Temizlik için her hafta perşembe günü yardımcı abla geliyor.elecda acaba Fırın, çiftlik, market ve kasap işlerini cumadan halledebilir misin?
bir de alacaklarının sipariş listesini ilgili dükkana gönderip sen gidene kadar hazır etseler ve sen de sırasıyla sadece ödeme ve teslimat kısmına zaman harcasan olur mu?
ayrıca temizlik için desteğe ne kadar sürede yardımcı alıyordun?
En güzelini yapmışsınız. Hayatın yoğun akışı içinde bazen eşimiz ,çocuklar ,iş sorumluluğu yokmuş gibi bir iki saatliğine de olsa kendimize zaman ayırmak gerekiyor.Ben buna ağacı budama diyorum.Ağırlıklarımızı ,fazlalıkları az da olsa hafifletmiş oluyoruz. Geriye kalan dallar daha güçlü büyüyorlar.Elecda ,bu bir süreç.Çocuklar kendi sorumluluklarını almaya başlayınca kendinizi çok özgür hissedeceksiniz.Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiyle kalın.Selamlar Hanımlar,
Bugün evdeyim. İşten kendi kendime izin verdim:) Sabah manikür, pedikür, kalıcı oje ve kaş işimi hallettim. Eve gelip, kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Ardından evi toparladım ve kahve içtim. Akşam 17:00-18:00 arası pilates dersim var. O zamana kadar film izleyip takılacağım.
Güzel günlerde kullan canım.Selamlar Hanımlar,
Bugün Tunalı tarafında toplantım vardı. Öğle arasında kendime parfüm aldım. Parfümüm biteli epey olmuştu. Yeni bir koku denemek istedim. Lancome la vie est belle aldım. Oradan Mac'e girdim. Epeydir kendime üç tane rujunu almak istiyorum. Onları aldım. Bunlar kendime yeni yıl hediyesi olsun.
Rimmel markasını öneririm . BBsi var mı bilmiyorum ama yüz makyajı ürünleri gerçekten yüz ile bütünleşiyor tam bir fiyat performans ürünü. Mat olmayan fondötönü Max Factor ile yarışır bence. Ben memnunum.Güzel günlerde kullan canım.
Bugün benim doğum günüm, işte ve evde kutladık, keyifli geçtidiğer günleri pek değil ama doğum günlerini önemserim kişiye özel olduğu için. Ben de kendime doğum günü hediyesi olarak bb krem almak istiyorum, var mı tavsiyesi olan temiz içerikli emzirirken de kullanabileceğim.
Doğum günün kutlu olsun canımGüzel günlerde kullan canım.
Bugün benim doğum günüm, işte ve evde kutladık, keyifli geçtidiğer günleri pek değil ama doğum günlerini önemserim kişiye özel olduğu için. Ben de kendime doğum günü hediyesi olarak bb krem almak istiyorum, var mı tavsiyesi olan temiz içerikli emzirirken de kullanabileceğim.
iyi ki doğdun nice yaşlara sağlıkla neşeyle ve sevdiklerinle...Güzel günlerde kullan canım.
Elecda hanım merhaba, sizin yorumlarınızı beğenerek okuyorum. Sırf açtığınız konuları takip etmek için bu siteye kayıt oldum. Ancak topik dedikleri sanırım açtığınız konular oluyor onları toplu bir yerde görebiliyor muyum çok uğraştım sadece yorumlarınızı görebildim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Hayata bakışınızı, yaşam şeklinizi kendinize bir şeyler katmanızı örnek alıyorum. 24 yaşındayım yaptıklarınızı okumak motivasyon sağlıyor çok ortak özelliğimiz olmadığı halde.
Denedimm ve oldu teşekkür ederim Sevgili Yesa.Kullanıcı adına tıklayın sonra mesajlara tıklayın sonra açtığı konular yazacak
Resim ekledim
Eki Görüntüle 3178042