- 16 Ekim 2019
- 131
- 418
- 36
Merhaba, bir takım günlük aktivitlerimi rutine oturtmaya çalışıyorum..Nasılsın, nasıl geçiyor günlerin
Ama evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef. Sürekli bir dağılma hali oluyor.
Bazen boşvermişlik de hoşuma gidiyor. Ama düzen ve rutini de çok seviyorum. Ve ruhsal olarak daha iyi oluyor.
Pazartesi itibari ile to do list yapıp devam edeceğim. Bir dönem 2 ay böyle ilerlemiştim.
Kendime yeni kitap siparişleri verdim sizinle de paylaşmak istiyorum.
ÇİRKİN KADINLAR İÇİN HAYATTA KALMA REHBERİ -CEREN CERAN(Sosyal medyada denk geldiğim,önerilen bu kitabı almamdaki sebep, elimden bırakamadan günlük hayattan olan yorumlarla 20 li yaşlardaki gibi kitap okuma tadını alabilmek
101 SORUDA KURAN EMRE DORMAN (Dini bilgileri ögrenmek ve yenilemek için.Ezbere din değil sorgulayan ve cevabı olan yönleriyle ilerlemek istiyorum. )
GÖZLERİN NURU NAMAZ CEMALNUR SARGUT (Cemalnur Hocan'ın sıcak ve samimi gelen yanı var.Dini sevdirerek ilerleyen bir dili var.Birkaç kitabını daha önce okudum.Videolarınıda izlerim. Bana farklı bakış açısı kazandırdı. Gerçekten namazı hayatıma dahil etmek istiyorum.Kandil geceleri hariç kılmıyorum,hatta onları bile erteledim gibi.İnançlı bir insanım ve bunu hayatıma daha çok dahil etmek istiyorum.
KIRMIZI PELERİN GÜLSEREN BUDAYICIOGLU (Bir çok kitabı su gibi akan dilini ve sürükleyici kısmını sevdiğim yazarlardan. Psikolojik görüşleri ve hayattaki örneklemeleri çok yerinde ve bizim toplumumuza çok hitap eden. etkileyen görüşleri olan yazar. Son zamanlarda dizileri ile ön plana gelsede ki, hiç hazetmedim bu yönünü. Öncesinde kitaplarını ve videolarını izlediğim için devam ediyorum.
Son düzenleme: