf var ya.. her fırsatta sana üstünlük taslamaya devam edecekti. İnsanlar da yaptıklarını bilsin, terbiyesizliklerinin fark edildiğini öğrensin biraz.

yok sebep sen değilsin ,o kayaya balyozla 8 senedir eltin vurup duruyormuş zaten,sende ki son darbe olmuş o kadar.

hiç vicdan yapmana gerek yok.. zaten vicdansız adama vicdan yaparak yapıyoruz hatayı. kardeşlerin arasını sen bozmaya niyetlenmemişsin zaten böyle bir amacın olsa en baştan verirdin ağzının payını..o sebepten olması gereken olmuş abi kardeş yarın barışırlar sen sıkıntı yapma. ama eğer eşin ya da abisi barışmaya niyetlenirse arada köstek olma. o zaman kötü niyetli olduğunu düşünür insanlar..

Şanslısınız çünkü iyi ve tarafınızı tutan bir eşiniz var. Bence hiç vicdan yapmayın, siz doğru olanı yapmışsınız. Sanırım ben sizin kadar da susamazdım ipler çok daha erken kopardı. Eşinizin kardeşi de abisini ve sizi anlamaya çalışmaktansa hala karısını pohpohluyorsa, hala karısının ne mal olduğunu anlayamamışsa varın onunla da görüşmeyin. Bu hikayesinin haklı tarafı sizsiniz. Hiç vicdan yapmayın..

Kim ne derse desin.mesajınız gayet hoş olmus ve de cuk oturmuş görgüsüz hanzorot sonradan görme eltinize ! Canınızı sıkmayın.2 liralik oyuncağa minnet edipde çantasına atıp götüren kadına değil aşagılk komplexi hiç bir şekilde bir kıskançlık hissedilmez.kompleksinizden ötürü attığınızı düşünmüyorum o.mesajı.eminim ki çok cok haklı sebepleriniz vardır.

Ohhh mesaj yazan parmaklarına sağlık. Her şey olacağına varır. Eltin kibirden duman olmuş belli zaten.
Valla süperrr olmuşşş bravoooo

O mesaj pek uugun olmamış resmen kadının sizi maddi anlamda ezişine tuz biber ekmişsiniz. Tepki göstermenin çeşitli yolları var ayrıca bunu göstermek için 8 sene beklemeye de gerek yoktu, başta gösterecektiniz dişinizi.

Sana laf soktuğu zaman karşılığını verseydin keşke oyuncak için böyle ağır bi mesaj atman çok ayıp sanki eltinin zenginliğini kıskaniyormus gibi Benim gözümde fakirsin falan hic hos olmamış

Eviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Kibirli insanları Allah’ta sevmez, kul da. Mesaj atmanızı yanlış buldum, arayıp ta kızımın çok sevdiği oyuncak vs. deyip isteyebilirdiniz. Siz cevap vermeniz gereken yerde susmuş, olmadık zamanda mesaj yazmışsınız(içinizdekilerin birikimiyle); ama vicdan yapmanıza gerek yok zaten yeterince sabretmişsiniz.

Kadın onu alırken parasını falan düşünmemiştir, ya da aman alayım da o olsun dememiştir. Söylemeden alıp götürmesi çok yanlış. Mesaj da çok ağır olmuş. Aynı şeyleri alttan alttan vurdurabilirdiniz. "Pahalı bir şey değil, ama çocuğum için paradan daha değerli gelirken getir" gibisinden bir şey yazabilirdiniz mesela. Resmen ben seni çekemiyorum yazmışsınız. Eşiniz iyiki savunmuş sizi de aranız bozulmamış.

Lafin cuk oturmus, patlaman normal ama iki kardesin kusmesi hic iyi olmamis.
Eltini sevmiyorsan bir araya gelmezdin olur biterdi. Simdi ipler iyice kopmus.

Bence mesaj hoş olmamış,bunun yerine tepkini o sana laf soktugunda gosterseydin daha iyi olurdu. Yani anlattığın kadar Zengin biri bir oyuncağa göz dikmez gerçekten.dusuncesizlik yapmış alarak ama senin suclamani reddedecektir. Yani durup durup biranda patlayıp ipleri koparmissin, bu kadar canına tak etmişse bu saatten sonra yaptığının arkasında dur bence vicdan filan yapma.çünkü mesele oyuncak değil bu çok belli o sebep olmuş.

Hicte kotu yapmamissiniz. O ben evimin salonunu 50bine dizdim derken utanmiyor da siz konusunca neden suclu olasiniz.

Hayirli ugurlu olsun diyip cenesini kapasaydi madem laf duymaya gonlu yok..

Çok iyi ve yerinde bence. Ama bunun üzerine dahada konuşmayın cılkını çıkarmalarına izin vermiş olursunuz

Çoooooooook iyi yapmışsınız ve bunca sene gösterdiğiniz sabra hayran kaldım

Görgüsüz haketmiş az bile yazmışsınız, oyuncak deyip geçmesin kimse ne demek benim çocuğumun oyuncağını izinsiz almak bu resmen hırsızlık, çocuğuna ne güzel örnek olmuş anne olarak!!

Vicdanınız rahatsız olmasın asıl kaynınızın rahatsız olsun adalet duygusundan yoksun olduğu için!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…