- 13 Mayıs 2016
- 1.363
- 2.825
- 37
Vayyyy, çok güzel ve ekonomik bir fikir, teşekkürler canımTitatnyum tavalarun kapağı ayrı satılıyor. Bir tane büyük kapak aldım ben. Pilav, makarna yapacağım zaman tavayı kapak ile tencereye çeviriyorum:)
Merhaba en son anneme korkmaz marka mia granit diye geçen şu pilav tencerisini aldım, kendime de alacagım en kısa zamanda. Hem hafif hemde geniş, pilav da harika oluyor trendyolda halen 419 tlGünaydın canlar,
Sevgilielecda ve arkadaşlar pilav tenceresi olarak ne kullanıyorsunuz? Gönül çelikten yana ama kullanışlı değil, tefalin titanyum tenceresi olabilir diye düşündüm.
Bu arada tavalarından çok memnun kaldım
Titatnyum tavalarun kapağı ayrı satılıyor. Bir tane büyük kapak aldım ben. Pilav, makarna yapacağım zaman tavayı kapak ile tencereye çeviriyorum:)
Aynen ben de öyle kullanıyorum. Hatta tefalin çelik tenceresinin kapağı tam oluyor tavaya direkt onla kullanıyorum.Vayyyy, çok güzel ve ekonomik bir fikir, teşekkürler canım
Korkmazın pembesini bir kez almıştım teflonu soyuldu çöpe gitti. Aldıgım seri hatalı mıymış ne.Merhaba en son anneme korkmaz marka mia granit diye geçen şu pilav tencerisini aldım, kendime de alacagım en kısa zamanda. Hem hafif hemde geniş, pilav da harika oluyor trendyolda halen 419 tl
Eki Görüntüle 3260214
MerhabaGünaydın canlar,
Sevgilielecda ve arkadaşlar pilav tenceresi olarak ne kullanıyorsunuz? Gönül çelikten yana ama kullanışlı değil, tefalin titanyum tenceresi olabilir diye düşündüm.
Bu arada tavalarından çok memnun kaldım
Merhabalar.ben sizin durumunuzda olsam okulla konuşurdum kabul ederlerse 2 hafta temmuzda 2 hafta ağustosta gönderirdim. Siz de evde yoksunuz 4 ya 2 ya boyınca anneannede sıkılır.hem okula gitmiş hem evde dinlenmiş olur böylece. Evde olduğu haftanın birinde siz de izin alabilirseniz birlikte bir şeyler yapabilir ya da bir tatile gidebilirsiniz. Babası yazın hiç almayacak mı, ya da gün içün de plan yapmayacak mı?Kızlar merhaba,
Çocuklarınızı yaz okuluna göndermeyi düşünüyor musunuz?
4 yaşında kızım var, okulu bu sene yaz okulu açacakmış.
Babası ile ayrıyız. Tayinle küçük bir yere geldim.
Kızımın tüm sorumluluğu nerdeyse bende.
Düşüncem Eylül ayına kadar göndermemekti.
Dinlensin, hayat zaten zorlu bir maraton en azından bu yaşta erkenden kalk, okula git döngüsünü yılda 3 ayda olsa yaşamasın diye düşünmüştüm.
2 gündür evdeyiz. Gözlemliyorum ve baş etmekte zorlanıyorum.
Anne olarak elbette çocuğumdan rahatsız değilim fakat sürekli istek ve bacağımdan ayrılmaması beni zorluyor.
Ben işteyken annem bakacak.
İş yerimle konuştum, 3 ay boyunca haftada 3 gün çalışacağım. 2 günü evden yürüteceğim.
Kendime ait rutinlerim var, pilates yürüyüş ve başka şeyler.
3 ay boyunca bunlara da ara vermem gerekiyor.
Merhaba.Kızlar merhaba,
Dinlensin, hayat zaten zorlu bir maraton en azından bu yaşta erkenden kalk, okula git döngüsünü yılda 3 ayda olsa yaşamasın diye düşünmüştüm.
Anne olarak elbette çocuğumdan rahatsız değilim fakat sürekli istek ve bacağımdan ayrılmaması beni zorluyor.
İş yerimle konuştum, 3 ay boyunca haftada 3 gün çalışacağım. 2 günü evden yürüteceğim.
İpek 5 yaşında ve Ağustos sonuna kadar kreşin yaz okuluna devam edecek. Eylül’ün 2. haftası da ana sınıfına başlayacak.Kızlar merhaba,
Selamlar Hanımlar,
Cuma akşamı eşimin kız kardeşi ve eşi geliyor. Cumartesi kahvaltıdan sonra yola çıkacaklar. Cumartesi akşam da benim kardeşim ve eşi geliyor. Onlar da pazar sabah kahvaltıdan sonra yola çıkacaklar. Her ikisi de senede bir kez maksimum 1 gece kalırlar. Bu şekilde denk getirmeleri ne kadar da hoş
Böyle olunca cuma günü evden çalışmaya ve öğleden sonra alışveriş ve yemek hazırlığı işleri ile uğraşmaya karar verdim. Birikmiş bazı işlerim var. Terzi, kuru temizleme ve klima bakımı gibi. Onları da aynı güne planlarım.
Bu arada daha önce söylemiştim. Microsoft'un ToDo adında bir telefon uygulaması var. Bir sürü işi takip etmek, oluşturulan listeleri paylaşıma açmak gibi oldukça faydalı tarafları var. Orada avm diye bir klasörüm var mesela. Online alamadığım, ihtiyaç olan her şeyi oraya yazıyor ve avm'ye gittiğimde hepsini hallediyorum. Bunun dışında eşim ile ortak paylaşıma açtığım Market, çiftlik, kırtasiye ve eczane klasörleri var.
Evde dolanırken, herhangi bir şeyin azaldığını veya bittiğini gördüğümde direkt, ilgili listeye ekliyorum. Halledilmesi gereken bir iş gördüğümde işi hemen o an yapamıyorsak, mutlaka listeye giriyorum. Listeler çocuklu evin çamaşır makinesi sepeti gibi, ne kadar uğraşırsan uğraş asla bitiremiyorsun. Bu nedenle listeyi bitirme gayreti ve stresine girmeden sürekli güncellemek, zihinde işlerin birikmemesini sağlıyor.
Bu uygulamanın şöyle bir faydası var. Ben işaretlediğimde listenin tamamlandı bölümüne düşüyor, eşimin listesi de eş zamanlı güncelleniyor. Dolayısıyla ekstra liste ihtiyacı olmuyor.Eşimle whatsao grubumuz var, yapılacaklar ve alınacaklar diye iki tane, biz de oraya yazıyoruz dışarda da liste elimizd eoluyir