Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar Hanımlar,

Ülkenin gerginliğinden yoruldum. Herkesin bu kadar öfkeli olması, kendi hayatına saygı beklerken, karşındakinin tercihlerini saygısızca yargılaması, bu manasız didişmeye maruz kalmak beni çok zorluyor.

Aslında herkes aynı şeyi istiyor. Hepimiz çocuklarımızı kendi inandığımız değerler çerçevesinde yetiştirmek istiyoruz. Güvenli bir ortamda, rahat ekonomik koşullar içinde yaşayalım, çocuklarımız düzgün eğitim alsınlar, ihtiyaç duyduğumuzda düzgün bir sağlık hizmeti alalım istiyoruz.

Ülkeye bakıyorum, herkes insanların işini iyi yapması gerektiğini düşünüyor ama çoğu insan kendi işini düzgün yapmaktan imtina ediyor. Hep karşıdan bekleme, inisiyatif ve sorumluluk almama hali bizi batağa sürüklüyor.

Dilerim ki herkes kendi etki alanı içerisinde, öncelikle ülke menfaatini gözeterek sürekli gelişim içerisinde olmaya gayret eder ve yaptığı işi önce kendisine saygısından doğru ve düzgün yapmayı ilke edinir.

Selamlar Hanımlar,

Bugün evden çalışıyorum. Her gün aynı yolu gitmekten ve aynı insanlara maruz kalmaktan sıkıldım. Bu nedenle ekstra durumlar haricinde çarşamba günleri evden, perşembe günleri de holdingde çalışmaya karar verdim. Soran olursa Sultan Süleyman gibi "Ben öyle uygun gördüm" diyeceğim:)

Evde sakince kendi başıma çalışabilmek, balkona çıkıp bir kahve içebilmek çok iyi geliyor bana. Holding binası da şehir merkezinde olduğu için, öğle arası çıkıp bir yerlerde yemek yemek, gezip dolaşmak, farklı insanlar ile iletişimde olmak iyi geliyor.

Bu akşam da çok sevdiğim bir arkadaş grubumla yemeğe gideceğiz. Epeydir görüşmemiştik, biliyorum ki birbirimize iyi geleceğiz.

Hale Acun Aydın (turkisiminimalizm) "Sadeleşerek Özgürleş" adında bir kitap yazmış. Dün sipariş verdim. Bugün gelir diye tahmin ediyorum. Kendisini severek takip ediyorum. Ankara'da yaptığı bir atölyede tanışma fırsatım olmuştu. Bu kitap ile birlikte "Prokrastineyşın" kitabını da sipariş ettim. O da uzun zamandır listemdeydi.

Bir de güneş kremi aldım. Şu an İsispharma'nın Uverblock adlı kremini kullanıyorum. Ancak sıcakların artması ile birlikte benim cildim için yetersiz kaldı. Aven'nin mineralli güneş kremini aldım. Genelde yorumlarda yüzü fazla beyazlattığından bahsedilmiş ama Alacakaranlık filmindeki vampir cullen ailesinin bir ferdi gibi göründüğümden benim için sorun teşkil etmiyor:)

selamlar hatuncanlar;

bu aralar güne yetişememe ve kendime zaman ayıramamaktan modum düştü. düşündüm de biraz daha erken kalkarsam neden olmasın? normalde 7 de kalkıyorum, bu hafta 5.30-6.00 arası kalkıp sessizlikte yapılabilecek, ev ahalisini uyandırmayacak minnoş aktivitelerimi yapmayı umuyorum.
alışkanlığa dönüşür mü bilmem, bir test sürüşüne ihtiyacım var. bu test sürüşü boyunca buraya yazsam, başınızı ağrıtmam umarım.

Selamlar Hanımlar,

Bursa’ya gittik geldik. Cuma günü Trilye’ye gittik. Hava soğuk olduğu için sakindi. Ben çok beğendim. Tepede bir yerde çay içtik. Ertesi gün sabahtan Uludağ’a çıktık. Arabayla çıktık, ben kızlarla birlikte teleferik ile indim. O da güzeldi. Oradan Heykel’e geçelim dedik ama korkunç bir trafik vardı, arabayı da park edecek yer bulamayınca vazgeçtik. Akşam yemeği için de Botanik parktaki iskenderciye gittik.

Dün de sabahtan Gölyazı’ya gittik. Göl kenarında kahvaltı yaptık. Biraz dolaştık ve Ankara’ya doğru yola çıktık. Eve vardığımızda 21:00’di. Çocukları yıka, evi toparla derken yatmamız 23:00’ü buldu.

İşe gitmedim bugün. Sabahtan temizliğe abla geldi. Ben de çamaşırlara giriştim. Şimdi çıktım. Kuru temizleme, kırtasiye, eczane dolaşıp ihtiyaçları alacağım. Çiftlik siparişi eve gelecek, onu abla halledecek.

Ben kendi adıma ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar mutlu olurum. Sabah saati bana çok iyi geldi, umarım sana da gelir.

elecda 'CIM İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN.
İYİ Kİ TANIŞTIK İYİ Kİ Bİ KAHVE İÇEBİLDİK.
SAĞLIKLA HUZURLA VE ULAŞILMIŞ BİR DOYUMLA NİCE YAŞLAR DİLİYORUM. AİLENLE SEVDİKLERİNLE. İYİ Kİ DOĞDUN:
Bugün benim 40. yaş günüm. 40 yaşına girmekten çok memnunum. İmkanım olda 1 gün bile geriye dönmek istemem. Kendimde emeğim var çünkü

Dün itibari ile tam 33 yaşındayım ama hala bu olgunluğa erişemedim

Benim için tam tersi çocukken annem üzerime titrerdi aynısını eşimden bekliyorum o ise sadece hadi doktora gidelim diyor mesela

Ne zaman kahve içtiniz bakim

Kıskandım

günaydın hatuncanlar;

birinci gün bildirimi: 5.50 de kalktım. müthiş. (alarm kurmadım, alarm kurmak beni negatif etkiliyor. )
minnoş aktivitelere gelinceee,
hayaller: sabah kahvesi, kitap okuma, video izleme
hayatlar: buzluğa köfte yuvarlayıp koyma, bulaşık makinası boşaltma, biberon sterilize etme

yarın ola hayrola

İyi ki doğmuşsun elecda senin gibi bir insanın hayatına şahitlik etmek ve güzel tecrübelerinden faydalanmak çok güzel bilginin zekâtını veriyorsun burada hakikaten.Yurekten teşekkür ederim

Merhabalar arkadaşlarım:

-Sağlıklı beslenme ve spor:

* Karatay tarzı beslenmede 3. haftamdayım. İki öğün besleniyor, glütensiz ve şekersiz beslenmeye gayret ediyorum. Bu konuda sağlam adımlarla ilerliyorum. Enerjim arttı, cildimde de olumlu değişimler mevcut. Böyle devam edip 1.ayın sonunda kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. İnsanın alışkanlıklarını değiştirmesi zor özellikle Çukurova bölgesinde sıkma börek-mantı-topalak derken sofra kültürümüzde hamur işi çok yaygın. Aileme gidince ya da misafirliğe gidince (ısrar etmeleri) zorlanıyorum, açıklama yapmak durumunda kaldığımdan.
2.haftanın sonunda 3. kg zayıfladım. Gözle görülür sonuçlar da insanı motive ediyor.
Ayrıca her gün yürüyüş ya da egzersize devam ediyorum.

-Ev düzen temizlik:
*Hafta sonu önce yayla evini ardından kendi evimi temizledik. Dip köşe her bir yan :) o kadar yorulduk ki kollarımız bacaklarımız tüm vücudumuz ağrıyor , düşünün öyle bir temizlik
*Ana yemekleri akşamdan yapıyorum. Artık pilav ya da makarna evdekiler özellikle talep etmedikçe yapmıyorum. Çorba ana yemek salata yoğurt olarak ilerliyor.

Örnekler menülerim:

. Mercimek çorba , nohut yemeği , pembe sultan mezesi
. İçli köfte, tarhana çorba , salata yoğurt
. Yeşil fasulye pirinç pilavı salata
. ezogelin köfte salata
. balık salata
. döner/hamburger

-Kişisel Gelişim
*28 Temmuz a kadar 1 hatim yapmak, Hadislerle İslam 3.cildin kalan yarısını bitirmek ve Yasin i Şerifin ilk sayfasını tecvidli ezberlemek hedefindeyim.
*Kitap Tahlili Nasıl Yapılır? '' eğitimi almak istiyorum araştırmadayım.

-Alışveriş
Edinmek istediğim sitil üzerine kafa yoruyorum; yakışan renkler, aksesuarlar, kumaş ve kesimleri araştırıyorum. Ana taslağı oluşturdum; freş, temiz, enerjik, kendinden emin ,canlı, eğlenceli görünmek istiyorum. Bu yolda adımlar atıyorum.

Son bir yıla kadar alışveriş yapmakla ilgili ciddi sıkıntılarım vardı; ' alamama gibi. Bir de örtülü olduğum için genelde istediğim modeller, uzunluk genişlik tercih ettiğim ürünler tesettür mağazalarında satıldığı için az seçenek, kalitesiz ürün, doğal olmayan kumaşlar ve her zaman olgun yaş modelleri ile karılaşıyordum. Son zamanlarda hemen her inditex grubu mağazada kendime uygun kıyafetler bulabiliyorum. Son 3 ay da
Piliseli bir etek ve üzerine buz mavisi blazer ceket alarak kombin oluşturdum.
Paraşüt kumaş bir etek ve üzerine tarz bir ceket alarak kombin oluşturdum.
Bol ve bilek üstü kumaş pantolon ve üzerine oversize ince bir gömlek kombini oluşturdum.
Uzun salaş bir keten tunik alarak , var olan açık giri jeanimle kombin oluşturdum.
Bir de spor ayakkabı aldım.

Eksiklerim :

modası geçmeyecek bir çanta
Converse chuck taylor '
2-3 adet ipek şal

Ayakkabı, çanta ve dış giyim (trençkot-kaban-ceket) insanın sitil görünmesini sağlıyor. Kaliteli temiz giyinmek iyi hissettiriyor.

Mikan cım sanırım iki yıl oldu . Nasipse Haziran ayında yeniden Ankara da olacağım yeni bir buluşma düzenleyebiliriz elecda güzel olmaz mı, ( Ankara da olan arkadaşlar.) Ha bir de oradan İstanbul a geçeceğim orda da var olan arkadaşlarımız görüşebiliriz.

elecda sevdiklerinle sağlıklı, mutlu nice yılların olsun inşallah, iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanımışım bana ve burda seni takip eden herkese çok şey kattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…