versace vanıtas, jennıfer lopez live ve guerlaın idylle nasıl kokular?

Katılıyorum sana doğru söylüyosun kalıcı olsunda ne olursa olsun diyen çok kişi var . Ama güzel kokmadıktan sonra ne manası var ki alıpta kullanmanın isterse haftalarca çıkmasın kokusu nedir yani. Bu arada beğenipte kullananı da vardır mutlaka alınmasınlar lütfen :) Ama tatlım çok güzel kokup kalıcılığı da iyi olan parfümler çok sayıda var. Ve kaldı ki orijinallerin ben kalıcılıklarına güveniyorum. İstisnalarda vardır belki tabi ben kendimi baz alarak konuşuyorum. Bir de tek parfümle de olmaz teninin kendi kokusu ne bileyim saçının kokusu da güzel kokmalı bütünleşmeli hepsi..

Avon tomorrow da çok güzel ama ben artık avon kullanmıyorum
bencede klasik dedimmi chanel chance burberry classic kalıcı baymayan oturmuş kokular bunlarr
onlarıda herkes kullanıyo ya böyle farklı olsun istiyorum kim kardashian kullanan oldu mu hiç ?

aynen cok haklısın ben sacıma da sprey sıkarım kokular surerım ellerıme heryere zaten bıtkısel yag kullanımıda var bende..ama vıcık vıcık degıl seyreltıyorum..sevıyoruz ıste kokuyu :))) cogu kadın boyledır di mi

:) Kesinlikle.

onlarıda herkes kullanıyo ya böyle farklı olsun istiyorum kim kardashian kullanan oldu mu hiç ?
Bende böyle adı olsun kokunun marka olsun kaliteli olsun istiyorum mesela kim kardashian ı hiç sevmiyorum yaa hani kokularına hayattaa bakmamm ama jenifer lopez yada naomi campbell dedimmi akan sular durur

İdylle çok güzel bir koku. Aralarında açık ara en iyi marka bence ve zamansız bir parfüm. Hepsiburadada indirim var şu sıralar. Öneririm

Lopez in live parfümünü ve Vanitas ı kullandım .ikisi de harika

kızlar tesekkürler cevaplara coklu alıntı yapamadım :) neyse bu parfumlerden vanıtas cıcek kokusu denıyor ama kokladım bıraz vanılyalı degısık kalıcı sankı..idylle ıse acıkcası orjınalını koklayamadım merakım ıcın bargelloda koklayıverdım ama boyle degısık tatlımsı eksımsı sankı lıght blue tarzında ama coco chanel gıbı de ozel gun kokusu gıbı yada tarıfsız dıyeyım..
orjınalıne bakmak lazım.
hatta forumda bır arkadas demıskı alın testerlarını ılk gun guzel gelen sonradan kotu olabılır..direk almayın kokuyu deneyın bır hafta demıs dogru..
burda nuraycım the beat onermıstı uzaktan guzel de yakından burnumu yakıyo olmadı bir de çok güldüm parfume kotu bı yorum yapmıslar koltuk altına lahmacun suren kız aklına gelıyo ınsanın demısler

boşverın bu yazdıgım kokuların hepsi de guzele benzıyor..alın sürünün :))
karar verınce ınsallah ben de alıcam üçüncü parfümümü sonra da 4 aramıcam bır daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…