- 4 Eylül 2019
- 334
- 1.159
Çok geçmiş olsun sevgili binhuzunluhaz, ben eski sayfaları okuyorum ve okurken ara ara sizin profilinize baktım, sizi çok merak etmiştim annenize şifalar dilerim, hoş geldiniz sizin yazdıklarınızı severek okuyordum.Herkese merhaba, (binhuzunluhaz nickim iptal olmuş, neden anlamadım)
Çok uzun zaman oldu yazmayalı, ara ara okuyordum sizleri.
Umarım herkes iyidir. Oldukça can sıkıcı bir süreç geçirdik, annemin beyine pıhtı atması ile başlayan ve annemi yatağa bağımlı hale getiren sürece yeni yeni adapte olabildim. Artık ben de kendimle ilgili kısımlara tekrar adapte olmaya başladım.
Her şey bir garip hal aldı. Bu süreçte öyle güzel deneyimler, duygular yaşadım ki, olumsuz tarafları olduğu kadar olumlu tarafları da oldu benim için. Hiç bir şeyin aslında kontrolümüzde olmadığını öğrendim, tam teslimiyet nasıl oluyormuş bu süreçte idrak ettim, kendimi sabırsız bilirdim ama oldukça sakin ve sabırlıymışım, buna çok şaşırdım.
Kendimi ve yakınımdakileri tanımama vesile olan ve hala devam eden bu sürece teşekkür edeceğimi söyleselerdi asla inanmazdım.
Artık sık sık yazacağım ben de: ) Sevgiler hepinize.
elecda şifalar dilerim çok geçmiş olsun günlük paylaşımlarını hevesle bekliyorum.