Verna'nın Çeyiz Köşesi

Boyutu bana da ilk etapta küçük gözükmüştü. Ama çevremdeki herkes 2 kişi için yeter de artar bile dedi. Hatta fazlası olsa da bişey olmaz çünkü büfe işletmiyoruz sonuçta :) Bir sonraki tost 2 dk sonra olur atıyorum. Hem büyüklerde bir süre sonra hantallıktan ötürü nereye koyucam telaşı, ağır büyük şimdi çıkarmıyım gibi düşünceler olabiliyor. :) Ama kendin görmende fayda var, ihtiyaçlarını karşılayacağını umuyorum. :)

çok güzeller canım güle güle kullan

Çok teşekkür ederimmmm

Hepside çok güzel . Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Bu arada a101e persembeleri uğra dediğin gibi çok güzel mutfak eşyaları geliyor.

Hepside çok güzel . Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Bu arada a101e persembeleri uğra dediğin gibi çok güzel mutfak eşyaları geliyor.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :))

A101'in kataloğuna bakıyorum perşembe gelmeden, işime yaracak bir şey olursa hiiç kaçırmıyorum.

Sagol kuzum cok güzel acıklamışsın aklımda soru işareti kalmadı şuan tek yapıcagım gidip bakmak ve almak :)))

Tatlım Ben pusula nevresim takımının yastıklarını inanılmaz merak ediyorum. Nasıl bir kılıf geldi; düz renk mi yoksa resimdeki gibi pano mu?

Tatlım Ben pusula nevresim takımının yastıklarını inanılmaz merak ediyorum. Nasıl bir kılıf geldi; düz renk mi yoksa resimdeki gibi pano mu?

Çok net hatırlayamıyorum ama resimdeki gibi desenliydi diye hatırladım. Bakma imkanım olduğunda netleştirir yazarım size :)

Bu arada bunların üzerine bir yığın ürün aldım tabi ama paylaşmak mümkün olmadı maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…