merhaba canım
herzaman ki gibi yine denk gelemedik
benm yaptığım malum. artık aşkım gelsede düğün hazırlıklarına yoğunlaşsak diye bekliyorum
siz nasılsınız?
gelir gelir.. bizim teskereden az şafak baksana
hayırlısı ile yapacağız düğünleri
ben okula gidip gelıyorum her gün..miniklerimleyım
inşallah
öğretmensiniz heralde miniklerle değiniz için anaokulu falan sanırım
aa hoşgeldin inciciceği35
evt anasınıfı öğretmeniyim..nasılsın??
hoşbuldum canım. sonunda aynı anda denk gelebildik
spordan geldim az önce bi bakınayım ne var ne yok dedim. teşekkür ederim. sen nasılsın?
iyiyim teşekkür ederim..
fakat canım sıkkın..bizim düğün haftasına ya da sonrasına denk gelecek benım tayin haftam..ne yapacağız bilmıyorum..nişanlımda eş duurumu ısteyecek sonrasında..
çok karışığım:44:
oo anladım canım hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur herşey. sıkmayın canınızı.
böyle olunca ev falan da kurulma işi olmuyodur tabi.
amin
ev falan yok,mobılya yok..tayın haftası düğüne denk gelirse hangısıne koşacağız bılmem..benım yaklaşık 900 km yol yapmam lazım..
ne yapacağım bılmem..düğünu ertelemem..çünku ramazan var..tayın kesın değil..ardından eş durumu var.. hayırlısı artık..
sizin şafakta azalmış..
ben unutkanım..o yuzden sordummu bılmem ama ıstanbulda mısın?bir sorum olacakta..
anladım canım erteleme zaten herşey yoluna girer merak etme.
bizimde düğünle teskere arasında tam 60 gün var ve daha hiç bir hazırlığımız yok. gelinlik bile bakmadım. ayrıca lojmandan haber bekliyoruz o olmazsa bizimde işimiz yaş
izmirdeyim canım. sormamıştın daha önce
hayırlısı olsun inşallahstres yapmadan yaşamak ıstıyor insan tüm güzellikleri..
aa bende manisalıyım
bir başlıkta gelin makyajıyla ilgılı şunu yazmışlar;
"Kızlar henüz bir hafta oldu soralı, MAC de provalı gelin makyajını 600 tl ye
yapıyorlar ama 600 tl havaya uçmuyor, size makyajın haricinde 600 tl lik ürün verip gönderiyorlar. Normalde mac kullanan biri iseniz bence makul. Ama normalde mac ürünü kullanmıyorsanız fazla bir meblağ. Bilginiz olsun.."
var mı bizim oralarda bunu yapan..gelemediğimden bilgimde yok..
tabi 600 tllık makyaj ıstemembana 100 tlde yeter
inşallah canım en az stresle atlatırız bu güzel günleri
ben izmirin bi ilçesindeyim daha makyaj için araştırma falan yapmadım. kuaöf için her zaman gittiğim yere mi gitmeliyim yoksa arkadaşlarımın önerdiği bi yere mi bilemiyorum. yani o kunu bende hala muallakta canım
amin
başlıkları didikliyorum bende..bak başka bırı ne demiş mac için;
"Ben nişanım için SSM ye gittim. Memnun kalmadı değilim aslında kaldım. Fakat makyajı porselen değildi. Aksilik bu ya bir hafta öncede alnımın tepesinde beni unicorna çeviren bir sivilce çıktı :) bir şekilde ilaçtı kremdi indirdik onu ama kızarıklığı duruyordu. Makyajım onu örtmedi. ciddi bir şey değildi sadece ben bakınca görüyordum ama şimdi düşününce düğün zamanı çok daha stresli olacağım daha ciddi cilt sorunlarıyla karşılaşırsam riske girmek istemiyorum. Ayrıca o makyaj sabitleyici denen fısfıstan suratıma bir kilo sıkıldı yinede (keza kuaförden 17:00 da çıktım 23:30 da nişanı bitirdik) yine de makyajım dağılmıştı. (Orjinal MAC ile yapıldı.) Bu yüzden düğünde kryolan ve su bazlı kesin tercihimdir."
sanırım bnde su bazlı ürün ve kryolan kullanıcam..porselen gıbı oluomuş..ve profesyonel makyözlerde olurmuş..ben hıç makyaj yaptırmadım..nişanda ilktı saç ve makyajım..sevmem pek:))
ama düğün bu..en ıyısı olsun ıstıyorum
sen baya araştırma işine girmişsin. ben çok rahat gördüm kendimi şimdinasıl yapacaksam artık
işte böyle herkes bişey deyincede insanın kafası karışıyo. bende çok makyaj yaptırmam nişanımda normal bi makyaj yapılmıştı hangi markalardı bilmiyorum bile. ama dağılma akma falan olmadı hiç hemde temmuzun sıcağında. düğünde de bi aksilik olmaz inşallah
bende kryolan hakkında iyi şeyler duydum ama bilemiyorum şuan için
50 gun kaldı..ama sankı başkasına yardım edıcemde o evlenecek gıbıyımdamadı en son şubatta gördum
gelinlik üstu büstiyer şart..zayıfım ama olsun gelinlik dık dursun..göğüs altında katlanma olmasın..
makyaj kryolan olsun..sabıtleyıcı sıkılsın akmasın..
he bırde o gece damatlığın ustune gelinliğinı koyki senın sözun geçsın
valla topiclerde bunlara rastladım en çok
bende öyle askerlik yüzünden gelin moduna geçemedim hala
ben damadı en son 26 eylülde gördüm benim halim daha fena(
sanırım büstiyer bana da şart biraz balık etliyim gerçi üstüm yok basen ve kalça herşeyi toplamış
hmm aklımda olsun da koyayım gelinliği benm sözüm geçsin
baya faydalı bilgiler bulmuşsun sen
eylül müayy çok kötu bır durum..bnde 2 sene önce bekledım askerımı..çok zordu..şırnaktaydı benımkıı uluderede..ALLAH kavuştursun
koy gelinliği koy..sakın unutma bnce..bn unutursam düğünu yenıden yaptırcam
maalesef eylül canım. benimkide cizrede izin kullanmayalım bian önce bitsin istedik. amin inşallah
daha önce hiç bu kadar ayrı kalmamıştık. nişanlım izmire atanmıştı çok iyi olmştu bana baya zor geldi ilk başlarda
unutmayalım valla yoksa kötü
nereden nereye değil mi..
herşeyın hayırlısını versin ALLAH
küçük mutfak aletı ya da tabak çanak almadın mı? sona bırakma ıstersen..