Nisan Ayı Bütçesi Geçen ay 1500 lira ile geçinmeyi denedim ve başaramadım
Bu nedenle bu ay 2200 lira ile yola çıkıyorum. Bu rakam rutin ödemeler haricindeki alışverişler için ayırdığım tutar. Yani faturalar, kredi ödemeleri vs. hariç. Genel kapsam mutfak, ev ihtiyaçları, dışarıda yemek veya aktivite, kızımın ve benim ihtiyaçlarım.
Maaşım dün yattı. Dün sabit ödemeleri yapıp, bir miktar dolar aldım. Geçen ay harcama yöneticisi diye bir program indirmiştim. Dün itibariyle gelir kısmına 2200 lira yazdım ve çiftlik ödemesi ile ilk veriyi programa girdim. Bu programın avantajı kalan bakiyeyi sürekli görebilmek bence. Bi dur şu kadar paran kaldı uyarısı gibi
Bu ay kızımın biten omega-3 şurubu alınacak. En son 35 lira civarıydı. Benim yüzüm için kullandığım nemlendirici ve güneş kremi aynı anda bitti
Cildim hassas ve alerjik ve bir kısımda rosea olduğu için doktorun yazdıkları dışında birşeyler denediğimde ki geçen ay denedim, sonuç kötü oluyor. Cildim reaksiyon veriyor. Bu nedenle internetten sipariş verdim. İki krem 130 lira tuttu.
Kızıma spor ayakkabı almam gerekiyor. Işıklı, simli ve pembe olması gerekiyormuş
Benim seçtiğimi giydiği dönem eskide kaldı.
Spor ayakkabının kaliteli olmasını önemsiyorum. En uzun süreli kullandığı ayakkabı bu oluyor çünkü. Koşarken, hoplarken, zıplarken ayak sağlığını tehdit etmeyen bir ayakkabı seçmem gerekiyor. Sketchers hem kızımın hem benim beklentilerimi karşılıyor ancak pahalı gerçekten. Konuya ilişkin biraz araştırma yapmam gerekiyor.