Popüler Konu Verimli Rutin

Hoş geldiniz Benim kullandığım ürünün içeriği epey temiz. Bitkisel temizleyici içeriyor. Ama ben çamaşır beyazlatmada değil, tuvalet vs. temizliğinde kullanıyorum.

Dün De biz ordaydık Denk gelecekmişiz nerdeyse

evet kesinlikle katılıyorum.. oda yapma fikrinden iyice uzaklaştım zaten :)

Günaydın Hanımlar,

Dün tatil olduğu için maaş bugün yatar. Ben de bu ayın bütçesini planladım. Rutin ödemeler dışında epey ekstra harcama var. Hayırlısı diyelim:)

- Öncelikle kızım Ağustos doğumlu olduğu için geçen yıl kreşte doğum günü kutlamamıştık. Geçen hafta, herkesin okulda doğumgünü oluyor benim niye olmuyor şeklinde isyan etti:). Ben de ramazan gelmeden ve ağırlaşmadan önce doğum günü işini halledeyim dedim. Bu hafta Perşembe ve Cuma günlerine izin aldım. Cuma günü 15:00-16:30 arası okulda doğumgünü yapacağız. Elsalı tabak, bardak, süs ve balon almam gerekiyor
Ayrıca diğer çocuklar için ufak hediyelikler ayarlanacak. Sağolsun okulda doğumgünü yapan tüm diğer veliler böyle bir uygulama başlattı. 15 çocuğa hediye Bir de her birinin doğumgününde animatör çağrıldığı için benimki de istiyor Keşke bu kadar abartmasalar da biz de böyle gereksiz harcamalara girmesek yani.

- Haftaya Cumartesi eski komşumun oğlunun sünnet düğünü var. Altın takmak lazım

- Bize ve kızıma pike almam gerekiyor. Pikemiz yok:))

Mayıs Ayı Okunacak Kitaplar
Nisan ayı başında aldığım ve ay içerisinde okumayı planladığım tüm kitapları okudum.
Aralarından sadece "Tarık Tufan-Beni Onlara Verme" benimle kalacak. Diğerlerini bu hafta dağıtırım. Mayıs ayında okumayı planladığım kitapların siparişini de az önce verdim.

- Ihlamur Günlükleri
- Momo
- Kurtlarla Koşan Kadınlar
- Çalışan Anne ve Çocukları
- Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı

Açık havada enerjisini atması kesinlikte çok güzel ama çok kalabalık oluyor. Bahçe alasım var

Aynen peşinde dolaşmıyorum artık kendi kendine enerjisini atıyor yemeğini de yiyor açık havada uğraştırmadan. Bahçe bence de olmalı bizimde yok maalesef. Bu arada bizim çilek fidesi siparişleri hasarsız geldi balkona saksılara diktik geçen hafta 4 dünde 1 tane çilek verdi

Hanimlar haftalik temizlik listesini bende takip edecegim. Bende , haftada 1 yardimci alacagim. Derin temizlik icin. Ayda 1 cam silmeye aliyordum. Simdi onu hsftada bir, duzenli sekilde almak istiyorum.
Kafamda bir temizlik rutini var ama onetilete acigim.

Selamlar,

Bugün ve yarın izinliyim. Yarın kızıma okulda doğumgünü yapacağız:)) Bugünü hazırlıklara ayırdım. Sabah parti malzemeleri satan eve yakın bir dükkana gittim. Kızlar için Elsa'lı, erkekler için örümcek adam'lı tabak, bardak, peçete ve çatal aldım. Bir duvara asma süsü, birkaç tane de balon aldım. Çocuklar için 15 tane küçük atlı karınca figürü siparişi verdim.

Yüz boyama için biri gelecek, onu ayarladım. Pasta siparişini verdim. Küçük hanımın talebi çilekli ve çikolatalı olduğu için onun istediği şekilde istedim.

Kızım aslında Ağustos doğumlu. Geçen yıl kreşte bütün arkadaşlarının doğumgünü oldu. Kızıma yapmamıştık. Bu sene isyan etti:) Temmuz'dan sonra bu kreşten ayrılıp başka bir okula başlayacak. Ağırlaşmadan ve ramazan gelmeden halledeyim, bu kreşteki arkadaşları ile bir doğumgünü anısı olsun istedim.

Fidelerin hasarsız gelmesine çok sevindim:))

Biz bu ay her hafta geldiğinde odalardan birinin tülünü yıkayıp asması şeklinde konuştuk. Halıları da yıkamaya vereceğim bu ay içerisinde.
Haziran'da bir program oluşturmak niyetindeyim. Her geldiğinde bir odayı detaylı şekilde yani çekmece içleri falan da dahil temizlemesi şeklinde olabilir veya konu konu gidilebilir. Bir hafta camlar, bir hafta mutfak dolabı içi gibi. Henüz karar veremedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…