senin eşin de titiz mi benimki gibi ?
evet ben de bazen deli olmuyor değilim:) peki zırt bırt hasta sahipleri arıyor mu?acil durumlar için neyse ama bazen çok basit bir soru için pazar sabahı 7 de arıyorlar eşimi..ben de uyanmış oluyorum.
bizi arayanlar da özel değil zaten..gitse bizimki de evin yolunu unutur..bi de yasal değil zaten..
hayırlısı ile gelsin inşallah..sayılı gun geçer derler..
evet..bıttı şükür..
gelsinde düğün yapın..bizde oynayalım kk olarak
başlık yıllar önce açılmış ama veteriner eşleri çok yanlış olmuş...veteriner hayvan demek:))) biz veteriner hekim eşleriyiz...
yok tatlım o da beni bırakıp gitmez zaten..bazı arkadaşları var özel vet.hek. onlar eşleriyle çok az vakit geçiriyor. çok memnun oldum...görüşmek üzere.
Slm arkadaşlar, öncelerden yazmıştım yine geldim, eşim veteriner hekim.
Doğudayız şuan nasipse batıya gitmeyi düşünüyoruz, puan toplama aşamasındayız.
Eşim sözleşmeli atanıp kadroya geçti fakat tarım bak. yine mahkemeye verdi kadroları ellerinden almak için, bu aralar biraz tedirginiz, eninde sonunda kadro alacak insanları mahkemeye vermek hiç akıl işi değil bence...
kesinlikle...eşimin bazı arkadaşları çok mutsuz evlilikler yaşıyorlar bu yüzden.paraları çok ama huzurları yok..peki vet. hekimi eşleri olarak siz hayvanları seviyor musunuz? ben hayvan aşığıyım. zaten eşimin hekim olduğunu öğrendiğimde acayip sempatik gelmişti bana. kuzenim de biz çocukken inş kocan veteriner hekim olur derdi:)) ailemle yaşadığım evde kedi, köpek, kuş, balık, kaplumbağa ne bulsan besledim..hala da kedim var ailemin yanında. ama evlendikten sonra eşim evde de kıl yün tüy görmek istemediği için kedi almama izin vermiyor. biz de gittik hamster aldık:))) evin neşesi minik şey..babası ona her ay parazit aşısı da yapıyor insülin iğnesiyle:))))
pek uğrayan yok buraya bende arada bakıyorum ama yazan olmuyor
evet..pek yazan yok..
yazsakta pek karşılaşamıyoruz..
nasılsnız?