- 27 Mart 2011
- 635
- 516
- 358
sanırım sadece kalıcı olması bır zamanlar poıson cılgınlıgı gıbı, adını bıle soyleyemıyen kızlar almaya gelıyor gecen sephorada geldı bır kaç bayan eforya var mı eforyaydı galıba yüforya ya ıste koyu renkteydı falan...
bence kullanan bırısınde uzaktan gelınce kokusu ne koktuguna bakmayıp dırek kalıcı dıye hımm dıyorlar..
ben hıc agır olup ta cok sevılmeyen kokuya rastlamadım sankı baharat dolu kalıcı olması yeterlı gıbı..
keske masum tatlı kokulara da kalıcı olmasını saglıyacak bır madde koysalar
Katılıyorum sana doğru söylüyosun kalıcı olsunda ne olursa olsun diyen çok kişi var . Ama güzel kokmadıktan sonra ne manası var ki alıpta kullanmanın isterse haftalarca çıkmasın kokusu nedir yani. Bu arada beğenipte kullananı da vardır mutlaka alınmasınlar lütfen :) Ama tatlım çok güzel kokup kalıcılığı da iyi olan parfümler çok sayıda var. Ve kaldı ki orijinallerin ben kalıcılıklarına güveniyorum. İstisnalarda vardır belki tabi ben kendimi baz alarak konuşuyorum. Bir de tek parfümle de olmaz teninin kendi kokusu ne bileyim saçının kokusu da güzel kokmalı bütünleşmeli hepsi..