- 16 Mart 2018
- 88
- 106
- 32
-
- Konu Sahibi CorpseBride_
Kendimi kimseye kabul ettirmeye çalışmayacağım ve önceliğim eğitimim ve işim . Kendimi de kimseye kullandırmadım kullandırmam seviyeyi de bilirim saygıyı da. Dul olmak da umurumda değil. Sözlerinize dikkat edin. İnce ince boşanma sebeplerimi kimseye anlatmayacağım.Bosandiktan sonra, butun bi islemler bittikten sonra yani, su anda yasadigin merhamet icin pisman olacaksin gibime geliyor. Turk toplumunda ‘dul’ olacaksin gencecik yasinda. Karsina cikan her erkege ince ince bosanma sebeblerini anlatacaksin, anlatmak zorunda olacaksin daha dogrusu (kendini kabul ettirmeye calisma cabalari), zaten cikanlarin buyuk bi kismi sana gonul eglendirmek amacli yanasacak. Bu da yetmeyecek, gonlunce biriyle tanistigin vakit bu kez ailesi bosanmis bi kiz istemiyor olacak. Merhameti orda arayacaksin asil.
Herneyse, sen seni sevmeyen, onemsemeyen, sana karsi vicdan sahibi olmayan, merhametli davranmayan, sana sahip cikmayan ve arkanda durmayan herife acimaya devam et, ne diyelim.
Peşin hükümlü ve kırıcı yorumlarınızdan kurtardığınız için teşekkürler. Fikirleriniz için de teşekkürler yine de.Ne vicdani ya?
Seni yumruklardan bayiltincaya kadar doven adama ne vicdani yapiyorsun hala?
Valla konu sahibi sana cok sinir oldum.
Iyilik de bir yere kadar
Saflik da bir yere kadar
Etiklik de bir yere kadar.
Ben konudan cikiyorum
Lakin bu kadar iyi niyete (!)sabrim yok.
Hakkinda hayirlisi
aynen ben de böyle düşünüyorum.ben kisisel meselelerle bir insanin ekmeginin elinden alinmasina karsiyim.
dayak yemissiniz hakarete ugramissiniz sonuna kadar haklisiniz ama ekmekle oynamakda bununla ayni sey gibi geliyo bana hakettigini allahindan bulsun.
anlayana boşanmak görmezden gelmek unutmak en büyük cevaptir bence.
hiçbir alakası yok konu ve fikirlerimle.Kardeş sen iyi misin?
Ne demek " mesleğini iyi yapıyor"
Geçen gün de ekip arabasında tecavüz konusu vardı.
"e ama o polisler mesleğini iyi yapıyor. Özel hayatı bizi ilgilendirmez" diyebiliriz sizin mantığınızla.
Diğer mesleklerde özel hayat sıkıntı teşkil etmeyebilir. Ama asker/polis eder.
Manyak olan gitsin tedavi olsun. Asker/polis olmasın bir zahmet.
Kötü işler yaptığı ortada. Eşim çok iyi insan demedim zaten. Her satırda içimdeki acıyı ve ah'ı da ben bilirim. Kötü daha nasıl olunur onu da bilmem. Ortada işte. Ama ekmek parası, ekmekle oynamak bu da çok önemli bir nokta. Bu bam teline basmak da çok kötü bir davranış.İyi bi insan nasıl olur biliyor musun? Bu kadar zalimce hatalar zaten yapmaz da Hadi yaptı diyelim. Sonrasında pişmanlıktan kapında köpek olur. Pişman olduğuna dair tek bir işaret verdi mi sana?
Kendi kanaatim böyle merhametsiz insanlar beter olsun.
Suç duyurusunda bulundum zaten...hanımlar rica ediyorum yorumlarınıza dikkat edin biraz. Buraya yazan insan, sağa sola anlatmış ve içinin yanmasından duramayan bir insan olabilir. Şu psikolog önerileriniz, ya sen iyimisin , sen manyak mısın, sana sinir oldum, seninki de vicdan mı tarzı çok seviyeli yorumlarınıza tahammül edemiyorum. Çok özür diliyorum ama zaten dolu bir bardağı sanal iki satır kelimeleriniz bile taşırıyor. Lütfen artık...Siz neden bahsediyorsunuz yaa? Niye insani görevlerinizi yapmıyorsunuz? Bir insan bir suç işlediyse, hele darp gibi, çocuğunuz bile olsa suç duyurusunda bulunmanız lazım. Bu sizin insanlık göreviniz. Yalan ifade vermek ne demek? Tekrar ediyorum, çocuğunuz bile olsa bunu yapmaya hakkınız yok. Siz vicdanınızı rahatlatacaksınız diye, biz bu tür insanların hakettikleri cezaları almadığı bir ülkede yaşamak zorunda mıyız?
Saldırmak ilkel bir dürtüdür. Kendini konuşarak savunmuyordu, saldırıyordu.Konu sahibinin eşi hakkında derin psikolojik analizleri de beni benden aldı valla ne yalan söyleyim.
İlkel dürtüler,yırtıcı hayvan mayvan diye dayağı sebeplere bağlıyor gibi bir havası var.
Suç duyurusunda bulundum zaten...hanımlar rica ediyorum yorumlarınıza dikkat edin biraz. Buraya yazan insan, sağa sola anlatmış ve içinin yanmasından duramayan bir insan olabilir. Şu psikolog önerileriniz, ya sen iyimisin , sen manyak mısın, sana sinir oldum, seninki de vicdan mı tarzı çok seviyeli yorumlarınıza tahammül edemiyorum. Çok özür diliyorum ama zaten dolu bir bardağı sanal iki satır kelimeleriniz bile taşırıyor. Lütfen artık...
Aksine düşüncesini hakaret etmeden söyleyen insanlar sağolsunlar doğruyu görmeme yardımcı oldu. Ordunun içinde olmaması gerektiğini kendine de söyleyen yine benim zaten. Milliyetçiliğim hatta Türkçülüğüm de dikkat çeker seviyede olduğu için orduya ve mensuplarına niteliklerine dair bazı fikirlerim de mevcut. Ama bahsettiğim ekmek parası işte. Yalan ifade vermek hakaret örneğin ve çok çirkin bir yorum şahsıma. Olduğu gibi anlatacağım ama şikayetçi olmayacağım yada başka bir çare düşüneceğim. Bu gibi sizin gibi yorum yapanları kast ettim bizzat örnek oldunuz. Her neyse, teşekkürler.Siz karşınızdaki cezasını çeksin istemiyorsunuz. Buraya da kendinize destek aramaya gelmişsiniz. Sizin istediğinizi yazmayan her yoruma "uslubunuza dikkat edin, düzgün konuşun" vb cevaplar veriyorsunuz da insanlar gayet düzgün konuşuyorlar. Ağır şiddet gördüğü, kendinisavunmak için saldıran insan ordudan atılmasın diye ifademi hafifleticem (bir nevi yalan ifade) diyen birine tabiki pskolog önerisi gelecektir. Siz ne istiyorsanız onu yapın. Keşke ordumuz sizin deyiminizle hayvani dürtüleri olan bir psikopatı barındırmasa.
Avukatım benden onay alacak ceza davası için. Bunun önüne geçebilirim. Kamu davasını da zaten ben açtım hanımefendi.Bunları siz yazmadınız mı?
“İfademi suç davalarında yumuşatma fikrindeyim. Ceza almaması için bunu yapayım mı?”
“Hakkında ceza davası açılmasının önüne geçeyimsadece kamuda yargılansın onda da yineyumuşatılmış bir ifade veririm diyorum”
Yani şikayetim üzerine savcılığa intikal etti.Avukatım benden onay alacak ceza davası için. Bunun önüne geçebilirim. Kamu davasını da zaten ben açtım hanımefendi.
Avukatım benden onay alacak ceza davası için. Bunun önüne geçebilirim. Kamu davasını da zaten ben açtım hanımefendi.
Aksine düşüncesini hakaret etmeden söyleyen insanlar sağolsunlar doğruyu görmeme yardımcı oldu. Ordunun içinde olmaması gerektiğini kendine de söyleyen yine benim zaten. Milliyetçiliğim hatta Türkçülüğüm de dikkat çeker seviyede olduğu için orduya ve mensuplarına niteliklerine dair bazı fikirlerim de mevcut. Ama bahsettiğim ekmek parası işte. Yalan ifade vermek hakaret örneğin ve çok çirkin bir yorum şahsıma. Olduğu gibi anlatacağım ama şikayetçi olmayacağım yada başka bir çare düşüneceğim. Bu gibi sizin gibi yorum yapanları kast ettim bizzat örnek oldunuz. Her neyse, teşekkürler.
Avukatım benden onay alacak ceza davası için. Bunun önüne geçebilirim. Kamu davasını da zaten ben açtım hanımefendi.
Ne alaka haklı bulmak filan insan değildi hayvan gibi saldırıyordu yazmalıydım herhalde. Ben olanı olduğu gibi söylerim ama yok darp davası da var, küçükken kafa üstü düşmüş , psikoloğa gitmiş bir süre tedavi görmüş böyle detaylar var bunları avukatım kullanarak bir savunma hazırlamak istedi ben de vicdan yaptım. Kaldı ki kimin nerede olduğuna ben de karar veremem siz de. Yargı kararı verecek ve benim aldığım fikir dikkatli okursanız her detayı söylersem işinden atılacak gibi bir durum var beni bu rahatsız ediyor tarzında idi. Sonuç olarak bir çok insan bir de yalancı gibi garip şeyler söylüyor. Dilerim kimse bunları yaşamaz ve böyle vicdani ikilemlerden uzak olur. Yoksa herkes hakikaten herşeyi söylüyor. Yerli yersiz.Hanımefendi yalan söylemiyorsunuz, iftir atmıyorsunuz, neyse çıkar gerçekleri söylersiniz adama ne olacağına da ordu karar verir bu kadar siz değil
Mahkemede gerçekleri çarpıtarak orduya iyilip yapmıyorsunuz ki. Psikolojik sorunlu bir bireyin elinde silah gezmesine katkıda bulunuyorsunuz.
Bunları da geçtim yumuşatmak vs yazmışsınız ya öyle bir şey yok. Mahkemede ifadeyi yumuşatmak yok, yalan ifade vermek ve adaleti yanıltmak var bu kadar.
Ben sizin gibi insanları gerçekten anlayamıyorum. Eşiniz gibi kansız tipler yaptıklarının sonucunun işten kovulma olduğunu eşşek gibi biliyorlar ama şiddet uygulamaktan da kaçınmıyorlar. Bir de saldırmak dürtüdür vb bir şeyler yazmışsınız adam göğsünüze vurmuş siz hala adamı haklı bulmak derdindesiniz??,
Siz bu işi avukata bırakın bence. Sizin psikolojinizi ben normal bulmadım. Ben zaten boşanacağınızı da düşünmüyorum.