Veteriner Hekim Eşleri

Ben de sizdenim hanımlar
Dezavantajları çok olsa da, çok kutsal bir iş olduğunu düşünüyorum Veteriner Hekimliğin. Şahsen gurur duyuyorum eşimin yaptığı işle.

benım nişanlım kadroyu davayla kazanmıştı fakat bıkaç ay once yıne bakanlık dava açtı kadro gerı alındı..

üstelik maaş farkı olan 2500 tl gerı alındı bızden.. aynı dairedeki bazı arkadaşları ise hala kadrolu..

nedenı ıse uygulama durdurulmuş..sanırım tekrar sözleşmeliler kadro alacak..malum seçim yaklaşacak..

sizin kadro ne oldu?

Son düzenleme:
merhaba

uğrayan kimse yok mu sohbet edelim

teşekkür ederim bnde ıyıyım..

uzun zamandır uğramıyordum..

şafağınız azalmış ıyıce..hayırlısı olsun

çok teşşekkür ederim evet baya az kaldı çok şükür. sizinde düğününe az bi zaman kalmış. şimdiden tebrik ederim mutluluklar

bayadır kimse uğramıyo die bende bakmamıştım hiç sayfaya...

bizim kadroda uçtu, haziranda herkes kadrolu olacak diyorlar, bir umut onu bekliyoruz.
Şu banalığın saçmalıklarına akıl erdirmek zor zaten, çocuk oyununa çevirdiler işi.

haydi hayırlıısı kavuşacaksınız

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

bızım başlık altında bulunacak bayan çoktur ama ya bu başlığı farkedemedıler ya da bizim başlığın kaderi bu..ama zambakla sizin gelmenıze çk sevındım

nasıl gıdıyor hayat dıye başlayayım

bizim kadroda uçtu, haziranda herkes kadrolu olacak diyorlar, bir umut onu bekliyoruz.
Şu banalığın saçmalıklarına akıl erdirmek zor zaten, çocuk oyununa çevirdiler işi.

sevgili zırzırcanın annesi

bugun faruk çelik 80bın sözleşmelinin kadroya alınma çalışmalarından bahsetti.. hayırlısı

hayat nasıl gıdıyor zırzırcanla

farkında olmayan baya kişi vardır heralde bende çok tesadüfi bi şekilde gördüm

benim hayat çok sıkıcı malum özlemimiz hat safhada hiç izin kullanmadık 7 aydır görmüyorum.
sizin hayat nasıl gidiyor

:) çok kıyıda köşede başlık..

bızımde aynı şekılde özlemlerle geçiyor..5 yıldır boyle yakında inşallah kavuşacağız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…