Popüler Konu Verimli Rutin

elecda elecda her yıl yanıma 2 ay yardımcı alınır.
o kadar değişik kişilerle çalıştım ki.
seni çok iyi anlıyorum.

Başta makineleri görünce korkuyolar.
Ortamı tanıtıyorum,
Kendi deneyimlerimi anlatıyorum yaptıgım hataları sonra kendime sistem kurduğumu
kurallarımı anlatıyorum sonra
en son ögretiyorum yapması gerekenleri ve süreç başlıyor.
kimisi pes ediyor.
Ben önceden arkadaş gibi davranırdım.
baktım ki işler böyle yürümüyor.
kontrol mutlaka birinde olması gerekiyor.

öyle okuyunca benimde anlatasım geldi :)

elecda elecda her yıl yanıma 2 ay yardımcı alınır.
o kadar değişik kişilerle çalıştım ki.
seni çok iyi anlıyorum.

Başta makineleri görünce korkuyolar.
Ortamı tanıtıyorum,
Kendi deneyimlerimi anlatıyorum yaptıgım hataları sonra kendime sistem kurduğumu
kurallarımı anlatıyorum sonra
en son ögretiyorum yapması gerekenleri ve süreç başlıyor.
kimisi pes ediyor.
Ben önceden arkadaş gibi davranırdım.
baktım ki işler böyle yürümüyor.
kontrol mutlaka birinde olması gerekiyor.

öyle okuyunca benimde anlatasım geldi :)
Arkadaşça davranmak kesinlikle işe yaramıyor. Bir de ima ile karşındakine üstü kapalı mesaj da vermemek gerekiyor. Ne istiyorsan ya da istemiyorsan açıkça söylemek lazım:)
Ben bir de birşeyi anlattıktan sonra "Anladın mı?" diye soruyorum. "Evet" deyince "Ne anladın bir anlat" diyorum. Şimdiye kadar benim anlattığımı %100 anladığı olmadı:KK48: Dikkatini vererek dinlemiyor çünkü. Ama böyle soracağımı artık bildiği için dinleme konusunda daha gayretli:))

Arkadaşça davranmak kesinlikle işe yaramıyor. Bir de ima ile karşındakine üstü kapalı mesaj da vermemek gerekiyor. Ne istiyorsan ya da istemiyorsan açıkça söylemek lazım:)
Ben bir de birşeyi anlattıktan sonra "Anladın mı?" diye soruyorum. "Evet" deyince "Ne anladın bir anlat" diyorum. Şimdiye kadar benim anlattığımı %100 anladığı olmadı:KK48: Dikkatini vererek dinlemiyor çünkü. Ama böyle soracağımı artık bildiği için dinleme konusunda daha gayretli:))

ben not al istersen diyorum :)
mesela analiz yapmayı ögretiyorum.
sonrasında numune gelince ben yapıyım mı diyen cıkmadı hiç.
benim dememle kalkıp yaptılar.
Ahh ahh ben herseye atlardım çaylakken :)

ben not al istersen diyorum :)
mesela analiz yapmayı ögretiyorum.
sonrasında numune gelince ben yapıyım mı diyen cıkmadı hiç.
benim dememle kalkıp yaptılar.
Ahh ahh ben herseye atlardım çaylakken :)
Sanırım bizim nesil öyleydi Mia. Ben de herşeyi öğrenmeye çalışırdım.

Nisan ayı listelerimin güncellemesini yapayım.

Acil İhtiyaçlar
1. Nemlendirici krem-tamam
2. Güneş kremi-tamam
3. Omega-3 şurup-tamam
4. Vizon rengi pantolon çorabı-7 adet-tamam
5. Kızıma beyaz külotlu çorap-tamam
6. Kızım için spor ayakkabı-yarın halledilecek
7. Fırın eldiveni-tamam
8. Çöp ayırma kutusu ( geridönüşüm)-tamam
9. Bıçak bileyleyici-tamam
10. Mutfak için el havlusu-tamam

Acil Olmayan İhtiyaçlar
1. Salon için lambader
2. Yatak odası için 2 adet abajur
3. Mutfak için duvar saati
4. Balkon mobilyası
5. Ev tipi kasa
6. Kızımın odasına çöp kovası

İstekler
1. Balkon için yatay saksılar ve çiçek
2. Yatak odası için dekoratif kırlent-internetten sipariş verdim.
3. Çay bardağı takımı
4. Kahve fincanı takımı
5. Yeni çatal-bıçak seti
6. Saten nevresim takımı

Bu ay elden çıkarılacaklar
1. Hediye çift kişilik nevresim takımı-verildi
2. Hediye gelen büyük dekoratif kase-verildi
3. Hediye gelen fincan takımı
4. Eski çay bardakları
5. Kullanılmayan gümüş takılar-verildi
6. 1 adet tek kişilik nevresim takımı
7. 1 adet iki kişilik nevresim takımı
8. Kızımın kullanmadığı taç ve tokalar-verildi

Nevresim takımılarını yarın h&m'ye götüreyim diyorum. 10 lira hediye çeki veriyorlar. 50 lira üztü alışverişte kullanılıyor. Kızıma oradan kolsuz elbiselerin üstüne giymek için zaten pareo alacağım. Eski çay bardakları yenilerini alamadığım için beklemede. Madame Coco'dan resmini aşağıya yüklediğim bardakları beğendim ama mağazasında kalmamış. Yarın da bulamazsam internetten sipariş verebilirim.

Eklentiler

• IMG_2997.JPG
    IMG_2997.JPG
    35,5 KB · Görüntüleme: 310
Tamam canım. Niyetim okuduğum pedagoji kitaplarının kendimce önemli bulduğum kısımları maddeler haline getirerek burada paylaşmak. Önümüzdeki hafta niyetim var.
Süper canım, emeğine sağlık. Kitap tavsiyesinde bulunmuştun,pek çoğunu aldım okuyorum, yeni tavsiyelerin de olursa paylaşırsan sevinirim.

Nisan Ayı Okunacak Kitaplar

Mart ayının son haftasında aldığın ve bu ay içerisinde okumayı planladığım kitaplar şunlar:
1. Dünya Ağrısı-Ayfer Tunç
2. Uçan Tabut- Pınar Eğilmez
3. Beni Onlara Verme- Tarık Tufan
4. Uzun Harmanlarda Bir Davetsiz Misafir-Sezgin Kaymaz
5. Çizgi Pijamalı Çocuk-John Boyne

Telefonumun notlar bölümünde okunacak kitaplar adında bir başlık oluşturdum. Önerileri ve ilgimi çeken kitapları burada topluyorum. Kızım uyuduktan sonra yaklaşık bir saati kitap okumaya ayırıyorum. Haftasonları daha uzun okuma zamanları yaratma şansım oluyor. Parka giderken yanıma mutlaka kitabımı alırım mesela.

Bu ay daha önce okumadığım Türk yazarlarının kitaplarını aldım. Okududuktan sonra yorumlarımı paylaşırım.

Günaydın,

Yoğun bir haftasonundan sonra işe geldiğim Pazartesi sabahlarını seviyorum. Güne ve haftaya başlamadan 1 saat kadar bir yorgunluk giderme zamanı tanıyorum kendime.:kahve: 10:00'da haftalık planı gözden geçirir, günlük planı son hale getirir ve başlangıcı yaparım.

Cumartesi günü kızımın kreşten arkadaşının evine davetliydik. Giderken, çocuklar için "Üç Kedi 1 Dilek" kitabını hediye olarak götürdüm. Bu kitap çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Sara Şahinkanat ve Ayşe İnal ikilisinin güzel işler çıkardığını düşünüyorum. Aynı ikilinin "Annemin Çantası", "Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor" ve "Üç Kedi 1 Canavar" kitaplarını da çok severek okuyoruz.

Oradan çıktıktan sonra avm'ye gidip kızıma spor ayakkabı aldık. Ayağı şu an 27,5 numara. Ayakkabıyı 29 numara aldık. @Kaizen S niyetlendiğimiz pembe olandı ancak 30 numara ve üstü kalmış. Bu nedenle kızım yıldızlı ışıklı olanı seçti. Sketchers'ın ayakkabıları pahalı ancak yaklaşık 1-1,5 sene giyiyor ve hunharca kullanmasına rağmen ayakkabıya birşey olmuyor. İkinci de de kullanırım diye tahmin ediyorum.
Kendime de açık renk kot kumaşından ince bir hamile pantolonu aldım. Aynı mağazadan kızım da kendine kırmızı bir lohusa tacı aldı:olamaz:

Pazar günü sabahtan eşimin halasına kahvaltıya, öğlen de benim kuzenime öğle yemeğine davetliydik. Eve gelişimiz akşam 18:00 oldu. Kızımın banyosu, evin toparlanması derken günü bitirdik.

Keyifli bir haftasonu oldu. Umarım sizlerin de öyle geçmiştir.

Eklentiler

• IMG_3030.PNG
    IMG_3030.PNG
    157,6 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_3031.PNG
    IMG_3031.PNG
    164,5 KB · Görüntüleme: 140
X