- 3 Haziran 2009
- 7.390
- 28.903
- 41
MerhabaMerhaba,
Ben yıllardır bu konuyu takip eden sessiz okuyucuyum. Hatta üzerime çöken ataleti yenebilmek için bile ara ara kimse yazmamış olsa da rastgele bir sayfa numarası yazar o sayfadan okumaya başlarım tekrar. Başta elecda olmak üzere bu topiğe yazan herkesten çok şey öğreniyorum. Sürekli yazabilmeyi çok isterim ama yazamasam da ara ara ben de oluşturduğum "verimli rutin"lerimi paylaşmak isterim. Şu sıralar rutin haline getirmeyi çok istediğim şey sabahları erken kalkmak. İşim gereği 07.30'da evden çıkmam gerekiyor, son bir haftadır kendime zaman ayırabilmek için 05.30'da kalkıyorum şimdilik zor gelmiyor kalkmak ama akşamdan şartlıyorum resmen kendimi kalkabilmek için. Güneşin doğuşunu seyretmek güne çok güzel başlamamı sağlıyor.
05.30'dan 06.00'ya kadar namaz ve Kur'an okuması yapıyorum.
06.00-06.30 kitap okuyorum, şu anda Jessie Inchauspe'in Glikoz Devrimi kitabını okuyorum, kitap sayesinde beslenme düzenimde de iyileştirmeler yapıyorum eğer isterseniz size içerisindeki "Doğru Beslenme Tüyoları"ndan kesitler yazabilirim.
06.30-07.00 arası mail kontrolü ve bu konunun geçmiş sayfa okumalarını yapıyorum.
07.00-07.30 hazırlık ve evden çıkış.
18.00 gibi de eve dönüyorum 20 aylık bebeğimi alıyorum, biraz gezintiye çıkıyoruz biraz oynuyoruz, akşam yemeği, biraz Niloya izlemesi, biraz sohbet biraz kitap sonra yatış.
Bebeğim 22.00'de uyuyor ben de 23.00'e kadar etrafı toparlayıp kitap okuyarak uyuyorum.
Şimdilik günlük rutinlerim bu şekilde herkese anlamlı, verimli bir hayat dilerim, sevgiler ve saygılar :)
Hoş geldiniz
Bence 20 aylık bebek ile çok güzel bir düzen kurmuşsunuz. Gerçekten tebrik ederim