Akşamları kaçta uyuyorsun? ki bebekli hayatta düzen kurmak kolay değil. Kendini bu anlamda kötü hissetme. Hepsi geçici :) ama işteki sürecini düzenlemek senin elinde. Ufak ufak başlamak işleri kolaylaştırıyor. 30dk çok gelirse, 15 dk iş 5 dk mola yapabilirsin .Öncelikle sen ve @elecdanın sabah rutinlerine hayranım. Ben kendimi resmen spatulayla kazıyorum sabahları yataktan, hızlıca üstümü değiştirip kahvaltı yapıp evden çıkıyorum, ancak işe yetişiyorum. Şimdilik bahanem oğlanın gece çok emmeye kalkması, bakalım emzirme bitince biraz düzene girebilecek miyim:)
Serbest zamanların nasıl geçiyor iki gündür? Bu zamanlarımızı paylaşarak farkındalığımızı arttırmalıyız bence, çok güzel zamanlar var aslında zamanı kullanmayı bilene
Öneri için çok teşekkür ederim. Miele aldım dün.Nacizane fikrimi belirtmek istiyorum ev aletlerinde özellikle süpürge ve ütüde philipsin üzerine tanımam. Kalabalık bir aileyiz tüm kadınlar inanılmaz memnunuz philipsten.
Zaman bloklama gerçekten çok işe yarıyor. Ben de çok kullanıyorum.iki gündür kendime blok zamanlar yapıyorum. 30 dk blok mesela, ama o bile iyi geldi. Kitap okurken de 30dk telefona bakmıyorum resmen okuduğumu daha iyi kavramaya başladım:)) daha istediğim düzeyde değilim, teelfon kullanımım fazla ama geçen haftaya göre epey iyi durumdayım:) elle görünür somut olarak görüyorum işte bitirdiğim işleri
Evet daha çok günlük konuşmayı rahat yapabilmek için cümleleri kalıplar yoluyla öğreten bir program. Öncelikle haftanın 7 dersini dinleyerek, eş zamanlı okumaya çalışıyorsun. Sonra metni takip ederek, aynı cümleleri tekrarlıyorsun. Sonra grammer, kelime yapılarını çözümleme kısmı var. Ardından tekrar dinleme antrenmanı var.speaking konusunda mı faydalandın bu siteden? nasıl bir düzeni var? Çocuklar biraz büyüyünce speaking konusuna eğilmek istiyorum da
Yanımızda tablet, boyama kitabı, etkinlik kitabı getirdik. Benim iş yerimde genç ablalar da var. Onlar baya ilgilendiler sağ olsunlar. Yoksa iş yerinde çocuk oyalamak gerçekten zor. Süpürge Miele aldım.Merhaba, ben de bazen kızımı işe getirmek istiyorum ama burda da çok sıkılıyor ve beni darlıyor, işlerimi engelliyor. İpek ile iş deneyimin nasıl oluyor, onu nasıl oyalıyorsun?
Eelektrikli süpürge olarak bende philips maraton var çok memnunum,tavsiye ederim. Ayrıca eve gelen kadına verilmek üzere rowenta alanları da duydum, bir bakmanı öneririm.
Benim tavsiyem eve iş getirmemen ve işleri gün içerisinde halletmezsen, ertesi gün bu durumla baş etmen olur. Böylece iş yerinde oyalanma durumunun da çözüleceğine inanıyorum.İyi annelik
Oğlum doğduğundan beri kızımı ihmal ettiğimi düşünüyorum, oğlum hareketli bir çocuk olduğu için tüm enerjimizi, vaktimizi alıyor. Kızım genelde bizim yanımızda yancı oluyır. Yaz tatili dolayısıyla evde şimdi de bakıcının yanında yancı oluyor. Oğlumu uyutmak zor olabiliyor ve sat geç oluyor genelde o saatten sonra da yorgun oluyorum kızımla bir şeyler yapmak istemiyorum, çok sıkılıyorum. Bu yüzden başbaşa vakit geçirmek adına öğleden sonra izin aldım, kızımla birlikte nce onun seveceği bir öğlen yemeği yiyeceğiz, üstüne dondurma veya tatlı ve beraber havuza gireceğiz. Birkaç saat de olsa başbaşa vakit iyi gelecektir diye düşünüyorum.
İş hayatında süreyi düzgün kullananam dolayısıyla eve de iş getiriyorum ve bu çocuklarla iletişimimi çok etkiliyor. Son zamanlarda çocuklarla başbaşa bir şeyler yapmayı zaman kaybı gibi görmeye başlamıştım. Siz çocuklarınızla nasıl başbaşa vakit geçiriyorsunuz? neler yapıyorsunuz?
Ben de çok beğendim, örneğin metin yazma kisminda bı bakiyorum cümle kendiliğinden çıkıyor, tatil arası uzaklastim şimdi yeniden başladım immersion kismindayim, dizi,YouTube kanalı ve şarkı dinleme kısımlarına gün içinde zaman ayırmaya çalışıyorumEvet daha çok günlük konuşmayı rahat yapabilmek için cümleleri kalıplar yoluyla öğreten bir program. Öncelikle haftanın 7 dersini dinleyerek, eş zamanlı okumaya çalışıyorsun. Sonra metni takip ederek, aynı cümleleri tekrarlıyorsun. Sonra grammer, kelime yapılarını çözümleme kısmı var. Ardından tekrar dinleme antrenmanı var.
benim bam telime bastın sevgiliİyi annelik
Oğlum doğduğundan beri kızımı ihmal ettiğimi düşünüyorum, oğlum hareketli bir çocuk olduğu için tüm enerjimizi, vaktimizi alıyor. Kızım genelde bizim yanımızda yancı oluyır. Yaz tatili dolayısıyla evde şimdi de bakıcının yanında yancı oluyor. Oğlumu uyutmak zor olabiliyor ve sat geç oluyor genelde o saatten sonra da yorgun oluyorum kızımla bir şeyler yapmak istemiyorum, çok sıkılıyorum. Bu yüzden başbaşa vakit geçirmek adına öğleden sonra izin aldım, kızımla birlikte nce onun seveceği bir öğlen yemeği yiyeceğiz, üstüne dondurma veya tatlı ve beraber havuza gireceğiz. Birkaç saat de olsa başbaşa vakit iyi gelecektir diye düşünüyorum.
İş hayatında süreyi düzgün kullananam dolayısıyla eve de iş getiriyorum ve bu çocuklarla iletişimimi çok etkiliyor. Son zamanlarda çocuklarla başbaşa bir şeyler yapmayı zaman kaybı gibi görmeye başlamıştım. Siz çocuklarınızla nasıl başbaşa vakit geçiriyorsunuz? neler yapıyorsunuz?
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanBu aralar çok duyduğum purest markasının tonik ve peeling için tozunu sipariş ettim, onunla cilt bakım rutinlerime başlamayyı hedefliyorum. Ve tabi ki güneş kremi:))
Çok üşengeç biri olduğum için şimdilik daha fazlasını yapamam boşa hedeflemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?