vicdan yapıyorum ama haklıyım ya sizce...

bence iyi yapmışsın senin çocuğunun oyuncağıysa o
değilse bile madem o kadar zengindi bıraksaydı o oyuncak da senin çocuğuna kalsaydı di mi?
açgözlü insan, o hava attığı malı mülkü bi anda uçuverir valla.

iyi yapmışsınız geç bile kalmışsınız. konu oyuncak değil bencede yıların birikimi. yine iyi dayanmışsınız. eşinizide takdir ettim sizi savunmuş. bence hiç bişey yapmayın. taviz yok. sakin kalın.

ASLIN DA SEBEP OYUNCAK DEĞİL YOKSA BİR DEĞİL BİN OYUNCAK FEDA OLSUN AMA ONUN SÜREKLİ AŞAĞILAR ŞEKİLDE KONUŞMASI ÇILDIRTTI BENİ BUDA BAHANESİ OLDU

Ve en takıldığım durum iki kadın kendi arasındaki probleme erkeklerin katılması.
Sanki kadının velisi adam; arayıp karıma nasıl oyle der diye hesap sormuş.
EŞİMDE ABİSİNE AYNE OYLE SOYLEMİŞ BİZ KARIŞMAYALIM KENDİ ARALARINDA HALLETSİNLER VEYA İSTEMİYOLARSA BİDAHA GÖRÜŞMESİNLER DEMİŞ AMA ABİSİ HALA BAĞIRIYOMUŞ EŞİME

Büyük harfle yazı yazmak yasak canım.

bence iyi bile dayanmışsın.
Mesaj da tam yerinde ve zamanında olmuş.

Yalnız bir çocuk başka bir evdeki bir oyuncağı beğendi diye sormadan etmeden alıp gitmek ne kadar da mantıklı karşılanıyor ona şaşırdım. Kardeşler arasında teklif olmayabilir ama unutmayın bir çocuğun yanında dur isteyelim teyzeden bakalım verecek mi demek o çocuğun bir şeyleri nasıl istemesi gerektiğini öğrenmesi konusunda derstir, örnektir, eğitimdir.

Konu sahibi arkadaşım aslında olması gereken sabredip Allah'a havale edebilmektir ama işte insanın sabrı taşında haklıyken haksız duruma da düşebiliyor.

Eltinizin kibirli davranışları onun görmemişliğinden,seviyesizliğindendir.... Sizde ona karşılık vererek o seviyeye inmişsiniz...
2 tl dediğiniz oyuncağın keşke yenisi alsaydınız da kardeşlerin arası bozulmasaydı.... Çok gereksiz bir mesaj olmuş... Tavrından rahatsız oluyorsanız soğuk ,mesafeli davransaydınız.... Mesaj atarak haksız duruma düşmüşsün... Çünkü ortada açık bir tartışma yokmuş. Üstü kapalı dokundurmalar,üstü kapalı çatışma varmış.... Siz o mesajı atarak bir tartışmayı başlatmışsınız.... Eltiniz ben birşey demedim o direk o mesajı attı savunmasını vermişsiniz.... Keşke rahatsızlığınız tavrınızla sergileseydiniz....
Not : Şunuda belirtiyim eltinizin davranışlarını ,oyuncağı izinsiz almasını doğru bulmuyorum....Ben sadece 2 kardeş arasında ilişkiden olaya yaklaştım...

Tam isabet. Geç bile kalmışsın bacım. Bırak ne vicdanı ya gerim gerim gerileceğine bir oyuncak alsaymış çocuğuna.

Çocuk olsa yine iyi elti almış oyuncağı. Elti bile bunu bilemiyorsa çocuğu nasıl bilecek.

Bence konu sahibi 5 yıl içinde yeterince fedakarlık yaparak alttan almış anlattığı kadarıyla.

İyi ilişkiler iki taraflıdır, en azından öyle olması lazım. Tek taraf ne zamana kadar götürebilir ki?

Bu olay yaşanması gerekiyordu ve yaşandı bana göre.

Kadın görgüsüzmüş.Onun dediği laflara senin eşin susmuş sen susmuşsun.Şimdi laf söyleme sırası sana gelince kaynın neden susmuyor.Boşver.Gitsin eşinin hareketlerine baksın.Herkesin karısı çoluğu çocuğu kıymetli.Koca parasıyla hava atmak kolay.Erdemli davranmak zordur.Hiç umursama,kimsenin de sana laf söylemesine izin verme.O senin lafının büyüklüğü karşısında ezilmiştir.İşi çirkefliğe dökmüş.Muhatap olma.

böyle bir mesaj atmasaydınız keşke..
Onun istediği olmuş çünkü..
Yalnız eltiniz çok felaket bir kadınmış .Rabbim bu tür insanlara gönül zenginliği versin..

Benim anlamadığım siz çok ezilmişsiniz. Eşiniz size hak vermiş çünkü sabrınızın sınırında olduğunuzu biliyormuş. Demek ki yıllardır yaşadıklarınızın ve eltinizin söylediklerinin en azından bir kısmına şahit. Kayınvalideniz falan da belki duymuştur. Bir Allah'ın kulu da çıkıp sizi savunmadı mı bunca zamandır. Biri de demedi mi ayıp ediyorsun diye. Bakın kaynınız nasıl toz kondurmuyor karısına.

Eltinizin yaptığı hoş değil. Oyuncağı kendi almış bir de, sormadan alması başlı başıla hata, ama sizde keşke bu konu üzerinden patlamasaydınız, sizi aşağıladığı zamanlarda tavrınızı koysaydınız çok daha iyi olurdu. Dolmuşsunuz anlıyorum ama patlama sebebiniz yanlış olmuş.

Keşke kendini bu duruma düşürmeseydin ama olan olmuş.

Yaşadıklarımdan edindiğim tecrübelerime dayanarak söylüyorum aslaa ama aslma kızgınlığınızı mesaj atarak dile getirmeyin..insanlara koz vermeyin.. ne söyleyecekseniz yüzüne karşı söyleyin yoksa söz uçar yazı kalır haklı olsanızda kötü gelin siz olursunuz.buna benzer bişey de ben yaşadım ve mesaj attığıma çokkkk pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…