Veteriner Hekim Eşleri

egila,,,,,,,LALA,,,

isimleriniz aşağıda gördüm..

bakıp kaçmayın sakın..slm

evet ben de bazen deli olmuyor değilim:) peki zırt bırt hasta sahipleri arıyor mu?acil durumlar için neyse ama bazen çok basit bir soru için pazar sabahı 7 de arıyorlar eşimi..ben de uyanmış oluyorum.

evet ben de bazen deli olmuyor değilim:) peki zırt bırt hasta sahipleri arıyor mu?acil durumlar için neyse ama bazen çok basit bir soru için pazar sabahı 7 de arıyorlar eşimi..ben de uyanmış oluyorum.

yok..özele pek gıtmıyor..

sadece sevk verılecekse o zaman arayan oluyormuş..doğuma flan gıttı ama baş edılecek gıbı değil haftasonu:)

ama ne kadar can sıkıcı olabılır tahmın edebılıyorum..

bizi arayanlar da özel değil zaten..gitse bizimki de evin yolunu unutur..bi de yasal değil zaten..

bizi arayanlar da özel değil zaten..gitse bizimki de evin yolunu unutur..bi de yasal değil zaten..

gönderme gönderme bende göndermem haftasonu flan..zaten aşılama dönemlerı çok yorucu..ınsan çöker o tempoda..zor bı işleri var..

bn tanıştığımıza çok sevındım..sohbet etmeyı sevıyorum ama çıkmalıyım ..yarın görüşmek üzere

yok tatlım o da beni bırakıp gitmez zaten..bazı arkadaşları var özel vet.hek. onlar eşleriyle çok az vakit geçiriyor. çok memnun oldum...görüşmek üzere.

slm arkadaşlar

buralarda mısınız? sohbet edelim..

nasıl geçtı gununuz..ben pinekledım durdum..hastaydım..

yok tatlım o da beni bırakıp gitmez zaten..bazı arkadaşları var özel vet.hek. onlar eşleriyle çok az vakit geçiriyor. çok memnun oldum...görüşmek üzere.

özeldekılerın eşlerıne ALLAH yardımcı olsun..zırt pırt telefon..

kesinlikle...eşimin bazı arkadaşları çok mutsuz evlilikler yaşıyorlar bu yüzden.paraları çok ama huzurları yok..peki vet. hekimi eşleri olarak siz hayvanları seviyor musunuz? ben hayvan aşığıyım. zaten eşimin hekim olduğunu öğrendiğimde acayip sempatik gelmişti bana. kuzenim de biz çocukken inş kocan veteriner hekim olur derdi:)) ailemle yaşadığım evde kedi, köpek, kuş, balık, kaplumbağa ne bulsan besledim..hala da kedim var ailemin yanında. ama evlendikten sonra eşim evde de kıl yün tüy görmek istemediği için kedi almama izin vermiyor. biz de gittik hamster aldık:))) evin neşesi minik şey..babası ona her ay parazit aşısı da yapıyor insülin iğnesiyle:))))

Slm arkadaşlar, öncelerden yazmıştım yine geldim, eşim veteriner hekim.
Doğudayız şuan nasipse batıya gitmeyi düşünüyoruz, puan toplama aşamasındayız.
Eşim sözleşmeli atanıp kadroya geçti fakat tarım bak. yine mahkemeye verdi kadroları ellerinden almak için, bu aralar biraz tedirginiz, eninde sonunda kadro alacak insanları mahkemeye vermek hiç akıl işi değil bence...

merhaba zambak..
bizimde kadromuz bu şekılde alındı..
fakat aynı daıredekılerden bazıları hala kadrolu bırakıldı..sanırım seçime yakın herkes kadroya alınacak bu yuzden bır kısım bızım gıbı mağdur kaldı..
bunu araştırıyorum ..

bnde kaplumbağa,kuş,civciv gıbı hayvanlar baktım ama şimdi sadece kuş var:) kardeşim bakıyor..
hayvan sevilmez mı hıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…