Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şıklar canım iyi günlerde ağız tadıyla kullan inşallah
bence de çok güzeller çok şıklar güle güle kullan
canım çok güzeller hepsinide çok beğendim:)
canım güle güle kullan çok şıklar sana bir sorum olacak aldığın beyaz kutular nasıl sence kullanışlılar mı hangi boylarını aldın nereden ne kadara? Çok mu soru sordum :)
çok beğendim ceyizini, umarım allah çok mutlu eder ve güle güle kullanmak nasıp olur. ben ayaklı mikserinin ve günlük yemek takımının markalarını öğrencektim çok güzel duruyorlar
canım güle güle kullan çok şıklar sana bir sorum olacak aldığın beyaz kutular nasıl sence kullanışlılar mı hangi boylarını aldın nereden ne kadara? Çok mu soru sordum :)
canım aldıkların süper çok güzelde sunmuşsun valla hepsini güle güle kullan
hepsı cok guzeller allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın inş
Haftasonunda gelinliğimi aldık kızlar. Bedenime karar verdik 10 Haziranda provasına gideceğiz toka, taç, çiçek kese gibi ayrıntılara karar verip, gelinlik üzerinde gerekli düzeltmeleri yapacağız. Dün de gelinlik iç çamaşırlarımı aldık. Bir tek ayakkabısı kaldı. Hepsini çok sevdim Bugün yarın koyarım resimlerini.
Yaklaşık 10 gün önce gelinliğimi aldık. 10 Haziran'da provam var.Haziran sonunda teslim alacağım kısmetse. Bu arada gelinlik iç çamaşırlarımı da aldık. Hem jartiyer takımı hem de aynı modelin ikili takımını. Provaya giderken ikisinin de üstünü götürmeyi düşünüyorum. Memleketimdeki kına gecemde gelinliğimi de giyeceğim için orda ikili takımı tercih edebilirim sanırım.
Gelinliğim
(alttaki resimdeki kırmızı kuşak normalde yok, ben tek askı yaptıracağım bu gelinliğe provada)
Eki Görüntüle 431654 Eki Görüntüle 431655 Eki Görüntüle 431665 Eki Görüntüle 431667
iç çamaşırlarım
Eki Görüntüle 431680 Eki Görüntüle 431683
Canım çok güzel bir gelin olacaksın model çok güzel ve sade ben de böyle göz yormayan zarif modelleri çok seviyorum. İnşallah istediğin gibi olur askıları dikilince de. Çok çok mutlu olalım