Popüler Konu Verimli Rutin

İyi akşamlar hanımlar,
Yürüteç konusunda ki fikirlerinizi alabilir miyim ?
Alıp almama konusunda oldukça kararsız kaldım. Zararları ve fayları tartışılıyor.

Günaydın Hanımlar,
Oldukça yoğun bir hafta sonu geçirdik. Cumartesi kızımla bize yakın bir çocuk mağazasına gittik. Anneler günü nedeniyle kıyafetlerde 1 alana 1 bedava varmış. Kızıma iki elbise aldık. Diğer kızıma da 2 adet hastane çıkışı aldım:))

Söz verdiğim bir oyuncak vardı. Yılbaşına kadar başka oyuncak almayacağıma dair bir anlaşma yaptık:))

Oradan çıkışta bakıcı ablamızı ziyarete gittik. Gayet iyi görünüyordu. Doğumdan sonra kayınvalidemler gidince başlayacak. Tahminim Ağustos'ta başlamış olur. O zamana kadar haftada bir temizlik ile devam edeceğiz.

Dün de uzun zamandır baktığımız balkon mobilyası işini sonlandırarak bir takım almayı başardık:KK76: Cumartesi gelip kuracaklar. Sonrasında da balkona yatay saksılar ve çiçekler alarak kafamdaki bu işi sonlandıracağım. Mutfak için duvar saatine ihtiyacımız vardı. Onu da hallettik.

Mayıs ayında aklımdaki tüm ihtiyaçları tamamlayıp, Haziran'da 1 ay boyunca eşya satın almama orucuna girmeyi düşünüyorum. Ramazan bir çeşit irade eğitimi olduğuna göre ben de bu dönemi hiçbir eşya satın almayarak geçirmeyi deneyeceğim. Buradan günlük bildirim yapmak istiyorum.

İşyerindeki bilgisayarımda şu an bir güncelleme işi olduğu için, uzun zamandır sadeleşmeyi düşündüğüm bir alanı az önce hallettim:)

Kampanya mesajları konusu ve telefonun mesaj kutusu uzun zamandır içime fenalık getiren bir konu. Az önce tek tek bütün mesajları açıp, sms almak istemiyorsanız şu numaraya şöyle yazın gönderin yazan mesajları bir kağıda not edip, hepsine iptal mesajı gönderdim. Mesaj kutusunu da komple temizledim.

Artık her yeni gelen kampanya mesajında direkt iptal sms'i atıp, bu alanı boş tutmaya gayret göstereceğim.

Outlook'ta da benzer bir yol takip ediyorum. Bekleyen işler klasörü açtım. Gün içerisinde gelen ve işlem yapmam gereken e-postaları bu klasöre kaydediyorum. Gelen kutusu kısmını sabahtan istenmeyen e-posta ya da bekleyen işler olarak ayıklıyorum. Amacım gün sonunda veya uzun iş ise Cuma akşamına kadar bekleyen klasörünü boşaltmak oluyor. Bir sonraki haftaya iş sarkmaması kadar beni hafifleten başka bir his yok:)

İyi akşamlar hanımlar,
Yürüteç konusunda ki fikirlerinizi alabilir miyim ?
Alıp almama konusunda oldukça kararsız kaldım. Zararları ve fayları tartışılıyor.
ben kızıma yürüteç kullandım
çevremde küçük çocuğu olan herkes kullandı
kimseden bir zarar duymadım şükür ki
bir de yürüme arkadaşları var, onlar da çok faydalı
yürüteç almasan da onlardan mutlaka almalısın

Selamlar,

Bugün izinliyim. Sabah doktor kontolüm vardı. 30. haftaya girmiş bulunuyoruz. Herşey yolunda çok şükür. Bu hafta iki tane hastane çıkışı aldım. Lohusa geceliğim ve pijamam daha önceden olduğu için hastane çantam hazır sayılır.

Evde misafir terliğimiz çok az. Bugün erkek ve kadın için 3'er tane terlik almayı planlıyorum. Ayrıca ev için beğendiğim iki tane tabloyu da alacağım.

Akşam kreş çıkışı Ela'nın kulaklarını deldireceğiz:)) Çok istiyor bakalım.

Selamlar,

Bugün izinliyim. Sabah doktor kontolüm vardı. 30. haftaya girmiş bulunuyoruz. Herşey yolunda çok şükür. Bu hafta iki tane hastane çıkışı aldım. Lohusa geceliğim ve pijamam daha önceden olduğu için hastane çantam hazır sayılır.

Evde misafir terliğimiz çok az. Bugün erkek ve kadın için 3'er tane terlik almayı planlıyorum. Ayrıca ev için beğendiğim iki tane tabloyu da alacağım.

Akşam kreş çıkışı Ela'nın kulaklarını deldireceğiz:)) Çok istiyor bakalım.
güle güle gelsin güle güle giysin minik hanım :)
duanı istemiştim 2. bebek için teşekkür ederim çift çizgiyi gördüm :KK36:
hastane çıkışlarının fotoğraflarını paylaşabilir misin? hemen ilgi alanıma girdi :KK48:

güle güle gelsin güle güle giysin minik hanım :)
duanı istemiştim 2. bebek için teşekkür ederim çift çizgiyi gördüm :KK36:
hastane çıkışlarının fotoğraflarını paylaşabilir misin? hemen ilgi alanıma girdi :KK48:
Ay çok sevindim :KK200: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Anneler gününe özel Toker'de bir alana bir bedava kampanyası vardı. Oradan aldım hastane çıkışlarını. Biri bedava oldu. Aldığım ürünler İdil Baby'nin. Benim kızımda severek kullandığım bir marka idi kendisi. Görselini yüklüyorum. Yeni yıkadım:))

Eklentiler

• IMG_3322.JPG
    IMG_3322.JPG
    69,2 KB · Görüntüleme: 298
Ay çok sevindim :KK200: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Anneler gününe özel Toker'de bir alana bir bedava kampanyası vardı. Oradan aldım hastane çıkışlarını. Biri bedava oldu. Aldığım ürünler İdil Baby'nin. Benim kızımda severek kullandığım bir marka idi kendisi. Görselini yüklüyorum. Yeni yıkadım:))
çook teşekkür ederim ikisi de çook güzel. sağlıkla mutlulukla giydirmek nasip olsun.

Selamlar,
Dün işe gelmeyince bugün bir süre nerede kalmıştık durumu yaşadım. :olamaz:

Dün akşam kızımın kulağını deldirmek üzere eczaneye gittik. İlk kulak delinince kıyamet koptu, göz yaşları sel oldu. Attı kendini eczaneden dışarı. " Öbürünü deldirmeyeceğim. Bunu da geri kapatsınlar, ben vazgeçtim" diye epey bağırdı:işsiz: Yaklaşık yarım saat iknaya uğraştım, sonrasında diğerini de deldirmeyi başardık çok şükür:)

Selamlar,

Dün akşam kızımın kulağını deldirmek üzere eczaneye gittik. İlk kulak delinince kıyamet koptu, göz yaşları sel oldu. Attı kendini eczaneden dışarı. " Öbürünü deldirmeyeceğim. Bunu da geri kapatsınlar, ben vazgeçtim" diye epey bağırdı:işsiz: Yaklaşık yarım saat iknaya uğraştım, sonrasında diğerini de deldirmeyi başardık çok şükür:)
Çok tatlı oluyor bu kızlar yaa :) “ bunu geri kapatsınlar “ çok güldürdü beni Allah saklasın kuzunuzu, benim yeğenim de aynı yaşlarda aynı tepkiyi vermiş “tek delikli kalsın banane “ demiş zor ikna küçük hediyelerle diğer kuşağı delmişler.

Selamlar,

günaydın dün sabahtan dikkatimi çekmişti konunuz 120. sayfaya ulaştım az kaldı çok güzel bilgiler paylaşmışsınz
hep istediğim olamadığım erteledğim şeyler burada baya bilgi sahibi olduk iyi ki açmışsınız konu çok değerli benim için
bebeğiniz hayırlı olsun ablasıda alışır zamanla kardeşe ben 2.ci düşünmüyorum 21 aylık bir kızım var adı elif ece
dün akşam kendimi gardrobunda giymediklerimi ayırırken buldum :))) teşekkürler roman gibi yamışşınız bilginize hayran kaldım bu arada mutfagınıza bayıldım tertemiz bomboş sade istediğimiz hayat eşimle bizimde inşallah ev aldık nasip olurda geçersek sizden baya fkir çaldım kitapları not aldım bazıalrını telefonda resim çektim ankara da olmanıza cok sevindim bende eryamandayım kreş tecrübelerinizden zamanı gelinxce özelden destek istiycem gönlünüz ve samimiyetiniz
eskiden tanıyormuşum hissi verdi bana opüyorum

günaydınlar
bir kaç sayfa geride kalıcı eyeliner yaptırdığını yazmışsın
hiç aklıma gelmemişti, aslında benim makyajla falan vakit harcamak işime gelmiyor.
Ankara'da yaptırdığın yerin ismini yazar mısın
Ankara'ya ara sıra gidip geliyorum, randevu alıp gitsem, bu işlem için tek günde hallediliyor mu acaba
İzmir'e gitme imkanımda oluyor. acaba nelere dikkat etmem gerekiyor, bir de risk yan etki gibi şeyleri var mı? fiyatı nasıl?
ben de netten biraz araştırayım

günaydınlar
bir kaç sayfa geride kalıcı eyeliner yaptırdığını yazmışsın
hiç aklıma gelmemişti, aslında benim makyajla falan vakit harcamak işime gelmiyor.
Ankara'da yaptırdığın yerin ismini yazar mısın
Ankara'ya ara sıra gidip geliyorum, randevu alıp gitsem, bu işlem için tek günde hallediliyor mu acaba
İzmir'e gitme imkanımda oluyor. acaba nelere dikkat etmem gerekiyor, bir de risk yan etki gibi şeyleri var mı? fiyatı nasıl?
ben de netten biraz araştırayım
günaydın ben de göz kalemi yaptırıdm 3 kere törüş ve bakımı vardı çok güzel olyor ama ben dayanamdım sızlıyor biraz kirpik ucu çok hassas kuzum istersen yazabilirim yeri benimkinin

Çok tatlı oluyor bu kızlar yaa :) “ bunu geri kapatsınlar “ çok güldürdü beni Allah saklasın kuzunuzu, benim yeğenim de aynı yaşlarda aynı tepkiyi vermiş “tek delikli kalsın banane “ demiş zor ikna küçük hediyelerle diğer kuşağı delmişler.
Hem çok komik hem de yorucu yahu:)) Neyse bu badireyi de atlattık çok şükür.

X