evet denk gelemiyoruz
sağolun şafak saymaya devam. vakit geçiriyoruz. siz nasılsınız?
Ben de sizdenim hanımlar
Dezavantajları çok olsa da, çok kutsal bir iş olduğunu düşünüyorum Veteriner Hekimliğin. Şahsen gurur duyuyorum eşimin yaptığı işle.
Slm arkadaşlar, öncelerden yazmıştım yine geldim, eşim veteriner hekim.
Doğudayız şuan nasipse batıya gitmeyi düşünüyoruz, puan toplama aşamasındayız.
Eşim sözleşmeli atanıp kadroya geçti fakat tarım bak. yine mahkemeye verdi kadroları ellerinden almak için, bu aralar biraz tedirginiz, eninde sonunda kadro alacak insanları mahkemeye vermek hiç akıl işi değil bence...
merhaba zambak..
bizimde kadromuz bu şekılde alındı..
fakat aynı daıredekılerden bazıları hala kadrolu bırakıldı..sanırım seçime yakın herkes kadroya alınacak bu yuzden bır kısım bızım gıbı mağdur kaldı..
bunu araştırıyorum ..
merhaba
uğrayan kimse yok mu sohbet edelim
teşekkür ederim bnde ıyıyım..
uzun zamandır uğramıyordum..
şafağınız azalmış ıyıce..hayırlısı olsun
benım nişanlım kadroyu davayla kazanmıştı fakat bıkaç ay once yıne bakanlık dava açtı kadro gerı alındı..
üstelik maaş farkı olan 2500 tl gerı alındı bızden.. aynı dairedeki bazı arkadaşları ise hala kadrolu..
nedenı ıse uygulama durdurulmuş..sanırım tekrar sözleşmeliler kadro alacak..malum seçim yaklaşacak..
sizin kadro ne oldu?
çok teşşekkür ederim evet baya az kaldı çok şükür. sizinde düğününe az bi zaman kalmış. şimdiden tebrik ederim mutluluklar
bayadır kimse uğramıyo die bende bakmamıştım hiç sayfaya...
bizim kadroda uçtu, haziranda herkes kadrolu olacak diyorlar, bir umut onu bekliyoruz.
Şu banalığın saçmalıklarına akıl erdirmek zor zaten, çocuk oyununa çevirdiler işi.
haydi hayırlıısıkavuşacaksınız
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
bızım başlık altında bulunacak bayan çoktur ama ya bu başlığı farkedemedıler ya da bizim başlığın kaderi bu..ama zambakla sizin gelmenıze çk sevındım
nasıl gıdıyor hayat dıye başlayayım
farkında olmayan baya kişi vardır heralde bende çok tesadüfi bi şekilde gördüm
benim hayat çok sıkıcı malum özlemimiz hat safhada hiç izin kullanmadık 7 aydır görmüyorum.
sizin hayat nasıl gidiyor
merhaba inciçiçeği..
merhaba kızlar
nasılsınız? neler yapıyorsunuz?