Kış aylarında 2 veya 3 seans lumecca lazer yaptırıyorum. Yazı daha rahat geçirmemi sağlıyor. Ancak rosa kronik bir hastalık olduğu için tamamen iyileşmesi mümkün olmuyor.Elecda merhaba, rosacea için yüzüne yaptırdığın lazerden/ya da farklı işlem yaptırdıysan ondan memnun kaldın mı?
Merhaba dünyanın en yalnız beyni kitabını okumanızı tavsiye ederim, ergenlere hitaben yazılmış olsa da ebeveynlere de çok şey kattığına inanıyorumSelamlar Hanımlar,
Dün bahsettiğim rutini bugün de uyguladım. Şimdilik iyi gidiyor. Umarım sürdürme konusunda sıkıntı yaşamam. Büyük kızım 11 yaşına yaklaştı. Ergenlik dönemi ile ilgili tavsiye edebileceğiniz ebeveyn kitapları var mı?
Hoş geldinSelamlar Hanımlar,
Nihayet şifre sorunum çözüldü ve giriş yapabildim.
Herkese iyi hafta sonları diliyorum
Bugün sipariş verdim. Çok teşekkür ederim.Merhaba dünyanın en yalnız beyni kitabını okumanızı tavsiye ederim, ergenlere hitaben yazılmış olsa da ebeveynlere de çok şey kattığına inanıyorum
Hangi şemalar. Çocukluktan gelen yanlış inançlar gibi mi?merhaba arkadaşlar, bir kitap önermek istiyorum: hayatınızı yeniden keşfedin.
hayatımızda olan şemaları keşfetmemize olanak sağlıyor ve buna yönelik adımlar atmamızı teşvik eden bir kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?