‘Vermicem, vermicem’ intikam için paylaşılmış

ben bu kadına bayılıyorum ve asla kınamıyorum.

yaptığı şey bana göre ayıp değil. genç bir kadın çünkü. alıp kendi de koymadıysa hiç kınamam.

bence herkes kendine baksın ne yakışıyor ne yakışmıyor diye. eminim kendine yakışmayan bir sürü şeyi yapan insanlar bu kadına cık cık cık diyordur.

ama bence kıskandıklarından. bu lafı da ettim ya. :D ehh...

Son düzenleme:
Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi :1:

Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken :9:

[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]

Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı :1::1:

bu adamınki de çok iyiymiş. :D

ama şu yaşlı dedeye çektirdikleri iğğğrenç ötesi.

Ahahahahah abiye koptum ya :)))))))))
Sondaki mimikleri öldürdü beni gülmekten

bu adamınki de çok iyiymiş. :D

ama şu yaşlı dedeye çektirdikleri iğğğrenç ötesi.

yaşlı dedeninkine iğrenç diyorsunda,kadının yaptıkları hoşuna gidiyor,ikiside gayet iğrenç
arkadaşın dediği gibi vermek kelimesi nedir ya,gayet mide bulandrıcı.

Ya bu internet ne kadar tehlikeli bir icat oldu.
Kadın sevgilisine cilvelenmiş aklınca, tüm Türkiye'ye reklam oldu biranda.
Çok fena be:18:

" vermek " nedir ya ... Hic hosuma gitmiyor bu kelime hatta bana göre bayana hakaret ! Çok çirkin ! Vermek resmen bizi asagilayan bir kelime hele bunu bir kadin kullaninca daha bir sinir bozucu...

iğrenc bir kelime duyduğumda çıldırıyorum
kim kimi veriyor neyi alıyor
zAten nedense hep kadınlara bir cinsel obje yüklemesi var
bu kelime beni tiksindiriyor bu kadında çok iğrendirdi
kadın böyel sey dermi ya ?
ne olduğu belli

çocuğu olan kadının yaptığına bak datlum ,çocuğu olan nete atılsın yada atılmasın böyle şeyler çekmemeli temkinli olmalı..cehalet başka bir şey değil..:19:

midem buladı ilk defa izledim kendini bir cinsel organ oalrak gören bir bayan yazık

ağzına sağlık canım..kendine saygısı yok çocuğunu düşün be kadın..

kim bilir çocuğu da isteyerek bilinçli bir şekilde yapmamıştır. Allah akıl versin insanlar kendilerini ne şekilde olursa olsun reklam etmeyi başarı sayıyor hiç inanmadım bunu kendinin yaymadığına makyaj falan o biçim:1::1:

kim bilir çocuğu da isteyerek bilinçli bir şekilde yapmamıştır. Allah akıl versin insanlar kendilerini ne şekilde olursa olsun reklam etmeyi başarı sayıyor hiç inanmadım bunu kendinin yaymadığına makyaj falan o biçim:1::1:

evet düşündürücü canım:31:

Bişey söylicem, yalnız gerçekten çok tehlikeli olmaya başladı son zamanlarda insanlar.
Sosyal paylaşımlarımızı bile defalarca kez düşünüp öyle yapmak şart oldu.
Espri olsun, aramızda muhabbeti dönsün amacı güderken bi bakıyosun internet fenomeni olmuşsun. Şaka gibi :1:

Bi de buna karşılık bi adam alıcammm alıcaamm diye bi video yayınlamış :) Ne yalan sölim izleyince gülmekten kendimi alamadım. Dur onu da paylaşayım hazır lafı açılmışken :9:

[video=youtube;jcW03HX2NFU]http://www.youtube.com/watch?v=jcW03HX2NFU[/video]

Erkek milleti değil mi, buldular tabi açığı hemen yapıştırdılar cevabı :1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

-Bir çocuk annesi bir kadına hiç yakışmamış bu video..:50:

Oldum olası şu face'i sevmedim zaten kaydım yok masumca görüştüğünüz kişiler sizin kuyunuzu kazıyor olabiliyor
en iyisi uzak durmak

Ben üzüldüm kadına yaaa, özelini genele açan adam yüzünden gör ne zor günler yaşadı, belki çocuğunun babası velayet davası bile açacak çocuğu almak için. Ne yani yok mu çılgın bi tarafı insanların, kadın bunu o zamanki sevgilisine atmış, bunu genele kadın yaymamış ki. Burada mağdur olan kadın..

Cocuk dogurunca kadinin kadinligi bitiyor mu? Sevgili edinemez, cilve yapamaz mi? Kendini herseyden soyutlamasi mi gerekiyor? Erkek icin oyle degil ama, ona serbest, he mi? Belki alicam, alicam diyen adamin da cocuklari vardir, hatta evlidir, ama kime ne, o erkek, istedigini diyebilir he mi?
Kadin genc, kadin guzel.. Kadin cilveli... Kadin sevgilisine ozelden yollamis, cilve yapmis... Istedigi gibi cilvelesir, seksi olur, seksi konusur, kime ne? Adamda is yokmus, boyle ozel birseyi paylasmis.. Kadin iyi ki de onu birakmis.
Siz bu kadin rezil oldu filan diye dusunuyorsunuz degil mi... Yaniliyorsunuz.. Olsa olsa kiskanc hemcinsleri yerden yere vururken ote yandan talipleri artmistir, hatta evlenme teklifleri bile almistir, daha once bu tip seylere sahit olmus biri olarak bu da benim fikrim.. Ne de olsa yarim asirlik hayat tecrubem var..:27:

kuşadasında hemşireymiş kadın bi yerde okumuştum.. işinden falan da olmuştur galiba :ssz:

kadin yeterince uzulmustur bence
herkez ustune duseni yapmali konuyu kapatmali
bi cocuk annesi hepimizin hatalari yokmu
buldukmu bisey iskence yapmak zorunda degiliz
unlu olmak isteyen biri olsaydi coktan kendini gostermisti
simdi kadin nasil toparliyacagini dusunurken dagitilmasa guzel olurdu
hepimiz bayaniz

Back