- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Kızlar doğum hikayemi okuyan ark. Bilir çok zor bir doğum yaptım.. O kadar çok canım yandıki korkudan dikişlerimi bile kontrole gitmedim ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ve hastaneden ciktiğimdan beri bir gün olsun dinlenmedim, oğlumda sağ olsun gece uyumuyor yani günde iki saatlik uyku ile bu işi götürmeye çalışıyorum..
Uykusuzluktan öyle kötü bir haldeyim ki gece oğlum uyumadığında ona bağırıp sinirlenecek kadar..
Bu gece beşiğinde sallıyordum tuhaf sesler cikariyordu kızdım ağlasanda almicam dedim içimden.. Sonra bir an ses kesildi uyudu herhalde deyip birbaktım ki kusmuş boğuluyor
( Allahım mahfoldum ya inat yapip almasaydım?!
Sarılıp oğluma ağladım özürler diledim.. Ruh halim iyi degil napicam bilmiyorum
(
Eşim öbür odada horul horul uyuyor nasil sinir oluyorum nasil..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ve hastaneden ciktiğimdan beri bir gün olsun dinlenmedim, oğlumda sağ olsun gece uyumuyor yani günde iki saatlik uyku ile bu işi götürmeye çalışıyorum..
Uykusuzluktan öyle kötü bir haldeyim ki gece oğlum uyumadığında ona bağırıp sinirlenecek kadar..
Bu gece beşiğinde sallıyordum tuhaf sesler cikariyordu kızdım ağlasanda almicam dedim içimden.. Sonra bir an ses kesildi uyudu herhalde deyip birbaktım ki kusmuş boğuluyor
Sarılıp oğluma ağladım özürler diledim.. Ruh halim iyi degil napicam bilmiyorum
Eşim öbür odada horul horul uyuyor nasil sinir oluyorum nasil..