Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorlar önermiyor. Bebeklerin kalça gelişimine zarar veriyor ve ev kazaları riskini arttırıyor.İyi akşamlar hanımlar,
Yürüteç konusunda ki fikirlerinizi alabilir miyim ?
Alıp almama konusunda oldukça kararsız kaldım. Zararları ve fayları tartışılıyor.
Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Ben oyuncu anne'nin paylaşımı ile, kızıma beni anne yaptığı şöin teşekkür ettimKızlar Anneler Gününüz kutlu olsun
ben kızıma yürüteç kullandımİyi akşamlar hanımlar,
Yürüteç konusunda ki fikirlerinizi alabilir miyim ?
Alıp almama konusunda oldukça kararsız kaldım. Zararları ve fayları tartışılıyor.
Teşekkürler canım
güle güle gelsin güle güle giysin minik hanım :)Selamlar,
Bugün izinliyim. Sabah doktor kontolüm vardı. 30. haftaya girmiş bulunuyoruz. Herşey yolunda çok şükür. Bu hafta iki tane hastane çıkışı aldım. Lohusa geceliğim ve pijamam daha önceden olduğu için hastane çantam hazır sayılır.
Evde misafir terliğimiz çok az. Bugün erkek ve kadın için 3'er tane terlik almayı planlıyorum. Ayrıca ev için beğendiğim iki tane tabloyu da alacağım.
Akşam kreş çıkışı Ela'nın kulaklarını deldireceğiz:)) Çok istiyor bakalım.
Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.güle güle gelsin güle güle giysin minik hanım :)
duanı istemiştim 2. bebek için teşekkür ederim çift çizgiyi gördüm
hastane çıkışlarının fotoğraflarını paylaşabilir misin? hemen ilgi alanıma girdi
çook teşekkür ederim ikisi de çook güzel. sağlıkla mutlulukla giydirmek nasip olsun.Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Anneler gününe özel Toker'de bir alana bir bedava kampanyası vardı. Oradan aldım hastane çıkışlarını. Biri bedava oldu. Aldığım ürünler İdil Baby'nin. Benim kızımda severek kullandığım bir marka idi kendisi. Görselini yüklüyorum. Yeni yıkadım:))
Amin canım.çook teşekkür ederim ikisi de çook güzel. sağlıkla mutlulukla giydirmek nasip olsun.
Çok tatlı oluyor bu kızlar yaa :) “ bunu geri kapatsınlar “ çok güldürdü beni Allah saklasın kuzunuzu, benim yeğenim de aynı yaşlarda aynı tepkiyi vermiş “tek delikli kalsın banane “ demiş zor ikna küçük hediyelerle diğer kuşağı delmişler.Selamlar,
Dün işe gelmeyince bugün bir süre nerede kalmıştık durumu yaşadım.
Dün akşam kızımın kulağını deldirmek üzere eczaneye gittik. İlk kulak delinince kıyamet koptu, göz yaşları sel oldu. Attı kendini eczaneden dışarı. " Öbürünü deldirmeyeceğim. Bunu da geri kapatsınlar, ben vazgeçtim" diye epey bağırdı Yaklaşık yarım saat iknaya uğraştım, sonrasında diğerini de deldirmeyi başardık çok şükür:)
Selamlar,
Dün işe gelmeyince bugün bir süre nerede kalmıştık durumu yaşadım.
Dün akşam kızımın kulağını deldirmek üzere eczaneye gittik. İlk kulak delinince kıyamet koptu, göz yaşları sel oldu. Attı kendini eczaneden dışarı. " Öbürünü deldirmeyeceğim. Bunu da geri kapatsınlar, ben vazgeçtim" diye epey bağırdı Yaklaşık yarım saat iknaya uğraştım, sonrasında diğerini de deldirmeyi başardık çok şükür:)
günaydın ben de göz kalemi yaptırıdm 3 kere törüş ve bakımı vardı çok güzel olyor ama ben dayanamdım sızlıyor biraz kirpik ucu çok hassas kuzum istersen yazabilirim yeri benimkiningünaydınlar
bir kaç sayfa geride kalıcı eyeliner yaptırdığını yazmışsın
hiç aklıma gelmemişti, aslında benim makyajla falan vakit harcamak işime gelmiyor.
Ankara'da yaptırdığın yerin ismini yazar mısın
Ankara'ya ara sıra gidip geliyorum, randevu alıp gitsem, bu işlem için tek günde hallediliyor mu acaba
İzmir'e gitme imkanımda oluyor. acaba nelere dikkat etmem gerekiyor, bir de risk yan etki gibi şeyleri var mı? fiyatı nasıl?
ben de netten biraz araştırayım
Hem çok komik hem de yorucu yahu:)) Neyse bu badireyi de atlattık çok şükür.Çok tatlı oluyor bu kızlar yaa :) “ bunu geri kapatsınlar “ çok güldürdü beni Allah saklasın kuzunuzu, benim yeğenim de aynı yaşlarda aynı tepkiyi vermiş “tek delikli kalsın banane “ demiş zor ikna küçük hediyelerle diğer kuşağı delmişler.