- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
teşekkürler inşallahçok teşekkürler detaylı bilgilendirmen için, inşallah bir kerede halledersin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler inşallahçok teşekkürler detaylı bilgilendirmen için, inşallah bir kerede halledersin :)
Şu anda sınav binası önünde bekliyorum bende YDS time ile çalıştım valla çok memnun kaldım ama bakalım nasıl olacakmerhaba. umarım başarmışsınızdır! bende ydstime'dan online kurs aldım birkaç ay önce. yds ve yökdile gireceğim. sınav sonrasında buraya yazar mısınız puanınızı ve kursun size olan faydasını?
inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız!!
bende memnunum ordan hedefim 75+ ama motivasyon eksikliği yaşıyorum hepŞu anda sınav binası önünde bekliyorum bende YDS time ile çalıştım valla çok memnun kaldım ama bakalım nasıl olacak
İnanın bilmiyorum sonucu bekliyorum çok zor bir sinavdibende memnunum ordan hedefim 75+ ama motivasyon eksikliği yaşıyorum hep
sınavınız nasıl geçti?
Gecmis olsuun darisi bana insallah67.5 aldım hedef 65 i geçmekti
Hayatımdan bir YDS geçti çok şükür bitti
İstediğiniz notu alırsınız inşallah bu YDS bela ya alesin falan gözünu seveyimGecmis olsuun darisi bana insallah
Merhaba ben iş için nasıl çalışılır bilemiyorum , ben tamamen sınav odaklı çalışmıştım yani artuk okuduğumu anlıyorum ama dinleme okuma yazma yok maalesef o yüzden çok bu konuya hakim değilimMerhaba acaba ders çalışma tarzınızı anlatabilir misiniz? Bende ingilizce çalışmak istiyorum ama olmuyor. Hemen sıkılıyorum. Dizi izleyerek ilerleteyim dedim o da verimli geçmedi. Sınav için değil daha çok iş hayatına yönelik cv de İngilizcem iyi yazmak için