Popüler Konu Verimli Rutin

elecda elecda acaba Fırın, çiftlik, market ve kasap işlerini cumadan halledebilir misin?
bir de alacaklarının sipariş listesini ilgili dükkana gönderip sen gidene kadar hazır etseler ve sen de sırasıyla sadece ödeme ve teslimat kısmına zaman harcasan olur mu?

ayrıca temizlik için desteğe ne kadar sürede yardımcı alıyordun?
Temizlik için her hafta perşembe günü yardımcı abla geliyor.
Bence sıkıntı 1 hafta Eskişehir, 1 hafta İstanbul sonrası evdeki her şeyin eş zamanlı olarak tükenmesi nedeniyle, bir sürü alışverişi aynı gün yapmak zorunda kalmış olmam.

Selamlar Hanımlar,

Bugün evdeyim. İşten kendi kendime izin verdim:) Sabah manikür, pedikür, kalıcı oje ve kaş işimi hallettim. Eve gelip, kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Ardından evi toparladım ve kahve içtim. Akşam 17:00-18:00 arası pilates dersim var. O zamana kadar film izleyip takılacağım.

Selamlar Hanımlar,

Bugün evdeyim. İşten kendi kendime izin verdim:) Sabah manikür, pedikür, kalıcı oje ve kaş işimi hallettim. Eve gelip, kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Ardından evi toparladım ve kahve içtim. Akşam 17:00-18:00 arası pilates dersim var. O zamana kadar film izleyip takılacağım.
En güzelini yapmışsınız. Hayatın yoğun akışı içinde bazen eşimiz ,çocuklar ,iş sorumluluğu yokmuş gibi bir iki saatliğine de olsa kendimize zaman ayırmak gerekiyor.Ben buna ağacı budama diyorum.Ağırlıklarımızı ,fazlalıkları az da olsa hafifletmiş oluyoruz. Geriye kalan dallar daha güçlü büyüyorlar.Elecda ,bu bir süreç.Çocuklar kendi sorumluluklarını almaya başlayınca kendinizi çok özgür hissedeceksiniz.Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiyle kalın.

Dün akşam üç kararımda zoru seçtim
1-yorgunken pilatese gitmeyi
2-kahveyi “ filtre kahve” olarak içmeyi( normalde bayılırım ama dün kremalı filan içmek istedim ama vazgeçtim)
3-eve yorgun dönsem de yatak odasının kapı dahil tozunu almayı”

Yorgunluğuyla beraber mutlu/doyum hisseden bir sahıhuban olmayı tercih etmek mutluluk verici, ayrıca büyük resim i düşünerek hareket etmek pahabiçilemez

Selamlar Hanımlar,

Yeni yıl için hedefler değil iyi alışkanlıklar edinmeye ve var olan iyi alışkanlıklarımı sürdürmeye odaklanacağım. Çünkü hedefler sonuca, alışkanlıklar ise yaşam tarzına odaklanır.

2023 yılında kendimden beklentilerim şu şekilde:

Sağlıklı Yaşam
  • Kilo vermeye değil, sağlıklı beslenmeye odaklanacağım.
  • Bedenimi değiştirmeye değil, formda kalan bir insan tipi olmaya gayret edeceğim.
  • Duygularımı yemek yemeye sığınmadan yönetmeyi öğreneceğim.
  • Yemeğimi her defasında yavaş ve farkındalıkla yemeye gayret edeceğim.
  • Sağlık kontrollerimi aksatmayacağım.
Şu an Pazartesi-Çarşamba reformer pilates Cuma günleri de kardiyo çalışıyorum. Bedenimdeki ve duruşumdaki olumlu değişikliklerin farkındayım. 2023 yılında bu spor programını önemli bir şey olmadığı sürece sürdürmek niyetindeyim.

Günde iki öğün besleniyorum. Saat 11:00-12:00 arası işyerinde evden getirdiğim kahvaltıyı yapıyorum. Akşam yemeğini de 18:30-19:30 arası yiyorum. Bu düzenden oldukça memnunum.

Takviyelerimi de doktorun yazdığı şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Selamlar Hanımlar

2023 yılında okumaya niyetli olduğum 12 kitabı paylaşmak istiyorum. Bu kitapların yarısı kişisel gelişim, diğer yarısı da edebiyat kitapları.

Eklentiler

• 2548088A-45E8-411C-9CB9-52BA669D827B.jpeg
    2548088A-45E8-411C-9CB9-52BA669D827B.jpeg
    143,8 KB · Görüntüleme: 163
  • 9A6597D0-7555-4CE3-998D-85203A5C0D66.jpeg
    9A6597D0-7555-4CE3-998D-85203A5C0D66.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 163
* Uzun zamandır yapmak istediğim ve yapmam gereken bir şey vardı. Öyle dertlendim ki. yapmadığım için çok üzgün ve kaygılıydım ancak yapabilmek için de cesaretim yoktu. Sonunda dün bunu başardım hamd olsun. Bu benim için çok zor bir seçimdi, zoru seçebildim . Sonuçlarda çok güzel oldu.

* Yeni bir yıl bilinci benim için, doğduğum ay olan Kasım ile başlıyor. Yeni niyetlerle başlıyorum . Ve bir süredir bir işe, bir alışkanlığa (herhangi bir şeye) niyet ederek sadaka vermeye gayret ediyorum. Henüz o renkli stickerlı bir planlama yazıp çizmesem de kafamda dönüp dolaşan fikirler mevcut.

2023 Yılı Kişisel Gelişim Planı-İlk 6 Aylık Dönem

2023 yılını 3'er aylık dönemlere bölerek, her 3 ayda kendimi aşağıda belirttiğim konularda geliştirmek istiyorum.

Ocak-Şubat-Mart Dönemi
  • İngilizce: Yaptığım iş gereği, İngilizce seviyem iyi. Ancak native gibi konuşabilmeyi istiyorum. Bu dönemi kapsayan konuşma odaklı online bir programa katıldım. Pazartesi itibariyle derslerim başladı. Günde 1 saat kadar vaktimi buna harcayacağım.
  • On Parmak Klavye: Bilgisayarda hızlı yazıyorum aslında ancak parmaklarım sürekli tuşlarda dolaşıyor. Ellerimi sabit tutacak şekilde ve klavyeye bakmadan yazı yazabilmeyi istiyorum. Udemy'den On Parmak Klavye eğitimi satın almıştım ama bir türlü başlayamamıştım. Bu işe de günlük olarak yarım saat ayırmak suretiyle, Mart sonu itibariyle bu konuyu halletmiş olmayı istiyorum.

Nisan-Mayıs-Haziran Dönemi
  • Sunum Teknikleri ve Diksiyon : Eğitmenlik yolunda kendimi geliştirmek istediğim bir alan burası. İnstagram'da Tolga Bare'yi takip ediyorum. Kendisinden diksiyon ve sunum teknikleri konusunda birebir eğitim almayı planlıyorum.

Selamlar Hanımlar,

Bugün Tunalı tarafında toplantım vardı. Öğle arasında kendime parfüm aldım. Parfümüm biteli epey olmuştu. Yeni bir koku denemek istedim. Lancome la vie est belle aldım. Oradan Mac'e girdim. Epeydir kendime üç tane rujunu almak istiyorum. Onları aldım. Bunlar kendime yeni yıl hediyesi olsun. :KK200:

Selamlar Hanımlar,

Bugün Tunalı tarafında toplantım vardı. Öğle arasında kendime parfüm aldım. Parfümüm biteli epey olmuştu. Yeni bir koku denemek istedim. Lancome la vie est belle aldım. Oradan Mac'e girdim. Epeydir kendime üç tane rujunu almak istiyorum. Onları aldım. Bunlar kendime yeni yıl hediyesi olsun. :KK200:
Güzel günlerde kullan canım.
Bugün benim doğum günüm, işte ve evde kutladık, keyifli geçti 😊 diğer günleri pek değil ama doğum günlerini önemserim kişiye özel olduğu için. Ben de kendime doğum günü hediyesi olarak bb krem almak istiyorum, var mı tavsiyesi olan temiz içerikli emzirirken de kullanabileceğim.

Bugün benim doğum günüm, işte ve evde kutladık, keyifli geçti 😊 diğer günleri pek değil ama doğum günlerini önemserim kişiye özel olduğu için. Ben de kendime doğum günü hediyesi olarak bb krem almak istiyorum, var mı tavsiyesi olan temiz içerikli emzirirken de kullanabileceğim.
Rimmel markasını öneririm . BBsi var mı bilmiyorum ama yüz makyajı ürünleri gerçekten yüz ile bütünleşiyor tam bir fiyat performans ürünü. Mat olmayan fondötönü Max Factor ile yarışır bence. Ben memnunum.

Doğum günün kutlu olsun canım :KK200:
BB kremlerin en açık tonu bile bana koyu geliyor. Bu nedenle tavsiye veremiyorum maalesef.

iyi ki doğdun nice yaşlara sağlıkla neşeyle ve sevdiklerinle... :KK200:

Merhaba, öncelikle burada fikir alışverişinde bulunmak iyi geliyor ve iyi hissetiriyor.
Roborock s5 süpürgemi aldım 2 haftayı geçkindir kullanıyorum.. Çok memnunum normal süpürge açmadım.
O süpürüyor ben arkadan siliyorum..
Kurutma makinesi aldım. İnanamadım çıkan tüylere, tertemiz ve fazla kırışmadan katla kaldır. Çok iyi oldu.
Kasım indirimden clinigue marka Yüz temizleme nemlendirici set aldım.. Cildime iyi geldi.
Geçen hafta sarı röflelerimiçin kuaföre gittim manikür, vs. Tazenlendim
Kütahya porselenden çok uygun modern,günlük yeni yemek takımı aldım 12 kişilik çok begendim..
Pazartesi itibari ile günlük rutinler oluşturup kendime vakit ayırmak ve kitap okumayı alışkanlık haline getirmeyi istiyorum.
Çarşamba günleri oglumun ödevsiz günü akşam onun istediği şeyleri yapmayı planlıyorum. (Genel olarak futbol oynama oluyor)Yada dışarıda yemek yeme günü, yada film izleme ile geçiriyoruz.
2023 yılı için hedefleri belirlemeyi ve ekonomi bütçemi ayarlamayı istiyorum. Zira harcamalar çok fazla oldu

Elecda hanım merhaba, sizin yorumlarınızı beğenerek okuyorum. Sırf açtığınız konuları takip etmek için bu siteye kayıt oldum. Ancak topik dedikleri sanırım açtığınız konular oluyor onları toplu bir yerde görebiliyor muyum çok uğraştım sadece yorumlarınızı görebildim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Hayata bakışınızı, yaşam şeklinizi kendinize bir şeyler katmanızı örnek alıyorum. 24 yaşındayım yaptıklarınızı okumak motivasyon sağlıyor çok ortak özelliğimiz olmadığı halde.

Elecda hanım merhaba, sizin yorumlarınızı beğenerek okuyorum. Sırf açtığınız konuları takip etmek için bu siteye kayıt oldum. Ancak topik dedikleri sanırım açtığınız konular oluyor onları toplu bir yerde görebiliyor muyum çok uğraştım sadece yorumlarınızı görebildim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Hayata bakışınızı, yaşam şeklinizi kendinize bir şeyler katmanızı örnek alıyorum. 24 yaşındayım yaptıklarınızı okumak motivasyon sağlıyor çok ortak özelliğimiz olmadığı halde.

Kullanıcı adına tıklayın sonra mesajlara tıklayın sonra açtığı konular yazacak

Resim ekledim

Screenshot_20221216-213315_Samsung Internet.jpg

Selamlar Hanımlar.

Instagram’dan takip ettiğim bir ressamdan salon için iki tablo sipariş vermiştim. Dün geldiler ve bugün astık. Görselleri ekliyorum. Ben beğendim ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

Eklentiler

• 9DF026B5-C56D-40FE-8228-92F5D5403416.jpeg
    9DF026B5-C56D-40FE-8228-92F5D5403416.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 212
  • 8DA33579-AE5D-4B07-96E8-C4CCA96CABC8.jpeg
    8DA33579-AE5D-4B07-96E8-C4CCA96CABC8.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 193
  • 658B508F-4A79-4E35-9FE6-CA7D37D25B9A.jpeg
    658B508F-4A79-4E35-9FE6-CA7D37D25B9A.jpeg
    122,8 KB · Görüntüleme: 197
  • E52C1DB4-AACB-426B-90CC-EF9BA3914AD1.jpeg
    E52C1DB4-AACB-426B-90CC-EF9BA3914AD1.jpeg