vicdan yapıyorum ama haklıyım ya sizce...

Bence haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Ne olursa olsun o mesele için mesaj atmış göründünüz, kimse bu 8 sene dolmuş ondan böyle mesaj atmış dememiştir.
Bi oyuncak yüzünden bütün kinini kustu demişlerdir.
Bence daha büyük bi lafta bunu yapacaktınız ki herkes evet haklı kadın demek zorunda kalacaklardı.

Çok iyi ve yerinde bence. Ama bunun üzerine dahada konuşmayın cılkını çıkarmalarına izin vermiş olursunuz
yok konuşmuyoruz zaten bu olay olalı 2 yıla yaklaştı ve hala ilk gün gibi karı koca kin güdüyolar biz varken kayınvalidemin evine gelmiyolar yada tesadüf karşılaırsak orda kalkıp gidiyolar
kayınvalidemde hep bana hak verdi oda hiç sevmez eltimi eşimin akrabalarıda sevmezler ama bana hep keşke yapmasaydın kötüyle kötü olmasaydındın diyolar ben ilk evlendiğimiz yılda bana ilk lafında karşılık verseydim yine kopacaktık yani eninde sonunda patlayacaktım ömür boyu onun laflarını asağılamalarını çekemezdim.

Kendisu vicdan yapsin ..
Ayrica hemen esi icin kusuyorsa esinin abisi , birakin ne halleri varsa gorsunler kurtuldugunuza dua edin...

Siz kötü olmadınız ki yani şöyle eltiniz iyi insan kötü insan ayrımını yapamıyor hep kötüyü görwn türlerden ne kadar iyi olsanızda farketmeyecekti zaten

Konuyla biraz alakalı biraz alakasız,
çalışıyor musunuz?
evet ben bu olaydan bikaç ay sonra kamuda işe girdim şuan çok çok iyi durumdayız ve ikinci evimizi almaya niyetliyiz bakalım ve işe girdikten sonrada hamile olduğumu öğrendim bi kızımız daha oldu. çok mutluyuz. kaynım eşime demişki karının ağzının payını ver demiş yani onlar bu olaydan dolayı bizim huzursuz olmamızı beklerken biz eşimle bağlarımızı dahada güçlendirdik bu konuda eşimin beni ezdirmemesi beni kendine bikez daha aşık etti.

çok iyi yapmışsın az bile yapmışsın geç bile kalmışsın......

Sen deyilsin canim.
Kaynin da cok hatali.
Demek ki kaynin da eltin gibi, gorgussuzler.
Ama esin ve kaynin barisicak olursa ben konusmam diye diretme bosver.
Allah herkese layigina gore verir.
Allah'in en nefret ettigi kisilerin icinde kibirli olanlari da var.
Kibirlilik cok kotu bir sey.

Kiskanmamis ki.
Neden oyle bir kaniya vardiniz ?
Kadincagiz kiskanc olsa kocasinin basinin etini yerdi, bizde oyle alalim, bozde boyle alalim diye.

Oyle olsa bile, bu bayanin cocugundan izin almadan, hirsiz gibi goturmemeliydi, oyle deyil mi?
O oyuncak o cocugun sonucta.
Benim cocugumun oyuncagini biri sormadan goturse cok kotu hissederdim. Hele de en sevdigi oyuncagini.

Vicdan yapması gereken kişi siz değil görgüsüz eltiniz. Tabi vicdanı varsa...

Valla benim gorumcem 250 milyarlık bahceli tripleks evde oturuyor ben 200 milyarlık apartman dubleksinde ...o doçent ben se önlisans mezunu bir ebe yim...asla evlendim evleneli bana hava atmadı..ben de onun zekasıni kıskaniyorum...yüzüne söylüyorum maasallah diyorum...ama birbirimize karşı samimiyet içerisinde davranmisizdir ben abisiyle evliyim ama yaşça ondan kucugum evime geldiği zaman hizmet eder hatta..bende onun evinde öyleyim bende olmayan onda mutlaka olur...ama ne o bana nede ben ona bir fişek böyle konulardan ne laf soktuk hava attık nede başka birşey. ..eltim de aksine oda memur ama bizim evimizden bile küçük evi asla sende var bende yok. yok şu kadar harcadım muhabbeti olmaz...bizim de aramızda ilk zamanlarda sorunlar yaşandı ama asla eşimi arada birakmadim 4 ay konusmadim haklı idim ve sonunda o beni aradı ve herseyi konuştuk...çözdük ve şimdi daha da iyiyiz ...bizim sorunlarımız maddi yada mal mülk de olmadı

Kiskanmamis ki.
Neden oyle bir kaniya vardiniz ?
Kadincagiz kiskanc olsa kocasinin basinin etini yerdi, bizde oyle alalim, bozde boyle alalim diye.

Kotu anlamda yazmadım aslında, olabilir kv. yanında kalıyor eltiyle yaşam farkları var v.s insan duyguları şaşabilir .
Yazdıklarından ve son patlamasından azda olsa kıskandıgını hissettim. Cümleler bazen duyguları ele verir.

Eşiyle aralarındaki muhabbeti bilmiyoruz ki?

Orasi oyle gerci.
Ama oyle devamli parasiyla ovunen bir kadini, melek olsa yeri gelir kiskanir.

Aradan 2 yıla yakın zaman geçmiş, mesafelerini de koymuşlar size karşı, kendilerince haklılar (laf yediler sonuçta onlar da) da neden kv nin laflarına kulak asıyorsunuz ki? Keşke kötüyle kötü olmasaydın falan filan, bitti geçti artık. Söyleyin ona da, çok biliyorsa söylesin oğullarına barışmak için adım atmalarını demek ki onların da işine gelmiş görüşmemek, iki çocuğu görüşmüyor ama sorumlusu iki sene önceki mesajınız mıdır yani? Yok muydu o kadar kişi arasından bir arabulucu da şimdi siz vicdan muhasebesi yapıyorsunuz?

Senin ki kiskanma deyil ama, imrenme.
Kiskanmak icinde onun kotulugunu istersen, yada onda olan seyin onda olmamasini istersen olur.
Adina da ayrica haset denir canim.

Sizin aranızdaki kavgadan, husumetten kardeşlere ne?
Boş yere sizleri ezdirmemek için araları bozulmuş bence.

çok gereksiz bi mesaj olmuş,sinirinizi öyle değil
50 bine evi iyi bulmuşsunuz,ben sadece salonumun aksesuarlarına o kadar para ödüyorum dediğinde
rezil edecektiniz onu,ama şu durumda haksız olan siz oldunuz
bana öyle bişey dese,o an cevabını verirdim
böyle zanginleri anlamıyorum,neyin havasını atıyorlar
koca parasıyla hava atılmaz,o parayı sen kazanırsın hava atarsın tamam anlarım
bu tip insanlar daha olgunlaşmamış maalesef
birde kaynınızın çocuk gibi kardeşine çıkışması ne kadar anlamsız
sanki mesajı çeken o
kadınlar kendi aralarında kavga ederler,ama erkeklere ne oluyorsa
kaynınız bu yüzden küsecekse kardeşine küssün boşver
burdada onun yaptığı yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…