tesekkür ederım..:)) live hıc kalıcı degıl demısler..agır sevmeyenlerın kokusu falan demısler..sanırım dıger unlu parfumlerı naomo campbell kadar basarılı degıllive bence meyveli biraz da keskin bi koku.
idylle çiçeksi hafif tüm zamanlara uyabilecek zarif bi koku.yves rocher eviidenci andırıyor biraz
Britney spears'in kiler gayet başarılı bence:) hatta bence en başarılı ünlü parfümü:)tesekkür ederım..:)) live hıc kalıcı degıl demısler..agır sevmeyenlerın kokusu falan demısler..sanırım dıger unlu parfumlerı naomo campbell kadar basarılı degıl
aa evet dogru hakıkaten bak unutmusum..Britney spears'in kiler gayet başarılı bence:) hatta bence en başarılı ünlü parfümü:)
JLo Live kullandım.. Meyveli kokusu ama ağır değil..limon, ananas, portakal esanslarının olduğunu biliyorum..bana güneş kremi kokusunu anımsatır.. Sahil ve deniz aklıma geliyor bu parfümde nedense :)
canım bu bahsettiğin parfümün adını tam olarak yazarmısın tam hoşlandığım koku tarzına benziyoJLo Live kullandım.. Meyveli kokusu ama ağır değil..limon, ananas, portakal esanslarının olduğunu biliyorum..bana güneş kremi kokusunu anımsatır.. Sahil ve deniz aklıma geliyor bu parfümde nedense :)
Evet canım çanta gibi şişesi..beğenmene sevindim.. Keşke orjinali satılsa burda da bende alsam.. İnternette satışları var ama ben güvenemiyorum.. Bargello yinede çok başarılı bu parfümde.. :)anna suı guzelmıs hakıkaten,,gunluk parfumum artık keske bulabılseydım orgınalını,,ben pembe sıse sanıyordum canta gıbı sısesı olanmıs ara kı bulasın :)) hatta haklısın baya kalıcı yanı.. idylle de begendım baya..bıraz yasımdan olgun gıbı olsa da ben burdayım dıyecek kalıcı bır koku missperadan sıparıs edıcem ınsallah pısman olmam ))
Jennifer Lopez Livecanım bu bahsettiğin parfümün adını tam olarak yazarmısın tam hoşlandığım koku tarzına benziyo
Evet canım çanta gibi şişesi..beğenmene sevindim.. Keşke orjinali satılsa burda da bende alsam.. İnternette satışları var ama ben güvenemiyorum.. Bargello yinede çok başarılı bu parfümde.. :)
İdylle merak ettim :) deneyeceğim mutlakaaz evvel bır yorumda durdukca anne kokusu hatta anneanne demıslerde bırıde <zaten bebek kokusu anne kkar demıs güldüm epey...agır ama nedense tenımdede kıyafetlerdede asırı agır durmadı...masum bır koku alısıcam gıbı..guzel en azından farklı..bargello cok basarılı yaa gercekten the one ıle idlyy yapmıslar superdı onlarda.....:)
dene bıraz olgun ama farklı guzel geldı bana :)İdylle merak ettim :) deneyeceğim mutlaka
kızlar ben (avonun little black dress gibi )klasik kokulara bayılıyorum mesela armoni de mania yı da çok sevdim.klasik ve aynı zamanda da çok ağır olmayan koku arıyorum önerisi olan var mı ?
Avon tomorrow da çok güzel ama ben artık avon kullanmıyorumsanırım klasıklerde en guzelı yıne burberry ıle chanle chance..baska da oyle oturmus koku bulmak zor..yenıler eskı tadı vermıyo avon wish of love da guzel ama
euphoria nın albenisi nedir bu kadar anlamıyorum !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?