Herkes mi keyifsiz bana mı öyle geliyor?

Kadınlar olarak birbirimizi destekllemeliyiz bence yasaları yapan erkekler kuralları koyan erkekler savaşı başlatıp bitiren onlar namus ile evlilik ile yanlış ogretilerle buyumemiz anne bacı sıfatı dışındakilerin tü kaka olması asıl bilinçsiz olanın onlar olması ve bu bastirilmis çaresizlik her konuda cinsiyet ayrımcılığı bende kadın başkanlar istiyorum artık erkeğe verilen özgürlükler bizlerede verilsin erkek düşkünü kadınlardan erkek kır dizini otur diyen aptallardan kendi cinsinin yüz karası olan adinlardan bıktım usandım onlar ameliyatla erkek olsunlar .Zaten işimize yaramiyorlar bende bı isyandayim bugün hayırdır 😂bilmiyorum

Valla kulagimi gözümü kapatiyim diyorum olmuyor, yine düsunüyorum dünyada neler oluyor neler diye..
Miyavlarim var onlar xok iyj geliyor bana

En sevdiğim arkadaşımla buluştum az önce. İki aydır buluşamamıştık. Eskiden (geçen yıl kadar yakın zamanda aslında) buluştuğumuzda çok eğlenir sohbetin dibine vururduk. Saatlerce kıyafet takı vs denerdik. Artık kahve içelim kalkalım modundayız. Herkesle. Hayatımızda daha önce olmayan başka bir sorun da yok.

İnsanlarda genel bir neşesizlik keyifsizlik var. Bunu herhalde kimse inkar edemez. Ölü toprağı serpmişler sanki. Nasıl eski hayat sevincimizi kazanırız bilmiyorum. Daha önümüzde uzun bir ömür var Allah kısmet ederse. Böyle mi devam edecek diye üzülüyorum.
O kadar normal ki halimiz.
Her gün daha kötü ne olabilir ki denecek birşeyler duyuyoruz,sonra daha beteri geliyor. Korkunç bir ortam var şu an. Gündem korkunç,haberler korkunç.
Bende eski neşemi kaybettim yalan yok.

Kadınlar olarak birbirimizi destekllemeliyiz bence yasaları yapan erkekler kuralları koyan erkekler savaşı başlatıp bitiren onlar namus ile evlilik ile yanlış ogretilerle buyumemiz anne bacı sıfatı dışındakilerin tü kaka olması asıl bilinçsiz olanın onlar olması ve bu bastirilmis çaresizlik her konuda cinsiyet ayrımcılığı bende kadın başkanlar istiyorum artık erkeğe verilen özgürlükler bizlerede verilsin erkek düşkünü kadınlardan erkek kır dizini otur diyen aptallardan kendi cinsinin yüz karası olan adinlardan bıktım usandım onlar ameliyatla erkek olsunlar .Zaten işimize yaramiyorlar bende bı isyandayim bugün hayırdır 😂bilmiyorum

Valla aynen öyle. Dünyayı batıran tamamiyle erkeklerin para hırsı, erkeklerin savaşları, erkeklerin ahlaksızlıkları ... kadınlar da bir şekilde bu dünyada hayatta kalmaya çalışıyor işte. Ataerkil toplum düzeni dünyadaki en büyük bozukluk bence, erkekler hem berbat yöneticiler, hem de gücü ellerinde tutmak için her numarayı çekiyorlar. Erkekler asla yönetmemeli bence, dünya yönetimi kesinlikle kadınlara kalmalı. Kadın liderli ülkeler görüyorsunuz işte, başta AB olmak üzere, demokratik, düzenli, mutlu ... Dünyadan bütün erkekler silince bence dünya çok huzurlu bir yer olur!

En sevdiğim arkadaşımla buluştum az önce. İki aydır buluşamamıştık. Eskiden (geçen yıl kadar yakın zamanda aslında) buluştuğumuzda çok eğlenir sohbetin dibine vururduk. Saatlerce kıyafet takı vs denerdik. Artık kahve içelim kalkalım modundayız. Herkesle. Hayatımızda daha önce olmayan başka bir sorun da yok.

İnsanlarda genel bir neşesizlik keyifsizlik var. Bunu herhalde kimse inkar edemez. Ölü toprağı serpmişler sanki. Nasıl eski hayat sevincimizi kazanırız bilmiyorum. Daha önümüzde uzun bir ömür var Allah kısmet ederse. Böyle mi devam edecek diye üzülüyorum.
Keyif alacak bir şey kaldımı ki?
Her güne yeni bir dehşete vahşete uyaniyoruz ekonomi ayrı dert artık kimsenin yüzü gerçekten gülmüyor.
Endişeden stresten çatlayacak insanlar yakında ve hiç kimse kılını kıpırdatmıyor ya

Keyif alacak bir şey kaldımı ki?
Her güne yeni bir dehşete vahşete uyaniyoruz ekonomi ayrı dert artık kimsenin yüzü gerçekten gülmüyor.
Endişeden stresten çatlayacak insanlar yakında ve hiç kimse kılını kıpırdatmıyor ya
Ben çatlamış vaziyetteyim zaten. Yarı deli gibi geziyorum son darbe de yenidoğan çetesi oldu. Vücudumun strese verdiği tepkiyle başa çıkamıyorum

Artık gezmek, alışveriş yapmak bunların hiçbiri mutlu etmiyor, yapıyorsam da sanki rüya aleminde gibi hissediyorum sanki o eğlenmek için bir şeyler yapan ben değilim gibi tuhaf bir his

X