Hoş geldinizyerıne kullanılan seylerde kımyasal.
gecende bı arkadasım bana hedıye bır urun getırdı helal sertıfıkalı ve dogal dedı bi kac kere denedım muthıs temızlık ama yıne kımyasal.
lavabo evye ocak limon tuzu karbonat her ıse yarıyor. altarnetıf olafak beyaz sabun sırke..
çamasırlar beyazlasın dıye bir suru deterjan almaktansa deterjana vereceğim parayı yenı gıysıye verırım. net. bu benım fıkrım sayfayı ıncelıcem guzel fıkırler emınım kı vardır :)
Dün De biz ordaydıkSelamlar,
Sabah simitçiden simit, poğaça alıp, Ahlatlıbel'e kahvaltı pikniği yapmaya gittik. Evden biraz peynir, zeytin, domates, salatalık moydum. Termosa çay demledik. Marketten de köpük bardak ve tabak aldık. Oldu bitti:))
Dün değil pazar günü, bugün tatil olunca günler karıştıDün De biz ordaydıkDenk gelecekmişiz nerdeyse
Belki de daha önce denk gelmişizdir:) Çocukla yapılacak en iyi şeyler piknik, müze gezisi ve tiyatro sanırım:)Dün De biz ordaydıkDenk gelecekmişiz nerdeyse
evet kesinlikle katılıyorum.. oda yapma fikrinden iyice uzaklaştım zaten :)Canım odasını kurmak için bence en ideal zaman, 2,5-3 yaş arası. O aralıkta emzirme işi de bitmiş olduğu için oda ayırma ile uğraşma zamanı gelmiş anlamına geliyor. Güzel bir oda kurup, odasında uyumasını konusundaki geçişe çocuğu heveslendirebilirsin. Kızıma3 yaşında montesorri tarzı bir oda kurduk. Odasındaki bütün eşyalar kendi boyuna göre ve kendi başına kullanabilir şekilde. Hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum ama fotoğraflarını burada paylaşmıştım.
Hepimiz için keyifli ve verimli bir ay olsun inşallahGünaydın
Hoşgeldin Mayıs
Açık havada enerjisini atması kesinlikte çok güzel ama çok kalabalık oluyor. Bahçe alasım varGünaydın,
Çocukla piknik bizimde bir numaralı aktivitemiz.
Açık havada enerjisini atması kesinlikte çok güzel ama çok kalabalık oluyor. Bahçe alasım var
Fidelerin hasarsız gelmesine çok sevindim:))Aynen peşinde dolaşmıyorum artık kendi kendine enerjisini atıyor yemeğini de yiyor açık havada uğraştırmadan. Bahçe bence de olmalı bizimde yok maalesef. Bu arada bizim çilek fidesi siparişleri hasarsız geldi balkona saksılara diktik geçen hafta 4 dünde 1 tane çilek verdi
Biz bu ay her hafta geldiğinde odalardan birinin tülünü yıkayıp asması şeklinde konuştuk. Halıları da yıkamaya vereceğim bu ay içerisinde.Hanimlar haftalik temizlik listesini bende takip edecegim. Bende , haftada 1 yardimci alacagim. Derin temizlik icin. Ayda 1 cam silmeye aliyordum. Simdi onu hsftada bir, duzenli sekilde almak istiyorum.
Kafamda bir temizlik rutini var ama onetilete acigim.
Ne güzel haber! Gözünüz aydınBakıcı ablamız az önce aradı. Bugün doktor kontrolü vardı. Mayıs'tan sonra işe başlayabilirsin, eskisinden sağlam oldun demiş doktor
Gözün aydın inan senin adına çok sevindim, her şey gönlünce olsun...Bakıcı ablamız az önce aradı. Bugün doktor kontrolü vardı. Mayıs'tan sonra işe başlayabilirsin, eskisinden sağlam oldun demiş doktor