versace vanıtas, jennıfer lopez live ve guerlaın idylle nasıl kokular?

Rosanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.883
1.387
163
bu parfumlerı hıc kullanmadım ve cok zarıf olduklarını duydum doğru mu acaba nasıl bu kokular arkadaslar?

live bence meyveli biraz da keskin bi koku.
idylle çiçeksi hafif tüm zamanlara uyabilecek zarif bi koku.yves rocher eviidenci andırıyor biraz

live bence meyveli biraz da keskin bi koku.
idylle çiçeksi hafif tüm zamanlara uyabilecek zarif bi koku.yves rocher eviidenci andırıyor biraz
tesekkür ederım..:)) live hıc kalıcı degıl demısler..agır sevmeyenlerın kokusu falan demısler..sanırım dıger unlu parfumlerı naomo campbell kadar basarılı degıl

tesekkür ederım..:)) live hıc kalıcı degıl demısler..agır sevmeyenlerın kokusu falan demısler..sanırım dıger unlu parfumlerı naomo campbell kadar basarılı degıl
Britney spears'in kiler gayet başarılı bence:) hatta bence en başarılı ünlü parfümü:)

İdylle sanki sakız gibi kokuyoo yaa şıpsevdi sakızları varya hani onlar gibi aynı çok bayık geldi bana

JLo Live kullandım.. Meyveli kokusu ama ağır değil..limon, ananas, portakal esanslarının olduğunu biliyorum..bana güneş kremi kokusunu anımsatır.. Sahil ve deniz aklıma geliyor bu parfümde nedense :)

JLo Live kullandım.. Meyveli kokusu ama ağır değil..limon, ananas, portakal esanslarının olduğunu biliyorum..bana güneş kremi kokusunu anımsatır.. Sahil ve deniz aklıma geliyor bu parfümde nedense :)

anna suı guzelmıs hakıkaten,,gunluk parfumum artık keske bulabılseydım orgınalını,,ben pembe sıse sanıyordum canta gıbı sısesı olanmıs ara kı bulasın :)) hatta haklısın baya kalıcı yanı.. idylle de begendım baya..bıraz yasımdan olgun gıbı olsa da ben burdayım dıyecek kalıcı bır koku missperadan sıparıs edıcem ınsallah pısman olmam ))

canım bu bahsettiğin parfümün adını tam olarak yazarmısın tam hoşlandığım koku tarzına benziyo

Evet canım çanta gibi şişesi..beğenmene sevindim.. Keşke orjinali satılsa burda da bende alsam.. İnternette satışları var ama ben güvenemiyorum.. Bargello yinede çok başarılı bu parfümde.. :)

Evet canım çanta gibi şişesi..beğenmene sevindim.. Keşke orjinali satılsa burda da bende alsam.. İnternette satışları var ama ben güvenemiyorum.. Bargello yinede çok başarılı bu parfümde.. :)

az evvel bır yorumda durdukca anne kokusu hatta anneanne demıslerde bırıde <zaten bebek kokusu anne kkar demıs güldüm epey...agır ama nedense tenımdede kıyafetlerdede asırı agır durmadı...masum bır koku alısıcam gıbı..guzel en azından farklı..bargello cok basarılı yaa gercekten the one ıle idlyy yapmıslar superdı onlarda.....:)

İdylle merak ettim :) deneyeceğim mutlaka

kızlar ben (avonun little black dress gibi )klasik kokulara bayılıyorum mesela armoni de mania yı da çok sevdim.klasik ve aynı zamanda da çok ağır olmayan koku arıyorum önerisi olan var mı ?

kızlar ben (avonun little black dress gibi )klasik kokulara bayılıyorum mesela armoni de mania yı da çok sevdim.klasik ve aynı zamanda da çok ağır olmayan koku arıyorum önerisi olan var mı ?

sanırım klasıklerde en guzelı yıne burberry ıle chanle chance..baska da oyle oturmus koku bulmak zor..yenıler eskı tadı vermıyo avon wish of love da guzel ama

sanırım klasıklerde en guzelı yıne burberry ıle chanle chance..baska da oyle oturmus koku bulmak zor..yenıler eskı tadı vermıyo avon wish of love da guzel ama
Avon tomorrow da çok güzel ama ben artık avon kullanmıyorum
bencede klasik dedimmi chanel chance burberry classic kalıcı baymayan oturmuş kokular bunlarr

eskıden kullananı cok dıye elım gıtmıyordu sımdı kullananı da az.mıllet euphoria cı oldu ))
türkiyede suan en cok kullanılan parfum nerdeyse bır de la vi est belle burnum sızladı sabah sabah

euphoria nın albenisi nedir bu kadar anlamıyorum !!

euphoria nın albenisi nedir bu kadar anlamıyorum !!

sanırım sadece kalıcı olması bır zamanlar poıson cılgınlıgı gıbı, adını bıle soyleyemıyen kızlar almaya gelıyor gecen sephorada geldı bır kaç bayan eforya var mı eforyaydı galıba yüforya ya ıste koyu renkteydı falan...
bence kullanan bırısınde uzaktan gelınce kokusu ne koktuguna bakmayıp dırek kalıcı dıye hımm dıyorlar..
ben hıc agır olup ta cok sevılmeyen kokuya rastlamadım sankı baharat dolu kalıcı olması yeterlı gıbı..
keske masum tatlı kokulara da kalıcı olmasını saglıyacak bır madde koysalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…