Popüler Konu Verimli Rutin

Yok yok en az eşyayla en yüksek verimi hedefliyorum :)
sayıyla alıp çocuğu da doğuştan minimalist yapmayı düşünüyorum :KK70:
Açıkçası kıyafete henüz özendiğimi söyleyemiycem ama zaman geçtikçe onu da alayım bunu da alayım moduna geçerim diye korkmuyorum değil. Kontrolümü kaybetmeden akıllıca alışveriş yaparım umarım önerilerin sayesinde :KK200::KK200:
Ya bu da benim en istedigim.
1 oglum var 2.erkek.
Oglumdan sakladiklarim var..
Giysiler, beşik, ana kucağı, yürüteç, salincak,oyuncaklar.
Şuan hastane çıkışı, biberon, emzik, zıbın gibi eksiklerim var sadece.

Bir de baston bebek arabası
Oyun halısı ve mama sandalyesi alicam.
Hatta doğmadan alip koymak istiyorum kenara indirimden.

Hem uyguna hem de ise yarayan seyleri almak hedefim.
Zaten bundan sonra dagiticam saklamicam.

Yok yok en az eşyayla en yüksek verimi hedefliyorum :)
sayıyla alıp çocuğu da doğuştan minimalist yapmayı düşünüyorum :KK70:
Açıkçası kıyafete henüz özendiğimi söyleyemiycem ama zaman geçtikçe onu da alayım bunu da alayım moduna geçerim diye korkmuyorum değil. Kontrolümü kaybetmeden akıllıca alışveriş yaparım umarım önerilerin sayesinde :KK200::KK200:
Ben kontrolü hamileliğimin son ayında kaybetmiştim.:olamaz: Herşey çok acil ve önemli gibi görünüyordu. Bu sefer daha şuurlu gideceğim inşallah.

Ben kontrolü hamileliğimin son ayında kaybetmiştim.:olamaz: Herşey çok acil ve önemli gibi görünüyordu. Bu sefer daha şuurlu gideceğim inşallah.

Ya benim de anneannemle başa çıkmam lazım
Daha kaç sene önceden 2 tane battaniye verdi Bebek battaniyesi
Hiç de sevip kullanacağım gibi değil
Şimdi iki tane daha almış daha hala yetmez diyor
Bebek aynı anda kaç battaniye ile örtünebilir?
Bi de kıyafetler falan almış galiba
Keşke hediyeleri para olarak yapsalar :) ben de istediğimi alsam
Şimdi napıcam diye yine düşünüp durucam

Ya bu da benim en istedigim.
1 oglum var 2.erkek.
Oglumdan sakladiklarim var..
Giysiler, beşik, ana kucağı, yürüteç, salincak,oyuncaklar.
Şuan hastane çıkışı, biberon, emzik, zıbın gibi eksiklerim var sadece.

Bir de baston bebek arabası
Oyun halısı ve mama sandalyesi alicam.
Hatta doğmadan alip koymak istiyorum kenara indirimden.

Hem uyguna hem de ise yarayan seyleri almak hedefim.
Zaten bundan sonra dagiticam saklamicam.
Ben de bebek hastane çıkışı ve emzik alacağım. Onun dışında kıyafetler yeterli görünüyor. Puset oto koltuğu, beşik, oyun halısı falan duruyor zaten.
Ikea'nın 50 liralık bir mama sandalyesi var. İnanılmaz kullanışlı. Ben dünya para verip chicco'nunkini almıştım. Sonra ikea'nın şu restaurantlarda olan beyaz mama sandalyesini aldım. Sürekli de onu kullandım. Temizliği ve taşıması kolay, ucuz. İçine minderi de ayrı satılıyor.

Depoya kıyafetleri koyarken gruplayarak ayırmıştım. Yeni doğan, 6-12 ay, 1 yaş, 2 yaş gibi. Yenidoğanı getirdim eve. Ütüleyip yerleştireceğim. Sonra bu kutunun işi bitince elden çıkartıp diğer kutuyu depıdan getireceğim. Sadeleştirdiğim evimin bebek eşyası istilasına uğramasını istemiyorum:)

Bi de o var tabi. Çok fazla hediye geliyor. Ben küçük gelen ya da beğenmediğim hediyeleri değiştirme kartı varsa değiştirdim yoksa başkalarına hediye götürdüm. Kızımın tüm bebekliği boyunca iki tane penye battaniye kullandım ben:))

ben kendimin beğendiği ürünleri marka model ve fiyatına göre liste yapmıştım. hediye almak isteyene listemi gösterdim onlarda bütçelerine uyan hediyeyi seçtiler. böylece hem onlar ne alsak diye düşünmedi hem benim beğendiğim eşyalar alınmış oldu. tavsiye ederim liste işini

elecda elecda canim cok tesekkur ederim.
Hemen favorilere ekledim. Bebek arabasinj ankarada nerden aldin?
Rica ederim canım. Çok tebrik ederim. Allah yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bebek arabasını ve oto koltuğunu İstanbul yolunda A city'nin orada Babymall mağasından almıştım. Epey çeşit var orada.

elecda elecda konunuzun 49.sayfasındayım, işi gücü bıraktım takip ediyorum
Çok faydalı bilgiler ögrendim, tamda minimal yaşamak ile ilgili araştırırken..
Roman okur gibi sayfaları okudum, çok akıcı ve sakinlik veren yazım olmuş.
Ellerinize ,kalbinize, saglık..

elecda elecda konunuzun 49.sayfasındayım, işi gücü bıraktım takip ediyorum
Çok faydalı bilgiler ögrendim, tamda minimal yaşamak ile ilgili araştırırken..
Roman okur gibi sayfaları okudum, çok akıcı ve sakinlik veren yazım olmuş.
Ellerinize ,kalbinize, saglık..
Hoş geldiniz:KK50:
Güzel mesajınız için teşekkürler :KK200:

elecda elecda canım 100 ve 104. sayfaları okudum.. ne kadar da güzel bilgiler.. son zamanlarda çocuk odası yaptırmak için gelgitller yaşıyordum hatta diğer topikte son kararımı yazmıştım. park yatağını odama kuracam kendi dolabımdan bebeğe de yer yapacam öylece gittiği zamana kadar gitsin.. biraz büyüdü mü ilgi alanına göre güzel bi oda hatta genç odası yaparım :) şimdi bu kararıma daha emin oldum :)

ben de çamaşır suyu yerine alternatif düşünüyorum. ne yapsam istediğim beyazlıgıbulamadım cunku. kubdef kubdef bak bakalım bu nasıl sence
yerıne kullanılan seylerde kımyasal.

gecende bı arkadasım bana hedıye bır urun getırdı helal sertıfıkalı ve dogal dedı bi kac kere denedım muthıs temızlık ama yıne kımyasal.

lavabo evye ocak limon tuzu karbonat her ıse yarıyor. altarnetıf olafak beyaz sabun sırke..

çamasırlar beyazlasın dıye bir suru deterjan almaktansa deterjana vereceğim parayı yenı gıysıye verırım. net. bu benım fıkrım sayfayı ıncelıcem guzel fıkırler emınım kı vardır :)

elecda elecda canım 100 ve 104. sayfaları okudum.. ne kadar da güzel bilgiler.. son zamanlarda çocuk odası yaptırmak için gelgitller yaşıyordum hatta diğer topikte son kararımı yazmıştım. park yatağını odama kuracam kendi dolabımdan bebeğe de yer yapacam öylece gittiği zamana kadar gitsin.. biraz büyüdü mü ilgi alanına göre güzel bi oda hatta genç odası yaparım :) şimdi bu kararıma daha emin oldum :)
Canım odasını kurmak için bence en ideal zaman, 2,5-3 yaş arası. O aralıkta emzirme işi de bitmiş olduğu için oda ayırma ile uğraşma zamanı gelmiş anlamına geliyor. Güzel bir oda kurup, odasında uyumasını konusundaki geçişe çocuğu heveslendirebilirsin. Kızıma3 yaşında montesorri tarzı bir oda kurduk. Odasındaki bütün eşyalar kendi boyuna göre ve kendi başına kullanabilir şekilde. Hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum ama fotoğraflarını burada paylaşmıştım.

X