Merhaba herkese,
Nasılsınız? Uzun bir aradan sonra yazma fırsatı bulabildim.
Yoğun bir o kadar da mutlu ve huzurlu geçiyor günlerim. Okul ve iş dengeye girse de biraz yorucu oluyor. Özellikle sınav zamanları. Eşim ve çocuklar ve genel müdürün destekleri olmasa yürütülecek bir durum değilmiş.
Elecda ben altı ay, bir gün bile fire vermeden her sabah 4:30 ile 8:30 arası ders çalışarak hazırlanmıştım. İlk bir iki ay çok bunalmıştım ama pes etmedim, sonrası kolay geldi. Keşke şimdi aynı disiplini YDS ve ALES için gösterebilsem: ))
Biraz kendimden haberler vereyim: )) Sizlerin yazdıklarını okudum.
Kıyafet konusundaki açlığımı doldurdum çok şükür, çok harcama yaptım ama istediğim parçalar ile kombin yapmak kendimi çok iyi hissettirdi bana.
Ekonomik anlamda 2022 hedeflerime ulaştığım ve rahatladığım bir yıl oldu. Bu beni kafa olarak rahatlattı, bereketli olsun insallah.
Cilt bakımında daha çok bitkisel içerikli antiage krem aldım, avene nin nemlendirici ile destekliyorum. Bir de E vitaminli bir serum deniyorum akşamları. Henüz bir farklılık göremedim, bir haftayı bitirdim, bir fark olsa iyi olacak: ))
Kitap okuma düzenim bir kaç yıldır çok iyi, kendimdeki hem bilgi hem de düşünme anlamındaki gelişimi çok rahat gözlemliyebiliyorum, daha fazla tarihsel kitaplar okumalıyım, hatta çapraz okumaları arttırmalıyım. Umarım o da olacak.
Şimdi evimle ilgilenmek istiyorum, mutfağımı yaptırmak niyetindeyim. Yeni yıl zam oranlarımızı bekliyorum: ) Avize gibi ufak tefek alınacaklar ile biraz göze hitap etmesi için uğraşacağım.
elecda tablolarını ve evini çok beğendim. Sade ve şık, renk tonları tam benlik. Keyifle, huzurla oturun ıns.
Bir podcast yapma planı üzerinde çalışıyorum, bir akademisyen arkadaş ile, olur ise burdan duyururum sizlere. Çok akademik düzeyde olmasın istiyorum ama bakalım süreç nasıl ilerleyecek. Biraz heyecanlıyım. Youtube ekranına çıkmaya henüz cesaretim yok: )
Geçen gün okuldan bir kız öğrenci bana "gittiğin-gezdiğin-okuduğun-yediklerin-giydiklerin Divan Otel ama sen mahalle düğün salonunda gibi gösteriyorsun kendini" dedi. Pazarlama sıfır bende: ) Bunu zaten biliyordum ama 20 yaşlarındakinin de farkediyor olması bir üzmedi değil : ) Sanırım küçük yaşlarda büyüdüğün çevre çok etkili. Ben hatırlıyorum, en iyisini yapsam bile anneme asla yetmezdi. Kendimi paralardım ama takdir görmez üstüne eksiklikler sıralanır idi. Onun etkileri olsa gerek. Bunun üzerinde çalışmak istiyorum biraz.
Yazamazsam diye; hepinize sağlıklı, bereketli ve huzurlu bir yıl diliyorum. Keyifle olsun herşey.
Sevgiler.