• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdan yapıyorum ama haklıyım ya sizce...

Çok Haklısınız Hiçte vicdan yapmayın şöyle düşünün siz daha fazla sessiz kalsaydınız emin olun bu aşağılamaları çocuğunuzda yaşayacaktı. Konuşmamanızda Çocuğunuzun psikolojisi açısından iyi olmuş. Kardeşlerin küsmesi sizin kabahatiniz değil kesinlikle kaynınız objektif davranmalıydı. Para bugün var Yarin yok. Parasına güvenip kimse Konuşmasın. Eşimin ailesindede maddi olarak Farklılıklar var o yüzden ben konuşmalarıma çok dikkat ederim ezilir büzülürüm bir şey aldımızda. Onlar içinde hep dua ederim, çocukları bir şeye özensin içim yanar, elimden geldiğince onlarada bi şeyler almaya çalışırım.

Ortada hak yeme ve hakaret olmadigi surece,bir baskasinin kibirli olmasinin size ne gibi zarari olabilir?
Eğer siz kompleks yapiyorsaniz ancak bu sorun haline gelir.
Kibirli bir eltim olsaydı sanirim 'abowww kibrinde bogulmayasica' der gecerdim.
Alsin g.tune s.ksun kibrini napalim yani?
Mesaji gereksizligini yazmaya gerek yok zaten.

kızlar merhaba,
benim bi eltim var okadar kibirliki anlatamam herkeze burnunun ucuyla bakar ben şuan 8 yıllık evliyim. yeni evlendiğimden buyana hep hor gördü onların maddi durumları bizden çok çok iyiydi beni hep aşağıladı benim işim yoktu ozamanlar kaynanamla oturuyoduk. bana her geldiğinde sen daha burdamısın diyodu. eşim için hep sessiz kaldım çünkü kaynım eşine çok düşkün haklıda haksızda olsa hep karısını savunur ve asla laf soyletmez ona ve ben eltimle karşı karşıya geldiğimde eşimde abisiyle kötü olacaktı. neyse aradan 5 yıl geçti ve biz ev almaya karar verdik ve bütçemize göre 50 bine bi ev bulduk eltim bana valla iyi bulmuşsunuz evi ben ellli bini sadece salonumun aksesuarlarına verdim dedi tabi ben içimden çıldırıyorum ama yine seslenmedim bu konuşmalar kayınvalidemin evinde oluyo orda kızımın çoksediği 2 liralık bi oyuncak vardı eltim gideken kimseye bişey demeden bu oyuncağı almış kendi çocuğu için götürmüş ben bunu duyunca bukez dayanamadım ve bi mesaj attım '' sen evine ellibin liralık aksesuar alacak kadar zengin olabilirsin ama benim gözümde 2 liralık oyuncağa göz dikecek kadar fakirsin yazdım tabi karıştı ortalık. eşimle abisi birbirine girdi abisi nasıl benim karıma hakaret eder deyince eşimde beni savunmuş laf söyletmedi bana ve iki kardeş konuşmuyo şimdi. ama ben artık daha fazla susamazdım birgün mutlaka patlayacaktım. şimdi vicdan yapıyorum kendi kendime 2 kardeşin arasının açılmasına sebep benmiyim diye sizce hata bendemi. eşim bu konuda hep destek oldu bana ve asla neden yaptın diye sorgulamadı beni çünkü artık sabrımın kalmadığını oda biliyodu.

valla hiçte vicdan yapmayın
eğer vicdanı varsa yapacak olan eltin
çokta güzel iyi bir mesaj atmıssın
cuk oturmuş pislik görgüsüz kadın
ne kadar zengin olursan ol yada olma
görgülü olcaksın sende öyle yapmıssın zaten
sen hiç sıkma üzme canını
bunlara sebebiyet veren eltin
vicdan yapacak olan da odur
bırakın kendi görgüsüzlüğünde boğulsun..
selamlar saygılar..

Kaynın belkide aranızda geçen konuşmaları bilmiyor, eşinin size karşı kibirli davranmasını falan.. Bir laf vardır varım diye öğünme yoğum diye yerinme, gün olur devran döner ..

Düşmez kalkmaz Allah tır. Para işte paranın vermiş olduğu cahillik. Hiç kendinizi üzmeyin bence hak etmiş terbiysizlik yaptığı iyi tutmuşsunuz kendinizi oyuncağı utanmadan nasıl götürmüş yaa lafı tam gediğine oturtmuşsunuz valla

Senin ki kiskanma deyil ama, imrenme.
Kiskanmak icinde onun kotulugunu istersen, yada onda olan seyin onda olmamasini istersen olur.
Adina da ayrica haset denir canim.
Hasret derken onu bana mı söylediniz pardon ama hasedin ne oldugunu nil ecek kadar aklım var haa burda verdiğim mesaj zaten eltinin yaptığını yanlış olduğunu belirtmek öncelikle insan evi 50 binlira ya aldığı için hayırlı olsun demeyip aksesuarlaini gözüne sokması elti dediğin evine hediye alır...buda benden olsun demesini bilmesi gerekirdi ama eşini arada bırakması kötü olmuş..benim başıma gelse idi aramıza girmeyin karışmayin ayibini kendi görsün zaten öyle davranarak eşini kardesiyle karşı karşıya getiren kadın çirkef gözü doymaz öyle olmasa idi kardeşini arayip karısı için kavga ettirmezdi...sen haklısın bacim da esin edin iyi olmamış

Hasret derken onu bana mı söylediniz pardon ama hasedin ne oldugunu nil ecek kadar aklım var haa burda verdiğim mesaj zaten eltinin yaptığını yanlış olduğunu belirtmek öncelikle insan evi 50 binlira ya aldığı için hayırlı olsun demeyip aksesuarlaini gözüne sokması elti dediğin evine hediye alır...buda benden olsun demesini bilmesi gerekirdi ama eşini arada bırakması kötü olmuş..benim başıma gelse idi aramıza girmeyin karışmayin ayibini kendi görsün zaten öyle davranarak eşini kardesiyle karşı karşıya getiren kadın çirkef gözü doymaz öyle olmasa idi kardeşini arayip karısı için kavga ettirmezdi...sen haklısın bacim da esin edin iyi olmamış

Canim benim, ben sana sen imrenmissin, kiskanmamissin dedim.
Zaten kiskanmak, kotu anlamda hasettir, sen oyle birsey yapmamissin dedim.
Nasil anladin ki beni ?

O sana elti sen ona elti..
Senin kocan onun kocasinin kardesi onun kocasida senin kocanin abisi..
Niye yillarca hep sen dusunmussun iki kardes iliskisinide obur hatun hic dusunmemis..
Onun kocasi ona cok duskunse kimseye laf soyletmiyorsa sende komsu kizi degilsin heralde..
Vicdana fln gerek yok herkes hakettigi muameleyi gorur..acik ve net.
Ben olsam hatta elime koluma kina yakarim hayirdir diye soran olursada "ay icimden kina yakasim geldi" derdim :KK45::KK45:

vallah canım çok iyi yapmışsın.hatta az bile yapmışsın.
ev aldığınızı öğrenince bile kıskançlığa girmiş zengin hanım.o yüzden çok düşünmüş ve "ben 50 bine evimin aksesuarlarını aldım"demiş.böyle diyerek sizi evinizden soğutmak istemiş,hayata isyan etmenizi istemiş anlaşılan.bazı zenginlerde kıskanma durumu çok fazla oluyor.evin,paranın,malın,mülkün hepsinin bunlarda olmasını istiyor ve birazcık parası olmayan insanların birden bire para bulmalarına,sonradan ev almalarına katlanamıyorlar.anlaşılan eltinizde sinir krizi geçirmiş ev aldığınızı duyunca.yoksa bu zamana kadar "ay hala burdamısın"demekle sizi eziyordu ve kendisinin hoşuna gidiyordu sizi ezmek.haklısın.hiç vicdan azabı falan çekme.kocanla,abisinide düşünme.kendileri bilir.ister barışırlar ister barışmazlar.

Cok iyi yapmissiniz !
Kac lira olursa olsun kimin icin olursa olsun
Sizin evinizden birsey calmis. Bilmem neden herkes okadar rahat konustu.
Ama bayaa hirsizlik derim ben buna!
Kendini ne saniyor ki sizi nasil görüyor ki sormadan sizin evinizden birsey alip götürebiliyor?
Parasinami dayaniyor yani? Resmen kendini birsey saniyormus gercekten dediginiz gibi..

Back