- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.324
- 498
- Konu Sahibi frozen12345
-
yok konuşmuyoruz zaten bu olay olalı 2 yıla yaklaştı ve hala ilk gün gibi karı koca kin güdüyolar biz varken kayınvalidemin evine gelmiyolar yada tesadüf karşılaırsak orda kalkıp gidiyolarÇok iyi ve yerinde bence. Ama bunun üzerine dahada konuşmayın cılkını çıkarmalarına izin vermiş olursunuz
Siz kötü olmadınız ki yani şöyle eltiniz iyi insan kötü insan ayrımını yapamıyor hep kötüyü görwn türlerden ne kadar iyi olsanızda farketmeyecekti zatenyok konuşmuyoruz zaten bu olay olalı 2 yıla yaklaştı ve hala ilk gün gibi karı koca kin güdüyolar biz varken kayınvalidemin evine gelmiyolar yada tesadüf karşılaırsak orda kalkıp gidiyolar
kayınvalidemde hep bana hak verdi oda hiç sevmez eltimi eşimin akrabalarıda sevmezler ama bana hep keşke yapmasaydın kötüyle kötü olmasaydındın diyolar ben ilk evlendiğimiz yılda bana ilk lafında karşılık verseydim yine kopacaktık yani eninde sonunda patlayacaktım ömür boyu onun laflarını asağılamalarını çekemezdim.
evet ben bu olaydan bikaç ay sonra kamuda işe girdim şuan çok çok iyi durumdayız ve ikinci evimizi almaya niyetliyiz bakalım ve işe girdikten sonrada hamile olduğumu öğrendim bi kızımız daha oldu. çok mutluyuz. kaynım eşime demişki karının ağzının payını ver demiş yani onlar bu olaydan dolayı bizim huzursuz olmamızı beklerken biz eşimle bağlarımızı dahada güçlendirdik bu konuda eşimin beni ezdirmemesi beni kendine bikez daha aşık etti.Konuyla biraz alakalı biraz alakasız,
çalışıyor musunuz?
çok iyi yapmışsın az bile yapmışsın geç bile kalmışsın......kızlar merhaba,
benim bi eltim var okadar kibirliki anlatamam herkeze burnunun ucuyla bakar ben şuan 8 yıllık evliyim. yeni evlendiğimden buyana hep hor gördü onların maddi durumları bizden çok çok iyiydi beni hep aşağıladı benim işim yoktu ozamanlar kaynanamla oturuyoduk. bana her geldiğinde sen daha burdamısın diyodu. eşim için hep sessiz kaldım çünkü kaynım eşine çok düşkün haklıda haksızda olsa hep karısını savunur ve asla laf soyletmez ona ve ben eltimle karşı karşıya geldiğimde eşimde abisiyle kötü olacaktı. neyse aradan 5 yıl geçti ve biz ev almaya karar verdik ve bütçemize göre 50 bine bi ev bulduk eltim bana valla iyi bulmuşsunuz evi ben ellli bini sadece salonumun aksesuarlarına verdim dedi tabi ben içimden çıldırıyorum ama yine seslenmedim bu konuşmalar kayınvalidemin evinde oluyo orda kızımın çoksediği 2 liralık bi oyuncak vardı eltim gideken kimseye bişey demeden bu oyuncağı almış kendi çocuğu için götürmüş ben bunu duyunca bukez dayanamadım ve bi mesaj attım '' sen evine ellibin liralık aksesuar alacak kadar zengin olabilirsin ama benim gözümde 2 liralık oyuncağa göz dikecek kadar fakirsin yazdım tabi karıştı ortalık. eşimle abisi birbirine girdi abisi nasıl benim karıma hakaret eder deyince eşimde beni savunmuş laf söyletmedi bana ve iki kardeş konuşmuyo şimdi. ama ben artık daha fazla susamazdım birgün mutlaka patlayacaktım. şimdi vicdan yapıyorum kendi kendime 2 kardeşin arasının açılmasına sebep benmiyim diye sizce hata bendemi. eşim bu konuda hep destek oldu bana ve asla neden yaptın diye sorgulamadı beni çünkü artık sabrımın kalmadığını oda biliyodu.
kızlar merhaba,
benim bi eltim var okadar kibirliki anlatamam herkeze burnunun ucuyla bakar ben şuan 8 yıllık evliyim. yeni evlendiğimden buyana hep hor gördü onların maddi durumları bizden çok çok iyiydi beni hep aşağıladı benim işim yoktu ozamanlar kaynanamla oturuyoduk. bana her geldiğinde sen daha burdamısın diyodu. eşim için hep sessiz kaldım çünkü kaynım eşine çok düşkün haklıda haksızda olsa hep karısını savunur ve asla laf soyletmez ona ve ben eltimle karşı karşıya geldiğimde eşimde abisiyle kötü olacaktı. neyse aradan 5 yıl geçti ve biz ev almaya karar verdik ve bütçemize göre 50 bine bi ev bulduk eltim bana valla iyi bulmuşsunuz evi ben ellli bini sadece salonumun aksesuarlarına verdim dedi tabi ben içimden çıldırıyorum ama yine seslenmedim bu konuşmalar kayınvalidemin evinde oluyo orda kızımın çoksediği 2 liralık bi oyuncak vardı eltim gideken kimseye bişey demeden bu oyuncağı almış kendi çocuğu için götürmüş ben bunu duyunca bukez dayanamadım ve bi mesaj attım '' sen evine ellibin liralık aksesuar alacak kadar zengin olabilirsin ama benim gözümde 2 liralık oyuncağa göz dikecek kadar fakirsin yazdım tabi karıştı ortalık. eşimle abisi birbirine girdi abisi nasıl benim karıma hakaret eder deyince eşimde beni savunmuş laf söyletmedi bana ve iki kardeş konuşmuyo şimdi. ama ben artık daha fazla susamazdım birgün mutlaka patlayacaktım. şimdi vicdan yapıyorum kendi kendime 2 kardeşin arasının açılmasına sebep benmiyim diye sizce hata bendemi. eşim bu konuda hep destek oldu bana ve asla neden yaptın diye sorgulamadı beni çünkü artık sabrımın kalmadığını oda biliyodu.
Mesajınız hoş olmamış; kendi değeriniz açısından.
Sizi doldurmaya çalışmış ve yazdıgınız mesajlada bunu başardığını anlamıştır.
Kızım o o oyuncağı çok seviyor, bir daha geldiğinde getirebilir misin diyebilir ya da varsa yenisini alabilirsiniz.
Çok patavatsız hadsiz bir kadınmış, haklısınız fakat kıskanmamaya çalışın, bu sizin mantığınızı devre dışı bırakır.
Eltinizin ekmeğine yağ sürmüşsünüz bence.
Şimdi onun evinde,eşyalarında gözünüz olduğunu düşünecek ya da bunu konuşacak.
Oyuncağı bedavaya getirmek için değil de çocuğu tutturmuşdur onun için almıştır bence.
Kiskanmamis ki.
Neden oyle bir kaniya vardiniz ?
Kadincagiz kiskanc olsa kocasinin basinin etini yerdi, bizde oyle alalim, bozde boyle alalim diye.
Kotu anlamda yazmadım aslında, olabilir kv. yanında kalıyor eltiyle yaşam farkları var v.s insan duyguları şaşabilir .
Yazdıklarından ve son patlamasından azda olsa kıskandıgını hissettim. Cümleler bazen duyguları ele verir.
Eşiyle aralarındaki muhabbeti bilmiyoruz ki?
Valla benim gorumcem 250 milyarlık bahceli tripleks evde oturuyor ben 200 milyarlık apartman dubleksinde ...o doçent ben se önlisans mezunu bir ebe yim...asla evlendim evleneli bana hava atmadı..ben de onun zekasıni kıskaniyorum...yüzüne söylüyorum maasallah diyorum...ama birbirimize karşı samimiyet içerisinde davranmisizdir ben abisiyle evliyim ama yaşça ondan kucugum evime geldiği zaman hizmet eder hatta..bende onun evinde öyleyim bende olmayan onda mutlaka olur...ama ne o bana nede ben ona bir fişek böyle konulardan ne laf soktuk hava attık nede başka birşey. ..eltim de aksine oda memur ama bizim evimizden bile küçük evi asla sende var bende yok. yok şu kadar harcadım muhabbeti olmaz...bizim de aramızda ilk zamanlarda sorunlar yaşandı ama asla eşimi arada birakmadim 4 ay konusmadim haklı idim ve sonunda o beni aradı ve herseyi konuştuk...çözdük ve şimdi daha da iyiyiz ...bizim sorunlarımız maddi yada mal mülk de olmadı
Orasi oyle gerci.
Ama oyle devamli parasiyla ovunen bir kadini, melek olsa yeri gelir kiskanir.
Mesajınız hoş olmamış; kendi değeriniz açısından.
Sizi doldurmaya çalışmış ve yazdıgınız mesajlada bunu başardığını anlamıştır.
Kızım o o oyuncağı çok seviyor, bir daha geldiğinde getirebilir misin diyebilir ya da varsa yenisini alabilirsiniz.
Çok patavatsız hadsiz bir kadınmış, haklısınız fakat kıskanmamaya çalışın, bu sizin mantığınızı devre dışı bırakır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?