Ben kendi adıma ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar mutlu olurum. Sabah saati bana çok iyi geldi, umarım sana da gelir.selamlar hatuncanlar;
bu aralar güne yetişememe ve kendime zaman ayıramamaktan modum düştü. düşündüm de biraz daha erken kalkarsam neden olmasın? normalde 7 de kalkıyorum, bu hafta 5.30-6.00 arası kalkıp sessizlikte yapılabilecek, ev ahalisini uyandırmayacak minnoş aktivitelerimi yapmayı umuyorum.
alışkanlığa dönüşür mü bilmem, bir test sürüşüne ihtiyacım var. bu test sürüşü boyunca buraya yazsam, başınızı ağrıtmam umarım.
aramıza hoş geldin. :))Bugün benim 40. yaş günüm. 40 yaşına girmekten çok memnunum. İmkanım olda 1 gün bile geriye dönmek istemem. Kendimde emeğim var çünkü
Doğum günün kutlu olsun elecda, sağlıklı huzurlu aşk dolu güzel bir yılın olsun!Bugün benim 40. yaş günüm. 40 yaşına girmekten çok memnunum. İmkanım olda 1 gün bile geriye dönmek istemem. Kendimde emeğim var çünkü
Bugün benim 40. yaş günüm. 40 yaşına girmekten çok memnunum. İmkanım olda 1 gün bile geriye dönmek istemem. Kendimde emeğim var çünkü
Nice güzel yıllarınız olsunBugün benim 40. yaş günüm. 40 yaşına girmekten çok memnunum. İmkanım olda 1 gün bile geriye dönmek istemem. Kendimde emeğim var çünkü
Dün itibari ile tam 33 yaşındayım ama hala bu olgunluğa erişemedimSelamlar Hanımlar,
Dün iş çıkışı avm’ye uğradım. Aldığım bir ayakkabıyı değiştirecektim ancak orjinal kutusu olmadan değişim yapmıyorlarmış. Ben de kutuyu atmış bulundum. Neyse giyeceğim artık yapacak bir şey yok.
Mudo’ya girdim. Epeydir düzgün bir tepsi ihtiyacım var. Evde bir tane ikea’nın gri plastik tepsisi var o kadar. Mudo’da yuvarlak ve istediğim gibi bir tepsi buldum. Onu aldım. Oradan da English Home’a girip bir tane bambu kesme tahtası aldım.
Akşam saatlerinde burnum akmaya ve boğazım acımaya başladı. Bugün işe gitmedim. İyi de değilim kötü de değilim. Kendime yayla çorbası yaptım, dinleniyorum.
Aklıma 20’li yaşlarda hastada olsam mutlaka işe gidip kendimi harap ettiğim günler geldi. Sonra da yeni evli olduğum zamanlarda hastalandığımda eşimden beklediğim şeyleri düşündüm.
Şu an geldiğim noktadan çok memnunum. Öncelikle kendime değer veriyorum artık. Çocuğum hastalansa ona nasıl bakacaksam kendime de öyle bakıyorum.
Eşimden de ebeveyn şevkati beklemiyorum. Yanlış çünkü. Ondan sadece destek istiyorum ve istediğim şeyleri açıkça dile getiriyorum. Aklımda kurup yapmasını beklemek ve yapmayınca da olay çıkarmak döngüsü geçmişte kaldı. Açık iletişim kuruyorum. İhtiyacım olan şevkati ben kendime gösteriyorum.
Benim için tam tersi çocukken annem üzerime titrerdi aynısını eşimden bekliyorumÇocuklukta şevkat eksikliği ile ilgili olabilir, en azından bende bu nedenle olduğunu düşünüyorum. İçindeki çocuğun ihtiyaç duyduğu şevkati yetişkin senin vermesi üzerine uğraştım ben de. Sen nasıl bir çalışma yapıyorsun?
Mutlu yaşlar elecda iyi ki varsınBugün benim 40. yaş günüm. 40 yaşına girmekten çok memnunum. İmkanım olda 1 gün bile geriye dönmek istemem. Kendimde emeğim var çünkü
Ne zaman kahve içtiniz bakimelecda 'CIM İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN.
İYİ Kİ TANIŞTIK İYİ Kİ Bİ KAHVE İÇEBİLDİK.
SAĞLIKLA HUZURLA VE ULAŞILMIŞ BİR DOYUMLA NİCE YAŞLAR DİLİYORUM. AİLENLE SEVDİKLERİNLE. İYİ Kİ DOĞDUN:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?