Veteriner Hekim Eşleri

ayy yatak odası ve oturma odası benım şu an en özendiğim hayalim

ALLAH hayırlısıyla kullanmayı nasip etsın..

bnde mobılya yok bak yıne hatırladım tayini

neyse baksana senınkı ne guzel plan yapmış..beraber alırız dıye..hayırlısıyla kurarsınız yuvanızı..

bende bian önce ev işi belli olsun istiyorum. malum izmirde evler çok pahalı. lojman işi son anda yatarsa falan diye korkuyorum.
sende bozma moralini. olur inşallah. şuan doğu görevinde falanmısınız ikinizde.

Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah. mutlulukla huzurla

ikimizinde görev yeri doğu hızmetı olan yerler..hayırlısı ıle egede buluşmayı ıstıyoruz

lojman? askerıye falan mı? ne işle meşguldünüz..ah bu benım unutkanlık:44:

ikimizinde görev yeri doğu hızmetı olan yerler..hayırlısı ıle egede buluşmayı ıstıyoruz

lojman? askerıye falan mı? ne işle meşguldünüz..ah bu benım unutkanlık:44:

inşallah egede buluşursunuz ege güzeldir

yok canım askeriye değil. sivil savunma arama kurtarmada veteriner hekimi

Son düzenleme:
inşallah egede buluşursunuz ege güzeldir

yok canım askeriye değil. sivil savunma arama kurtarmada veteriner hekimi

amin canım ya

az öönce editorlere msj attım..başlık veteriner eşleri..

rahatsızdık bundan.. veterıner hekim eşleri yazılsa çok daha anlamlı olur..

umarım değiştırırler..

amin canım ya

umarım değiştırırler..

çok iyi yapmışsın msj atmakla. değiştirilirse doğru olan yazılırsa çok daha iyi olur

rahmetli dedecimde veteriner hekimiydi sade veteriner denince çok kızardı

çok iyi yapmışsın msj atmakla. değiştirilirse doğru olan yazılırsa çok daha iyi olur

rahmetli dedecimde veteriner hekimiydi sade veteriner denince çok kızardı

ALLAH rahmet eylesın

veteriner,baytar,hayvan doktoru..neler neler derlerde bır hekim olduğu dank etmez..bnde kızıyorum

5 yıl hekim olmak için okudular,üzülüyorum bıle bazen..insanlar ne kadar düz dıye

amin canım ya

umarım değiştırırler..

Sayın TheTudors,
talebiniz üzerine başlık yeniden düzenlenmiştir...

ALLAH rahmet eylesın

veteriner,baytar,hayvan doktoru..neler neler derlerde bır hekim olduğu dank etmez..bnde kızıyorum

5 yıl hekim olmak için okudular,üzülüyorum bıle bazen..insanlar ne kadar düz dıye

amin canım teşekkürler

insanlar çok garip haklısın

okul ayrı bir zor yaptıkları iş daha ayrı bi zor ama hakettikleri saygıyı alıyorlar mı orası tartışılır

amin canım teşekkürler

insanlar çok garip haklısın

okul ayrı bir zor yaptıkları iş daha ayrı bi zor ama hakettikleri saygıyı alıyorlar mı orası tartışılır

okulda latinceyi söktüler

aşıya çıkıp sahaya indiklerinde ahırın kokusu,dağın başı yollar,lojman yok köyde kal zorunluluğu,özelde olanların veresıye çalışma zorluğu,hayvandan tekme yemeleri,bulaşıcı hastalıklara neden olan enjektöru kendıne batırma talihsizliği ne ararsan var..ama lafa gelince baytar

ama saygı malesef

bu arada başlığımızın yenı adı hayırlı olsun arkadaşım

evet hayırlı uğurlu olsun

çok haklısın canım. sahada çalışanların işleri gerçekten daha zor. nişanlımın saha işi yok sadece arama kurtarma köpekleri var onlarla ilgileniyo işte. tercih yaparken çok tereddütte kaldı. mesleğimi unutucam falan diye ama başlayınca çok memnun oldu. inşallah böyle devam eder

anneannem anlatır hala ben neler çektim eskiden diye. onlarda senelerce hara'larda görev yapmışlar. gerçekten yaptıkları iş takdir edilecek türden

kıyamam..kımbılır ne koşullarda çalıştılar..

herşeyde var bır hayır..iyiki ALLAH yüzüne bakmışta atanmış..alımlar azalacaktır bana kalırsa..eskısı gıbı 2500luk alımın 900u veterıner hekim olsun,bu bıraz hayal yanı..
ALLAH herkese kendı işinden ekmek yedirmeyı nasip etsın

düğün izmirde mı?? benımkı manısada..beklerım

amin amin...

evet canım. her işte bir hayır vardır. kadroluydu burası. zaten nişanlım bölüm 1. olmuştu. nasılsa nereyi yazarsam atanıcam. tercih yapmayım bakanlığın atamasını bekleyim falan dedi. bende ya bakanlık atama yapmazsa falan demiştim ama yine de çok karışmak istemedim. tercih işlemlerinin bitmesine son 5 dk kala yaptı işlemini iyikide oldu

2 memlekette de düğün olucak canım. izmirdeki 30 ağustos, afyondakide bir hafta sonra falan tam belli değil. inşallah. bende beklerim. çok yakınmışız

evet..şimdiden hayırlısı olsun

benımıkıde 8 temmuz..ama balayı 10 temmuz..düğünden sonra nereye gıtcez bılmemgörev yaptığım yere gelsem sabah burda olup çanta alıp balayı yoluna çıkmam lazım..ki ölürüz o yorgunlukla..haydı hayırlısı..sanırım bız direk balayına gıdeceğiz:44:keşke evimde olsaydım..yerım yurdum tayınle bellı olsaydı..hayalım boyle değildi ama hayırlısı..

hepimiz için hayırlısı olur inşallah

aman düğünden sonra o kadar yol yorgunlukla çekilmez.
bizde afyondaki düğünden sonra 1-2 gün orda bi otelde kalıcaz heralde. böyle ayrı memleketlerde olunca zor oluyo işte
balayımız hala muallak ben istiyorum ama nişanlımın izin durumu falan belli olmadığı için ayarlamada yapamadık. bu gidişle balayımızı evde geçirebiliriz

ben öğretmenım bana tatil tabı ama ona değil..müdürü anlayışlı bırı sanırım o nedenle böyle bır durumumuz var

evınde geçirecek olmakta güzel..sonuçta oraya yenı gelin gıdıyorsun..yanyana olmak guzel

bitsin şu uzaklıklar..sizin 2007den bu yana mı??

ne güzel iyiymiş o zaman

orası öyle canım ama başbaşa ilk tatil o daha güzel olurdu ama bakalım kısmet tabi. kavuşalımda gerisi boş ben hala işsizim bana hep tatil

evet 2007 den beri beraberiz. üni'de tanıştık. 2010 temmuzdan beride nişanlıyız
sizin ne zamandır?

ALLAH tamamına erdirsin ne güzel

bizimkide 2009da başladı..yetti artık bu ayrılıklar

inşallah atanırsın..belli mı olur bu işler..yeterki hayırlısı olsun..zamanı gelince bulur seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…