Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar,

Yoğun bir iş haftası ve yoğun bir haftasonu oldu. Bugün bir arkadaşıma kahvaltıya davetliydik. Yeni ev aldılar ve bir süre sonra bebekleri oldu. Kızımla yaşıt bir de kızları var. Cuma akşam haber verdiği için, dün hiç hazetmediğim halde kızımla avm'ye gitmek zorunda kaldık. Ev hediyesi olarak bir büyük bir küçük resim çerçevesi, büyük kıza hediye pony, küçük bebiş için de alt üst takım aldım. Tabi kızıma da aynı ponyden alındı Oyun alanı, avm'de yemek derken hem pahalı hem de yorucu bir gün oldu. Dün çiftlik kargosu geldiği için akşam yoğurt mayala, buzdolabının içini sil, kahvaltı kaplarını değiştir gibi işlerle uğraştım.

Bugün sabah arkadaşa kahvaltıya gittik. Eve gelmemiz 15:00'i buldu. Gelir gelmez mutfağa girdim. Bugün ve yarın için tarhana çorbası ve barbunya yemeği, salı-çarşamba için ise taze fasulye pişirdim. Çarşamba biber dolması pişireceğim, Perşembe-Cuma'da o yenecek. Eşim şimdi kızımı alıp çıktı. Ben de biraz dinleneceğim.

Yarın kızımın bir arkadaşı ve annesi ile birlikte Ali Kuşçu Gözlemevine gideceğiz. 23 Nisan için bir etkinlik programı yapmışlar. İlk defa gideceğiz. Bu ara uzay ile ilgili kitaplar okuduğumuz için kızımın ilgisini çekeceğini tahmin ediyorum.

Canım merhaba, baş kısmının arkaya doğru yatabilir olması önemli, uyuduğunda konforlu oluyor, adac testini geçmiş olması önemli, bir de isofixli olmasını tercih etmiştim. Biz besafe izi comfort x3 isofixli aldık,pahalı bir ürün ancak Black friday indiriminden 1250 ye almıştık. Besafe in kemerli olanlarına da bakabilirsin daha uygun. Besafe bildiğim kadarıyla piyasadaki en yüksek koltuk dışarıyı rahatça izlemesi açısından tercih edilebilir

Günaydın kızlar,
koltuklardan konuşmuşsunuz 15-36 kg almam lazım uyuyabileceği şekilde olan var mı bu aralıkta? Bizimki yola dayanamıyor. Yazın bol bol geziyoruz şu an kreşe bırakıp almamız 5 dk sürdüğü için çok sıkıntı etmiyorum ama bir an önce de almalıyız. 15-36 kg ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler canım. Araba isofixli o yuzden kemerli almayacağım . Söylediklerine dikkay edeceğim

Yüksek olması iyi çünkü oglum da dışarıyı izlemeyi seviyor ve kendisi ufak tefek olduğu icin pek göremiyor

Epey bir yoğun geçirmişsiniz. Biz de dün avm ye gittik, eşimin evde olmasını bekliyorum avm için çünkü yol bur saat :S ve tek başıma asaf ile gidemiyorum. Hiç ama hiç sevmiyorum avm leri, biz de hediye almak için gittik. Perişan halde wve geldik , asaf sanıyorum ki 30-40 defa yürüyen merdivenlerden inip çıktı

Römer biraz pahalı geliyor ama duruma göre biraz daha bekleyip işe başladığımda alabilirim.

Bu arada oyuncak mevsunu nasıl yapıyorsun? Yeni oyuncak alınacaginda neye göre ve ne zaman alınıyor? Her istediğinde alıyor musun? Aynısından alması ne kadar doğru? Şu oyuncak konusu karmaşık :)))

Bizim şu an kullandığımız koltuk Cybex Solution Q3 Isofix 15-30 kg
Başın iki yanında baş dayaması var. Koltuk yatmıyor ama bu dayama kısımları sayesinde kafası düşmüyor. Ben memnunum.

Römeri'in ikinci ellerine de bakabilirsin. Temiz ürünler denk gelebiliyor bazen.

Oyuncak konusunda bir düzenimiz yok malesef. Bu ara pony'lere sardı. Lisanslı oyuncak olduğu için tanesi 70-80 lira civarında.

Bir de okulda her pazartesi oyuncak günü. Birbirlerinden görüp ben de şu oyuncaktan istiyorum diye eve geliyor.

Hediye olarak aynı oyuncağı almazsam, bana ne zaman ondan alacaksın diye beni yiyip bitiriyor. Benim bulduğum çözüm avm'ye çok mecbur kalmadıkça beraber gitmemek. Gidince alınıyor mecbur. Oyuncakçıya girdiğinde bir tane seçim hakkın var diyorum. Arkadaşı ve kendi için bir oyuncak seçiyor. İkinci talebi kesinlikle almıyorum. Evden de düzenli aralıklarla oyuncakları gönderiyorum. Dün mesela peluş oyuncaklarının olduğu kutuyu döktüm önüne. Oynamadıklarını ayır vereceğim dedim. Ayırmış birkaç tane. Bir de o fark etmeden kilere kaldırdığım bir kutu oyuncak vardı. 2 ay tuttum orda, hiçbirini sormadı. Bu hafta onları da vereceğim. Ama bu oyuncak işinden kesinlikle çok sıkıldım.

Rica ederim canım. Benim oğluş da küçük o yüzden tercih etmiştik sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil

elecda canım cevizhaneden yumurta ve çiğ fıstık aldım, yumurta da başarılı ama özellikle fıstığı tuttum teşekkürler
Rica ederim canım. Çiğ fıstığı ben de alıp işe getiriyorum. Yoğurdun içine karıştırıp saat 15:00 gibi ara öğün olarak tüketiyorum. Akşam yemeğine kadar epey tok tutuyor.

Ben oranın tahinini de beğeniyorum. Susam kokuyor. Kızım çikolata istiyorum diye tutturduğunda bal ike karıştırıp koyuyorum önüne:)

elecda aldığın fıstık kavrulmuş mu ? Kabuklu mu?
Siteden baktım ama anlayamadım
Çiğ fıstık canım. İstersen kabuklu istersen iç fıstık olarak gönderiyorlar. Ben kabukla uğraşmak istemediğim için "Yer Fıstığı İçi" adlı ürünü alıyorum. 1kg ve yarım kg olarak iki seçenek var. Önce yarımlık alıp deneyebilirsin. Kavrulmadığı için acımsı bir tadı var.

Geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşir cocuklar hasta olunca hayat duruyor
Oğlunuza hiperaktivite olduğunu ilk nasıl tespit ettiniz ?

Elecda 23 Nisan etkinliği nasıl geçti ? Elacgm mutlu oldu mu ?
Uzayla ilgili hangi kitapları okuyorsunuz? Bende kızıma hergun okuyorum henüz farkında olmasa da :) Kendim içinde başladım kısa sureli olsa da vakit ayırıyorum :)

Bilgisayarlar genel de evde kullanım halinde okula gerekli durumlarda götürüyorum. Bir tanesini kaldırdık.Televizyonun evde olup olmaması konusunda henüz net bir karara varamadık. Film konusundaki önerini dikkate aldım öyle yazmak istedim. Eşimle dün gece kızımız uyuduktan sonra izledik. Elecda önerilerin için teşekkürler :)

Elecda oyuncakları İpek için kullanmayı düşünmez misin ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…