Kızlar doğum hikayemi okuyan ark. Bilir çok zor bir doğum yaptım.. O kadar çok canım yandıki korkudan dikişlerimi bile kontrole gitmedim
Ve hastaneden ciktiğimdan beri bir gün olsun dinlenmedim, oğlumda sağ olsun gece uyumuyor yani günde iki saatlik uyku ile bu işi götürmeye çalışıyorum..
Uykusuzluktan öyle kötü bir haldeyim ki gece oğlum uyumadığında ona bağırıp sinirlenecek kadar..
Bu gece beşiğinde sallıyordum tuhaf sesler cikariyordu kızdım ağlasanda almicam dedim içimden.. Sonra bir an ses kesildi uyudu herhalde deyip birbaktım ki kusmuş boğuluyor( Allahım mahfoldum ya inat yapip almasaydım?!
Sarılıp oğluma ağladım özürler diledim.. Ruh halim iyi degil napicam bilmiyorum(
Eşim öbür odada horul horul uyuyor nasil sinir oluyorum nasil..
(null)
Haklisin kendimi kontrol etmem gerekiyor minicik masum yavrumun be suçu varki ona kızıyorumkendime gelince içimin acısını anlatamam sana hele yüzüme bakıp gülücükler atmaya başladı ya Allahım dedim ne yaptım ben nasıl kızdım bağırdım yavruma (
Oğlum bir hafta sonra iki aylik olucak.. Umarim zamanla düzene gireriz.. Cok korkuyorum istemeden zarar vericem diyesanki gece bakan ben degilim başka biri var içimde..
(null)
Canim nasil kullaniyorsun o cayi ben düzenli rezene ve kimyon olanini veriyorum ama iyi geceler cayini birkackere verdim uykudan önce birsey fark etmedi..
Sen nasil veriyorsun?
Kızlar doğum hikayemi okuyan ark. Bilir çok zor bir doğum yaptım.. O kadar çok canım yandıki korkudan dikişlerimi bile kontrole gitmedim
Ve hastaneden ciktiğimdan beri bir gün olsun dinlenmedim, oğlumda sağ olsun gece uyumuyor yani günde iki saatlik uyku ile bu işi götürmeye çalışıyorum..
Uykusuzluktan öyle kötü bir haldeyim ki gece oğlum uyumadığında ona bağırıp sinirlenecek kadar..
Bu gece beşiğinde sallıyordum tuhaf sesler cikariyordu kızdım ağlasanda almicam dedim içimden.. Sonra bir an ses kesildi uyudu herhalde deyip birbaktım ki kusmuş boğuluyor( Allahım mahfoldum ya inat yapip almasaydım?!
Sarılıp oğluma ağladım özürler diledim.. Ruh halim iyi degil napicam bilmiyorum(
Eşim öbür odada horul horul uyuyor nasil sinir oluyorum nasil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?