‘Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

Bu kadinin yaptigini normal gorenler Facebookta her turlu videoyu goren kiz ve erkek cocuklarina vermicem kelimesini nasil acikliyorlar ve bir sey yok yavrum sadece sakalasmislar mi diyorlar acaba? Geyik yapmanin da, kadin olmanin da bir adabi var. Benim cocugum yok o bakimdan rahatim. Gerisini anne olanlar dusunsun. :ssz:
bende aynen böyle düşünüyorum....

Bi yandan kadina yazik olmus haberi olmadan milletin agzina sakiz oldu.. Ama öte yandanda biraz kasinmis sanki... Kendi kuyusuna kendi düstü gibi bisey olmus.

Bi kadina o kelimeyi kullanmak da hic yakismiyor bence, bana göre cok asagilayici.. Kadin kendisine hakaret ediyor farkinda degil :26: adama inat olsun diye yolluyor videoyu ama nekadar güveniyorum da yolluyorum demiyor... Sonuclarini düsünmeden hareket ederse elinde patlar ama yinede yazik olmus :26:

Son düzenleme:
Ne olursa olsun ya , ne olursa olsun niye beraberken yayınlamıyor da ayrılınca yayınlıyor , bir insana güvenmek bu kadar zor mu .Güvenmiş adama güvenmese yollarmıydı.

Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi :1:

Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken :9:

[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]

Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı :1::1:

bu süper olmus :)

Aslında bu zamanda eşine bile güvenmeyeceksin, Allah göstermesin boşanmaya kalktığında ne kadar çirkinleşenleri duyuyoruz.
En bilindik haber Petek Dinçöz'ün başına gelenler, doğru mudur yanlış mıdır bilemeyiz elbette ama sonuçta bir zamanlar nikahlı olduğu eşi görüntülerini yayınlamakla tehdit etmiş, öyle bir iddia var ortada, ne kadar kötü:50:

En güzeli sosyal medyayı mümkün olduğunca kullanmamak, tuzsuz aşım ağrısız başım:ssz:
İnsanların fotoğraflarını kopyalayıp saçma sapan sitelere koyup bunu marifet sayan birtakım acayip zihniyetler var.

O degil de Kizin mimikleri cok sevimli degil mi ama yaa :)))

Bu videodan haberin var mı dedi erkek arkadaşım ve ilk o zaman izledim. Şaşırdım ve üzüldüm bir türk kadınının ünlü olmak umuduyla böyle videolar paylaşmasına. Fakat dediğim gibi tıklanma rekoru taşıma amacıyla paylaştığını düşünerek böyle bi üzüntü yaşadım. Sonra yazık dedim ailesine. Ne çok üzülmüştür babası... :53: Konunun başında belirtilen şey doğruysa yani sevgilisinin bu videoyu intikam amacıyla paylaşması o zaman olayın boyutu değişir. Kınamamam gerekir ve bayanı mağdur olarak görmem gerekir. Kişilerin sosyal ortamda veya evinde bi yerlerde ne yaşadığı bizi ilgilendirmez. İlgilenmemiz gereken esas konu hayatımıza alabileceğimiz erkeklerin ne kadar adi olabileceği gerçeği. Ve sonucunu düşünmeden hareket eden bi bayansa onu mağdur eden erkeğin esas iğrenç insan olduğu gerçeği. Lütfen empati yapalım. """Ya da yapmayın bayanı kınayın. İlginç! """

Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi :1:

Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken :9:

[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]

Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı :1::1:

Olaya bakın..

Kadın mağdur edilip haberi olmadan paylaşılan özeli için basit kadın ilan edilip kadınları aşşağılamakla suçlanıyor çünkü ''vermicem'' demiş.:30:

Ama bu adam o kadını aşşağılamak için ''alıcam'' deyip tüm dünyayla paylaşıyor ve kimse onu eleştirmiyor.

Sonrada bu ülkede kadın olmak çok zor diyoruz,aslında biz kadınlar zorlaştırıyoruz.

Kadın çok tatlı ve çok sempatik umarım başı dertte değildir. Bence gayet eğlenceli ve özgüveni yüksek bi insan.

Olaya bakın..

Kadın mağdur edilip haberi olmadan paylaşılan özeli için basit kadın ilan edilip kadınları aşşağılamakla suçlanıyor çünkü ''vermicem'' demiş.:30:

Ama bu adam o kadını aşşağılamak için ''alıcam'' deyip tüm dünyayla paylaşıyor ve kimse onu eleştirmiyor.

Sonrada bu ülkede kadın olmak çok zor diyoruz,aslında biz kadınlar zorlaştırıyoruz.

:46::46::46: Şu sözü ancak kalpten alkışlayabiliyorum.

Olaya bakın..

inan aynı şeyi düşündüm. alacam diyene tıık yok. alkış var. kadın yerden yere vuruldu ama. hemde eğer gerçekten sevgilisi ona bunu intikam için yaptıysa birde.
diyorum ya,erkek olarak dünyaya gelmek lazım.
bir daha sefer erkek olmak istiyorum. nokta.

Olaya bakın..

Evet, bir daha geyik anlaminda eslerimize, sevgililerimize birsey yolladigimizda ilk önce yaptigimizin tüm kadinlari asagliyormu düsünmemiz gerekiyormus. Ve sonradan bu videonun internette paylasildigini düsünmemiz gerekiyor ve sonradan 10 yasindaki çoçuklarin (annesi babasi yok sanirim) bunu izliyebilecegini ve hayati boyunca travma yasayabilcegini düsünmemiz gerekiyor. :ssz:

Tabi erkek olsak hepsine sallaaaa diyebiliyoruz ve istedigimizi yapip söyliyebiliyoruz. (Bknz alacam alacam) (Bknz Recep Ivedik.) (Ve bunlar ikisi harbiden insanlar görsünler diye yapilmis)

Evet, bir daha geyik anlaminda eslerimize, sevgililerimize birsey yolladigimizda ilk önce yaptigimizin tüm kadinlari asagliyormu düsünmemiz gerekiyormus. Ve sonradan bu videonun internette paylasildigini düsünmemiz gerekiyor ve sonradan 10 yasindaki çoçuklarin (annesi babasi yok sanirim) bunu izliyebilecegini ve hayati boyunca travma yasayabilcegini düsünmemiz gerekiyor. :ssz:

Tabi erkek olsak hepsine sallaaaa diyebiliyoruz ve istedigimizi yapip söyliyebiliyoruz. (Bknz alacam alacam) (Bknz Recep Ivedik.) (Ve bunlar ikisi harbiden insanlar görsünler diye yapilmis)

:ssz::ssz::ssz::ssz:
Diymi:ssz:

10 yaşındaki çocuğun travma yaşamasıda ayrı komik evet.
O yaştaki çocuğun eline kontrolsüz internet verirsen,facebook,tweeter açmasına izin verirsen ,bide üstüne Recek İvedik izletirsen daha neler görürsün neler.
Bunları yapan 5 yaşında çocuklarda var Türkiyede o ayrı.
Onlarıda bir zahmet izin veren anneleri düşünsün.

Olaya bakın..

Ağzına sağlık parkon ,tekrar beğenemedim. Bir Allah'ın kulu da çıkıp 'Ama bu adam bir baba, eğer bir baba isen yalnızca kendin için yaşayamazsın. Anne babasının yüzüne nasıl bakacak bu adam, yazık değil mi çocuğuna' dememiş. :ssz: Kadınlar haklarını aramak yerine erkeklerin başlattığı 'Kimin benimle evlenmeye değer? Kim daha namuslu? ' yarışına katılmak suretiyle diğer kadınları yaftalayarak erkeklerin gözünde değer kazanmaya çalışıyorlar. Erkeklerle değil ama erkek delisi bu kadar çok kadınla aynı ülkede yaşamak çok zor.

Son düzenleme:
:ssz::ssz::ssz::ssz:
Diymi:ssz:

10 yaşındaki çocuğun travma yaşamasıda ayrı komik evet.
O yaştaki çocuğun eline kontrolsüz internet verirsen,facebook,tweeter açmasına izin verirsen ,bide üstüne Recek İvedik izletirsen daha neler görürsün neler.
Bunları yapan 5 yaşında çocuklarda var Türkiyede o ayrı.
Onlarıda bir zahmet izin veren anneleri düşünsün.

Zaten 10 yasindaki çoçuk o videodan harbiden birsey anlamaz, neyi verecen gibisine? Ben çoçuklugumda "i wanna have sex on the beach" sarkisini söylerdim durmadan. Niye? Melodisini seviyordum ve o yasta sex ne oldugunu bile bilmedigim içindi. Yani en azindan bana göre birsey ifade etmiyordu o laf.

Ama tabi sen sinirsiz bir sekilde çoçuguna interneti verirsen, bu videodan, ve söyledigim sarkilardan çoook daha farkli seyler ile karsilasabilir ve bu anne babanin sorumlulugudur. O videoyu yayinlayan insanlarin degil.

Aslinda çok ironik bir durum parkon. Bu kadina "kolay" "akli seyinde" "namussuz" anne damgasini yedirdiklerinde kadinlari asagliyorlar ama yooook, millet ego tatmini anlaminda nasil bu kadini yer ile bir ediyorlar. Sonrada feminist takiliyorlarmis gibi kadinlarin genel imajini konusuyorlar. (Daha 1 dakika kendilere yer ile bir ettikleri imaj)

Cok ironik ve üzücü.

Son düzenleme:
Kararsız,zaten 10 yaşındaki çocuk bu görüntüyü izleyipte ne alma geldiğini çözebiliyorsa zaten o çoktan travma yaşayabileceği pekçok şeyi izlemiştir internette.

Ağzına sağlık parkon ,tekrar beğenemedim. Bir Allah'ın kulu da çıkıp 'Ama bu adam bir baba, eğer bir baba isen yalnızca kendin için yaşayamazsın. Anne babasının yüzüne nasıl bakacak bu adam, yazık değil mi çocuğuna' dememiş. :ssz: Kadınlar haklarını aramak yerine erkeklerin başlattığı 'Kimin benimle evlenmeye değer? Kim daha namuslu? ' yarışına katılmak suretiyle diğer kadınları yaftalayarak erkeklerin gözünde değer kazanmaya çalışıyorlar. Erkeklerle değil ama erkek delisi bu kadar çok kadınla aynı ülkede yaşamak çok zor.

Keşke bu olayın ardından kadınlarda erkeklere tepkilerini gösterse idi.
O özeli paylaşan adamı linç etmeye kalkan bir tane kadın göremedim internette.
Veya dediğin gibi bu adamı eleştireni,üstüne birde alkış toplamış adam.
Halbuki yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz.
Belki ''vermicem' diye video çekenimiz yok ama özel görüntülerimizi birinin paylaşmayacağını nerden biliyoruz?

Alicam alicam diyen erkege bakmadim bile. Boyle ucuz videolari izlemek zorunda miyim. Ben bir kadini izledim ve o videodaki kadin uzerinden konustum.

O begenmediginiz kadini mal gibi goren erkekleri de ; kendini sex objesi olarak goren , vermicem vermicem diyen kadinlar yaratiyor. Buyrunuz efem sahne sizin.

Dipsiz Not: Erkek delisi de degilim. Fikirlerinizi dile getirirken, daha terbiyeli olunuz, basit fikirlerinizi de kendinize saklayiniz!

Videoyu ilk izlediğimde gayet güzel olmuş kadın kendi kendine eğlenmek için video çekmiş dedim ama özeli olduğunu öğrenince üzüldüm bi anne veya bi kadına da yakışmaz falan diyemem ne var yani asıl utanması gerek bunu sosyal medyaya koyan karaktersizdir ayrıca kadın video yapınca yerden yere vurulmuş duymadığı küfür kalmamış erkek yapınca desteklenmiş nerde kaldı kadın erkek eşitliği ?

Alicam alicam diyen erkege bakmadim bile. Boyle ucuz videolari izlemek zorunda miyim. Ben bir kadini izledim ve o videodaki kadin uzerinden konustum.

O begenmediginiz kadini mal gibi goren erkekleri de ; kendini sex objesi olarak goren , vermicem vermicem diyen kadinlar yaratiyor. Buyrunuz efem sahne sizin.

Dipsiz Not: Erkek delisi de degilim. Fikirlerinizi dile getirirken, daha terbiyeli olunuz, basit fikirlerinizi de kendinize saklayiniz!

Kendini seks objesi olarak goren kadinlar boyle sarkilar soylemek yerine tepeden tirnaga carsafa giriyorlar, erkekler topuklarindan dahi tahrik olup gunaha girmesin diye... Onlarin topuklari bile seksi...:52: Demicem, demicem diyorum ama birakmiyorsunuz... :60: :9:

Ote yandan, "kadinin adi yok" gibi kitaplar "vermicem vermicem" diyen kadinlarin sebep oldugu zihniyete hitaben yazilmadi. 11-14 yaslari arasinda binlerce kiz ulkemizde dahi birileri mustehcen sarki yazmis diye babalari yasinda adamlara "baslik parasi" yakistirmasi altinda satilmiyor... Kadinlari mal olarak gormek siradan zaten...

Kendini seks objesi olarak goren kadinlar boyle sarkilar soylemek yerine tepeden tirnaga carsafa giriyorlar, erkekler topuklarindan dahi tahrik olup gunaha girmesin diye... Onlarin topuklari bile seksi...:52: Demicem, demicem diyorum ama birakmiyorsunuz... :60: :9:

Ote yandan, "kadinin adi yok" gibi kitaplar "vermicem vermicem" diyen kadinlarin sebep oldugu zihniyete hitaben yazilmadi. 11-14 yaslari arasinda binlerce kiz ulkemizde dahi birileri mustehcen sarki yazmis diye babalari yasinda adamlara "baslik parasi" yakistirmasi altinda satilmiyor... Kadinlari mal olarak gormek siradan zaten...

Oyle sanalda klavye agasi olmakla duzelmiyor bazi seyler. Bahsettigin konular bu konudan apayri konular. Ben ne videoyu paylasan adamdan bahsettim, ne de kapali kadinlardan. Sapla saman karismis ama onu da ayirmak icin biraz kapasite gerekiyor iste. Sen sozum ona vermicem vermicem diyen bir kadinin hakkini savundugunu sanarken buradaki bazi kadinlara erkek delisi denilmesini gormezlikten gelirsen senin cifte standardin baya bir havalara ucmus, biraz indir derim.

Kasma bu kadar alti ustu sanalda yazisiyoruz. Banlanana kadar devam diyorsan sen tek basina devam et o vakit.

Back