Verna'nın Çeyiz Köşesi

Vernalagnia

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.177
1.044
32
Merhaba kızlar,
Mayıs 2016'da Allah kısmet ederse düğünümüz. Yavaş yavaş alıyorum bir şeyler. Paylaşmak istedim.

Bu bebekler günlük yemek takımı. 6 kişililik 2 farklı renk alarak 12 kişiliğe tamamladım. :)

Bu da misafir yemek takımı, 6 kişilik bir takım 2 tane alarak 12'ye tamamlandı. :)

Bu çkb takımında bir de tatlı çatalı var. Çok hafif ve kibarlar. :)

Ben toz pembeyi bebek mavisini oldum olası severdim ama pastel renkler her yerde artık. :)

4,5 litre ve 8 litre düdüklü tencere olarak kullanılabiliyor.

Çok yer kaplamayan ve pratik bir mikser seti.

Cam kettle.

Baykuş aşkı

Fırın da renkli olsun dedim. :)

Kenarları inox, üstü siyah cam. Umarım kullanışlıdır. :)

Bunlar da bugün A101'den aldığım sosluklar. A101 çeyizcilerin uğrak mekanıymış ben yeni keşfettim hoş şeyler var :)

----------------------------- 02.12.2015 güncelleme :) -----------------------------

Baharatlıklarım. :)

Bambum çekmece düzenleyicisi

Küçük çaydanlığım

Büyük çaydanlığım

Cezve seti

Kahvaltılar için sevimli 4 adet jumbo çay bardağı :)

6lı Pasta tabakları

Meşhur kahve fincanlarından

Tuz ve karabiber öğütücü, baya uygundu fiyatı.

Kelepçeli kek seti, çok hoş gözüküyorlar bakalım. :)

36 adet silikon muffin kabı

Kurabiye kalıpları tabiiiiii ki :)

Meyve bıçakları

Aşık olarak aldığım nevresim

2 adet pike.

Kızlar bu güncellediklerimin çoğunu bugün sipariş ettim, gerçek hallerini merak eden olursa kargo geldikten sonra iletebilirim fotoğraflarını :) Biraz pastel tonları, toz pembe-mint yeşili modasını aşmak istedim sıkmaya başladı maalesef beni. Uzun vadede de sıkılacağımı düşündüğümden her ne kadar sevimli gözükseler de tercih etmemeye çalışıyorum. :)​

Son düzenleme:
canım ocağın anneminkinden. çok rahat ve kullanışlı. temizliğini ise elma sirkesiyle yapıyor. spreyli kap içine elma sirkesini koyuyor ve ocağı o şekilde temizliyor, pırıl pırıl oluyor. aklında olsun

güzel başlangıçlar canım, mutlu günlerine şahitlik ederler inşallah. devamını da bekliyoruzzzz

Çok teşekkür ederimmm, aldıkça ekleyeceğim inşallah. :)
Ocak için verdiğin bu bilgi çok işime yarayacak gerçekten çok sağool.

Herşey çok güzel canım. Gule güle kullanirsin iinşallahahh:)

Çok teşekkür ederim, inşallah

Ayyyy kuzum sen ne zevkliymişsin öyle. Vallahi bayıldım hepsine. Hele o baykuşlu set ile pembiş sete bittim! Mikser seti de çok güzel. Çok kullanışlı ve kaliteli görünüyor hepsi.
Demek sen de evlenenler kervanındasın. Bir ömür mutluluklar dilerim canım benim :) Kızımız hem fit hem zevkli hem becerikli Maşallah diyoruz

Mikser setin markası ve fiyatı nedir acaba? Braun 785 almayı dusunuyorum ama buda kullanıslı geldı. Rendesi var degıl mi?

Canıım çok sağol, darısı başına

İşte önce bir fit insan olayım akabinde fit bir gelin de olurum inşallah.

Mikser setin markası ve fiyatı nedir acaba? Braun 785 almayı dusunuyorum ama buda kullanıslı geldı. Rendesi var degıl mi?

Bernardo'nun bir ürünü, cucinox blender seti. Rendesi yok rondosu var maalesef :) 150 TL :)

O pembiş tencerelerin altı karardıkça çok üzüleceksiniz.

Baykuş forever.

Mutlu günlerde kullanın.
Kararıyor mu cidden? Annem şuan kullanıyor benzer bir tencere böyle bir sorun olmadı ama olursa da sağlık olsun napalım ya :) Bizden değerli mi

Baykuş favorim. Çok teşekkür ederim.

Bende herkesin ceyizlerine aldıklarını gorunce iyicene biseyler alayım edeyim diye heycana kapıldım zaten cok mutlu oluyo insan her yeni bisey aldıgında senin dugun ne zaman :)

Bende herkesin ceyizlerine aldıklarını gorunce iyicene biseyler alayım edeyim diye heycana kapıldım zaten cok mutlu oluyo insan her yeni bisey aldıgında senin dugun ne zaman :)

Mayıstaymıs unuttum pardon canım
Est. canım. Yaa evet alınacak bir sürü şey var ama keyifli. Tabi kendimizi kaptırıp gereksiz şeyler almaktan kaçınmamız gerek. :)

Sosluklarmiz ayni.güzel günlerde kullan .ocak çok kullanissiz ama tuz dökülse göze batiyor .bende arceligin tutku beyaz setini aldim.kullanacağım günü iple cekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…